Dünya Turu

Dünya Turu

Son dakika dünya turu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünya turu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünya turu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Turu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya turu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.097 dünya turu haberi bulunmuştur. Tüm dünya turu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü. Antalya'dan yola çıkan çift, karavanda ürettikleri deri ürünleri pazaryerlerinde satarak dünyayı gezecek ve Türk kültürünü tanıtacak.
12.06.2023 Yaşam
Seyahat makaleleri yazarak, bisikletle dünyayı geziyor
Seyahat makaleleri yazarak, bisikletle dünyayı geziyor Danimarkalı öğretmen Soren Olsen (23), bisikletle çıktığı ikinci dünya turunda Kütahya'da mola verdi. Konaklama uygulamasından tanıştığı Kütahyalı İbrahim Demir’in misafiri olan Olsen, yazdığı seyahat makalelerinden kazandığı parayı dünya turuna harcadığını belirtip, "17 bin kilometre yol yaparak 36 ülke gezdim. Beni en çok etkileyen ülke Türkiye. Burada kurduğum arkadaşlıklar çok iyi. İnsanları, doğası, trafiği benim için fazlasıyla güvenli. Yemeklerini de çok seviyorum. Türk insanları harika" dedi.
13.10.2022 Yazarlar
Milli Piyango'da büyük ikramiye için geri sayım başladı
Milli Piyango'da büyük ikramiye için geri sayım başladı Milli Piyango'da yeni yılın talihlileri bugün belli olacak. O talihlilerden biri olmak isteyenler ise bilet bayileri önünde kuyruk oluşturdu. Bilet kuyruğunda bulunan bir vatandaş, "Çıkarsa bir kısmını SMA hastalara bağışlayacağım" derken, bir diğeri de çıkan parayla dünya turu yapacağını belirtti. Milli Piyango Yılbaşı Özel büyük ikramiye çekilişi bu gece 23.00’te Kanal D ekranlarında, Alp Kırşan ve Mutlu Ulusoy’un sunumuyla izleyiciyle buluşacak.
31.12.2021 Gündem
Alıkonulan Türk denizcilerle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Alıkonulan Türk denizcilerle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı Dünya turu yaparken Eritre'de gözaltına alınarak yaklaşık 3 aydır alıkonulan 3 Türk denizci için MİT'in devreye girdiği ortaya çıktı.
20.06.2020 Gündem
Eritre'de alıkonulan 3 Türk denizci serbest bırakıldı
Eritre'de alıkonulan 3 Türk denizci serbest bırakıldı Tekneyle dünya turu yaparken Eritre'de gözaltına alınan ve yaklaşık 3 aydır bu ülkede alıkonulan 3 Türk denizci Türkiye'nin girişimleriyle serbest kaldı.
20.06.2020 Gündem
Maluma ilk kez İstanbul'a geliyor!
Maluma ilk kez İstanbul'a geliyor! Grammy ödülü kazanan Maluma 11:11 dünya turu kapsamında İstanbul'a geliyor. 4 Nisan 2020'de Ülker Sports Arena'da sevenleriyle buluşacak.
23.01.2020 Kültür Sanat
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir?  Catherina-Zeta Jones kaç yaşında?
Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? Evliliklerinin 20’nci yılını kutlamak için dünya turu kapsamında çocuklarıyla Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Catherina-Zeta Jones ve Michael Douglas, İstanbul’da Boğaz keyfi yaptı. Önceki gün Güney Afrika’dan İstanbul’a gelen ikili, dün sabah erken saatlerde Nişantaşı’nda konakladıkları otelden gizlice çıktı. Peki Catherina-Zeta Jones kimdir? Nerelidir? Catherina-Zeta Jones kaç yaşında? İşte detaylar…
5.01.2020 Gündem
Emine Erdoğan: 2023'e kadar geri kazanım oranımızı yüzde 35'e çıkaracağız
Emine Erdoğan: 2023'e kadar geri kazanım oranımızı yüzde 35'e çıkaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 6'ıncı Sosyal Fayda Zirvesi'nde yaptığı “Sıfır atık vizyonu” konulu konuşmasında, "2023'e kadar geri kazanım oranımızı yüzde 35'e çıkaracağız" dedi.
25.10.2019 Siyaset
Sadece 2 bin dolar harcayarak 27 ülke gezdi
Sadece 2 bin dolar harcayarak 27 ülke gezdi Evinden öğrenim gördüğü üniversite yerleşkesine giderken deneyimlediği otostopla yolculuğu yaşam tarzı haline getiren Manisalı Furkan Erdem, bu yöntemle, yaklaşık 9 ayda sadece 2 bin dolar harcayarak 27 ülkeyi ziyaret etti.
