Düşük Fatura

Düşük Fatura

Son dakika düşük fatura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşük fatura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşük fatura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşük Fatura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşük fatura gelişmeleri de dahil olmak üzere 501 düşük fatura haberi bulunmuştur. Tüm düşük fatura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gazı yakmayan yandı! Tazminat ödeyebilirsiniz, 15 derece detayı dikkat çekiyor
Doğal gazı yakmayan yandı! Tazminat ödeyebilirsiniz, 15 derece detayı dikkat çekiyor Havaların soğumasıyla birlikte kombiler de çalışmaya başladı. Doğal gaz faturasından tasarruf etmek isteyenler kombilerini açmıyor ya da belli odalarda petekleri açıyor. Bu durum dava sebebi olabilir. Eğer alt veya üst komşunuz kombiyi açmıyorsa sizin eviniz de dolaylı yoldan ısınmıyor. Kat mülkiyeti kanununa göre kombisini açmayarak sizi zarara uğratan komşunuzdan şikayetçi olabilirsiniz. Peki, Kombisini açmayan komşu dava edilebilir mi? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre detaylar!
19.11.2023 Ekonomi
Yoğun kar yağışı geliyor! Düşük doğal gaz faturası için uzman isimden kritik tavsiyeler
Yoğun kar yağışı geliyor! Düşük doğal gaz faturası için uzman isimden kritik tavsiyeler Kara kış ve kar yağışları kapıda. Havaların soğumasıyla doğal gaza artan talep sonrası faturaların yükselmesi kaçınılmaz. Faturaların yüksek gelmemesi için yapılması gerekleri açıklayan uzman isim, düşük fatura için kritik tavsiyeler verdi.
16.11.2023 Uzmana Sor
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasını hemen düşürüyor! Ev abonelerini kapsıyor! Daha az para ödemek için...
Elektrik faturasını hemen düşürüyor! Ev abonelerini kapsıyor! Daha az para ödemek için... Elektrik faturalarını büyük oranda düşürüyor. Ev abonesi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek gelen elektrik faturaları son dönemde oldukça gündemde. Vatandaşlar da 'Elektrik faturasını nasıl düşürebilirim? Daha az tutar ödemek mümkün mü?' sorularını araştırıyor. Daha düşük fatura ödemek mümkün. Ancak bunun için evde yapılması gereken alışkanlıklar ve küçük değişiklikler bulunuyor. Peki elektrik faturasının miktarını düşürmek için neler yapılması gerekiyor? Elektrik faturasında tasarruf yöntemleri...
3.02.2022 Ekonomi
Kademeli elektrik tarifesi ile ilgili flaş gelişme! Limitler değişiyor mu? Fatura tutarı...
Kademeli elektrik tarifesi ile ilgili flaş gelişme! Limitler değişiyor mu? Fatura tutarı... Elektrik faturalarında kademeli tarifeye geçilmesi ile birlikte yeni bir dönem başladı. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibiyle yolla çıkılan değişiklikte vatandaşlar yüksek gelen faturalardan şikayetçi. Kademeli tarife sonrası pek çok tüketicinin elektrik faturası yükseldi. Yeni yıl ile birlikte elektrik fiyatlarına yapılan zam kademeli şekilde abonelere yansıtılıyor. 150 kilovatsaatten daha az tüketim yapanların elektrik faturasının düşük gelmesi gerekiyor. Ancak uzmanlarına göre kademeli tarifedeki 150 kilovatsaatlik baraj küçük bir evin sadece beyaz eşya kullanımı ile aşılıyor ve bu durumda vatandaş kabarık bir fatura ile karşılaşıyor. Bu nedenle kademeli tarifede limit değişikliği gündeme geldi. Bakan Dönmez konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Limit değişikliğine gidebiliriz. 150 kilovatsaat kalacak diye bir kaidemiz yok" diye konuştu. Öte yandan isteyen tüketiciler kademeli tarifen çıkabiliyor. Bunun için öncelikle elektronik sayaç gerekiyor. Eğer elektronik sayaç mevcutsa, elektrik temin edilen şirkete başvuruluyor. Çoklu tarifede, 06.00-17.00, 17.00-22.00, 22.00-06.00 saatleri arasında farklı birim fiyatlar üzerinden elektrik harcaması hesaplanıyor. Çoklu tarife, gündüz saatlerinde tek zamanlı tarifeye göre daha pahalı. Ancak özellikle 22.00’den sabaha kadarki harcamalarda önemli avantaj sağlıyor. Bu yüzden, elektrik harcamasının önemli bölümünü gecenin geç saatlerine kaydırabilenler için bir alternatif olabilir.