22.09.2019 Gündem
Askerlik öncesi dünya turu
Askerlik öncesi dünya turu Oyuncu Can Yaman, İtalya’da yayınlanan bir dizi ve yarışmadan teklif aldı, ama kabul etmedi.
17.09.2019 Magazin
Adana'da Yaratıcı Çocuk Festivali
Adana'da Yaratıcı Çocuk Festivali Bu yıl ilk kez düzenlenen ve gelecek yıllarda Adana'da gelenekselleşmesi beklenen "Happiest Yaratıcı Çocuk Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2019 Yaşam
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı
55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başladı 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (TUR 2019), İstanbul'da başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk sörfçü Kızılinci İtalya'da 5 gündür kayıp
Türk sörfçü Kızılinci İtalya'da 5 gündür kayıp 3 yıldır dünya turu yapan Türkiye sörf şampiyonlarından Deniz Ayhan Kızılinci'nin yelkenli teknesinin fırtınadan dolayı İtalya'nın Kalabriya bölgesindeki Catanzaro kentinde kayalıklara çarptığı ve sörfçünün pazar gününden bu yana kayıp olduğu açıklandı.
1.11.2018 Dünya
Uluslararası koşucular Kapadokya'da
Uluslararası koşucular Kapadokya'da Türkiye'nin spor turizminde önemli organizasyonlarından olan Salomon Kapadokya Ultra Trail Koşusu'nda 70'ten fazla ülkeden 2 bini aşkın sporcu, üç kategoride mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic eski günlerine dönüyor
Djokovic eski günlerine dönüyor Kariyerinin 14'üncü grand slam şampiyonluğuna ABD Açık'ı kazanarak ulaşan Sırp tenisçi Novak Djokovic, yeniden forma girmenin mutluluğunu yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal'dan rekor! 80'inci tekler şampiyonluğu...
Nadal'dan rekor! 80'inci tekler şampiyonluğu... Tsitsipas'ı 2-0 yenerek Rogers Kupası'nı kazanan İspanyol tenisçi Nadal, Masters turnuvalarındaki 33, kariyerindeki 80. tekler şampiyonluğunu elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Daha çok madalya hedefliyoruz"
"Daha çok madalya hedefliyoruz" Plaj voleybolunda yurt dışında kürsüye çıkan ilk isimler olarak tarihe geçen Aleyna Vence-Merve Nezir ikilisi VATAN’a konuştu:
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son dakika: Ünlülere şantaj yapan çetenin yazışmaları çıktı!
Son dakika: Ünlülere şantaj yapan çetenin yazışmaları çıktı! Ünlülerin sosyal medya hesaplarını ele geçirip, şantaj yapan hacker çetesinin yazışmaları ortaya çıktı.
28.07.2018 Gündem
Dünya turu sona erdi
Dünya turu sona erdi Buray, 10 günlük bir dünya turundan sonra İstanbul’a geri döndü.
11.06.2018 Magazin
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu...
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu... Galatasaray'ın şampiyon kadrosunu kuran eski sportif direktör Cenk Ergün, transfer döneminin bilinmeyenlerini anlattı.
23.05.2018 Galatasaray
Damağımızda iz bırakan tatlar ve restoranlar
Damağımızda iz bırakan tatlar ve restoranlar Gastronomi dünyanın yükseler trendi. Her sene yeni yeni süper gıdalar hayatımıza girip çıkıyor. İşte üzüm çekirdeği yağından jackfruite, Buda kasesinden sebzeli cipse 2017’de hangi tatlar iz bıraktı, hangi restoranlar öne çıktı işte yılın gastronomi ‘en’leri.
29.12.2017 Arşiv
Dimitrov kariyerinin en büyük kupasını kaldırdı
Dimitrov kariyerinin en büyük kupasını kaldırdı Dimitrov, Goffin'i 2-1 mağlup ederek kariyerinde ilk defa erkekler sezon sonu turnuvasını kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer'i mağlup eden Goffin finale çıktı
Federer'i mağlup eden Goffin finale çıktı ATP Dünya Turu Finalleri'nde İsviçreli Roger Federer'i 2-1 mağlup eden Belçikalı David Goffin, finale yükselen ilk tenisçi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer, namağlup tamamladı
Federer, namağlup tamamladı Marin Cilic'i 2-1 mağlup eden Roger Federer, grubunu namağlup tamamladı
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Turu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya turu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.