26.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Kademeli tarifenin bilinmeyenleri, 206 TL...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş gelişme! Kademeli tarifenin bilinmeyenleri, 206 TL... Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor. 1 Ocak itibarı ile kademeli tarifeye geçildi. Pek çok kişi faturalarının ne kadar geleceğini merak ediyor. Yüksek elektrik faturası gelmesinden endişe edenler tüketim miktarını düşürmeye çalışıyor. Kademeli Elektrik tarifesinde amaç elektrik tüketimi düşük olanların daha az fatura ödemesinin sağlanmasıydı. Peki gerçekten öylemi kademeli tarifede kimler düşük fatura ödeyecek? Ortalama fatura gideri ne kadar olacak? Öte yandan kademeli tarifeden çıkmak isteyen tüketiciler için de başvuruda bulunmaları halinde tarife değişikliği mümkün oluyor. Çoklu tarifeye geçiş sağlanabiliyor. Peki hangi tarife daha avantajlı? İşte elektrik faturaları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
19.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika haberleri... Doğal gaz desteği geliyor. Bu yıl ilk kez verilecek destek ile ilgili detaylar belli oldu. Doğal gazda fatura desteği ödemeleri mart ayında başlayacak. Bakan Yanık beklenen açıklamayı yaptı. Bugüne kadar kömür yardımı yapılıyordu. Ancak yurdun pek çok bölgesine doğal gazın ulaşması ile doğal gaz fatura ödemelerinde de desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fatura ödemesi yapılacak.
9.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturalarında yeni dönem! Düşük fatura devri!
Doğal gaz ve elektrik faturalarında yeni dönem! Düşük fatura devri! Doğal gaz ve elektrik faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Vatandaşlar artık daha az fatura ücreti ödeyecek. Buna göre; abonelerin aylık tüketim miktarları incelenerek, en geniş tüketim grubunun ortalama tüketimi belirleniyor. Yapılan çalışmada bu limitin aylık 150 kilovatsaat olarak ortaya çıktığı belirtiliyor. Bu limite kadar 1. kademe birim fiyat, bu limiti aşanlar için ise 2. ve 3. kademe birim fiyatlar oluşturulacak. Kademeler 50 kW'lik dilimler halinde bölünecek ve her kademe aşımında kilovat birim fiyatı yüzde 10 artacak. Örneğin, 1. kademe altında elektrik tüketenler 'bir lira'lık birim maliyetinin yüzde 10 altında fatura öderken, 150 -200 kW arasında tüketim yapanlar ilave kW için birim başına '1 lira', 200-250 kW arası tüketim yapanlar ilave kW başına '1 lira 10 kuruş', 250 kW üzeri tüketim yapanlar ise ilave kW başına '1 lira 20 kuruş' ödeyecekler. Böylece 1. kademe tüketimden bütün vatandaşlar 'düşük ücretten' yararlanırken, zamlı tarifeyi sadece ilave tüketim yapanlar ödeyecek.
24.12.2021 Ekonomi
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük...
Elektrik, doğalgaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 30 daha düşük... Kış geliyor herkes doğalgaz elektrik faturamı nasıl düşürürüm diye düşünüyor. Yüzde 30'a kadar tasarruf mümkün... Yağmurla birlikte hava sıcaklıklarının düşmesi ve kış mevsiminin yaklaşması konutlardaki en ekonomik ısınma yönteminin hangisi olduğu sorusunu da akıllara getirdi. Prof. Dr. Arif Hepbaşlı, doğalgaz, elektrik gibi kaynakların hangisinin kullanılması gerektiğinden önce yalıtımın, bilinçli tüketim ile enerji verimliliğinin ısıtma harcamalarında en büyük tasarruf etme yöntemi ve güvenilir bir kaynak olduğunu vurguladı.
18.10.2021 Ekonomi
Elektrik faturası ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75...
Elektrik faturası ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 75... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Uzmanlar, enerjide tasarruf etmenin birçok yolu olduğu konusunda vatandaşı uyarıyor. Uzmanlar, özellikle çok elektrik tüketen cihazları birkaç kademe düşük çalıştırmanın tasarrufta çok etkili olduğunu vurguluyor Aydınlatma için harcanan enerji miktarını düşürmek ise kullanılan ampul ve lamba çeşitlerine göre değişiyor. 15 watt’lık enerji tasarruflu bir lamba, 60 watt’lık ampulden yüzde 75 daha az elektrik harcarken, floresan lambalar, halojen ve normal lambalara göre daha ekonomik.
30.06.2021 Ekonomi
Faturalar ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 40 indirim...
Faturalar ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 40 indirim... Düşük fatura ödemek sizin elinizde. İnternet, telefon ve TV aboneliklerinde kampanyaları takip ederek büyük tasarruf elde edebilirsiniz. Avantajlı kampanyaları bulmak için karşılaştırma sitelerini kullanabilirsiniz. İşte düşük fatura ödemek için yapılması gerekenlerle ilgili tüm detaylar...
19.02.2021 Ekonomi
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40...
Elektrik faturası düşüyor! Yüzde 40... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturası düşüyor. Tüm aboneler için geçerli. Fiyatlar değişiyor. Elektrik faturasını düşürmek isteyenler için çeşitli seçenekler sunuluyor. Kendinize en uygun olanı seçerek faturalarınızda indirim sağlayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken sizin için uygun olan tarifeyi bulmak ve ona geçmek.
24.01.2021 Ekonomi
Elektrik faturası ile ilgili "kaçak kullanım" kararı! Tüketici haklı bulundu
Elektrik faturası ile ilgili "kaçak kullanım" kararı! Tüketici haklı bulundu Yargıtay emsal niteliğinde bir karara imza attı. Elektrik abonelerini yakından ilgilendiren kararda tüketici haklı bulundu. Benzer durumda birçok kişi bulunuyor. "Kaçak kullanım" ile ilgili kararda haklı bulunan vatandaş tazminat davası açmaya hazırlanıyor. İzmir'de faturasının düşük gelmesinin ardından dağıtım şirketinin çağrı merkezine ihbarda bulunan, inceleme sonucu elektriği kaçak kullandığı gerekçesiyle ceza uygulanan ve elektriği kesilen İbrahim Çetin hakkında yerel mahkemenin verdiği beraat kararını Yargıtay yerinde buldu İbrahim Çetin, yaptığı açıklamada, "Yargıtay'da karar benim lehime çıktı. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Çevredeki insanlara rencide oldum" dedi.
30.11.2020 Ekonomi
Adnan Oktar'dan büyük vurgun
Adnan Oktar'dan büyük vurgun Adnan Oktar yapılanmasında itirafçı olan örgütün finans sorumlusu, Dubai ve Hong Kong’a uzanan milyonlarca dolarlık soygunu gözler önüne serdi.
5.11.2018 Gündem
Çorum Belediye Başkanı Gül'den pazarcılara yerinde denetim
Çorum Belediye Başkanı Gül'den pazarcılara yerinde denetim Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül fiyat teftişi için pazarı ziyaret etti. Başkan Gül, esnafın halden aldığı ürünlerin faturalarının gerçek bedelinin altında kesilmesine tepki gösterdi.
8.10.2018 Ekonomi
Adnan Oktar Suç Örgütü hayali ihracat ile milyonluk vurgun yaptı
Adnan Oktar Suç Örgütü hayali ihracat ile milyonluk vurgun yaptı Adnan Oktar suç örgütünden ayrılan itirafçının ifadeleri, örgütün nasıl vurgun yaptığını gözler önüne serdi. İtirafçı, "Hayali ihracat ile Çin’deki tekstil üreticisi ve lojistik firmasını 2 milyon dolar, Offshore üzerinden düşük faturayla da devleti 2.2 milyon lira dolandırdık." dedi.
24.07.2018 Gündem
Parça parça getirip ölü IMEI’yle satıyorlar
Parça parça getirip ölü IMEI’yle satıyorlar Kaçak ürünlere, BTK’daki ölü IMEI numaraları kodlanarak Türkiye’de çalışmaları sağlanıyor. Böylece bu telefonlar vergi ödemeden satılıyor
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Faturaya servet ödemeden ısınmak mümkün!
Faturaya servet ödemeden ısınmak mümkün! Havaların soğumasıyla artan yakıt masraflarınızın çözümü var.
31.10.2014 Arşiv
Elektrik abonelerine uyarı!
Elektrik abonelerine uyarı! SAKARYA, Kocaeli, Bolu ve Düzce’de yaklaşık 3 milyon abonesi olan Sakarya Elektrik Dağıtım A...
29.09.2021 Gündem
Önce 'seks' sonra 'cip'!
Önce 'seks' sonra 'cip'! Ahmet Mahmut Ünlü'nün lüks cipine kaçakçılık soruşturması...
29.09.2021 Gündem
Danıştay'a rağmen ödenecek!
Danıştay'a rağmen ödenecek! Otomobil radyosundaki TRT payına Danıştay kararına rağmen devam
13.02.2011 Ekonomi
Onla da barışıyor
Onla da barışıyor En büyük borç yapılandırmasına imza atan hükümet, viskicilerin de cezalarını affedecek
6.12.2010 Ekonomi
‘Hummer’lar kurtuldu
‘Hummer’lar kurtuldu Tedbir konan Hummer’lar sahiplerine geri verilecek
25.08.2009 Ekonomi
'Tüketici kredisi müjdesi'
'Tüketici kredisi müjdesi' ‘Kredi kartına taksit yaptırma, tüketici kredisi kullan’ projesi geliyor
12.07.2009 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Düşük Fatura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşük fatura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.