Drift

Drift

Son dakika drift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan drift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını drift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Drift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan drift gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 drift haberi bulunmuştur. Tüm drift haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Ünlü spiker 'drift' yaptı! 'Çam Sakura'yı yıkmaya geldim” notuyla paylaştı
Ünlü spiker 'drift' yaptı! 'Çam Sakura'yı yıkmaya geldim” notuyla paylaştı Spiker Ahsenur A., Başakşehir’de otomobiliyle drift atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anları kaydettirip “Çam Sakurayı yıkmaya geldim” notuyla bir de sosyal medyada paylaşan kadın, sivil trafik polisleri tarafından yakalandı. Kadın sürücüye 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.
4.02.2024 Gündem
İstanbul’da “drift” yapan spiker kamerada
İstanbul’da “drift” yapan spiker kamerada Spiker Ahsenur A., Başakşehir’de otomobiliyle drift atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anları kaydettirip “Çam Sakurayı yıkmaya geldim” notuyla bir de sosyal medyada paylaşan kadın, sivil trafik polisleri tarafından yakalandı. Kadın sürücüye 33 bin lira idari para cezası uygulanırken hem ehliyetine el konuldu hem de aracı trafikten men edildi.
4.02.2024 Vatan TV
Borsa İstanbul rekor tazeledi! Tarihi seviyeye ulaştı
Borsa İstanbul rekor tazeledi! Tarihi seviyeye ulaştı BİST 100 endeksi 8590 puana çıkarak tarihi seviyesine ulaştı. Borsa İstanbul 100 endeksi yüzde 1 artışla 8590 puana ulaşarak rekor tazeledi. Endeks dün de 8573 puanı aşarak rekor kırmıştı.
1.02.2024 Ekonomi
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL cezadan kurtulamadı
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL cezadan kurtulamadı Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde otomobiliyle cadde ortasında drift atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 58 bin 137 TL cezai işlem uygulandı. Trafik magandasının tehlikeli eğlencesi ise kameralara yansıdı.
1.02.2024 Gündem
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL ceza yedi
Cadde ortasında drift attı, 58 bin TL ceza yedi Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde otomobiliyle cadde ortasında drift atarak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 58 bin 137 TL cezai işlem uygulandı. Trafik magandasının tehlikeli eğlencesi ise kameralara yansıdı.
1.02.2024 Vatan TV
Tokat'ta drift yapan 2 sürücüye 40 bin TL ceza! 61 bin 616 araç denetimden kaçamadı
Tokat'ta drift yapan 2 sürücüye 40 bin TL ceza! 61 bin 616 araç denetimden kaçamadı Tokat’ta drift yaptığı tespit edilen 2 sürücüye toplam 40 bin lira ceza kesildi. Yapılan denetimlerde 61 bin 616 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı. Drift yaptığı tespit edilen 2 sürücüye de toplam 40 bin lira ceza kesildi.
28.09.2023 Yaşam
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı Ümraniye'de yolu kapatarak drift yapan düğün konvoyundaki sürücüler yakalandı. "İstanbul'u yakmaya geldik" notuyla sosyal medyada görüntü paylaşan sürücülere ceza yağdı.
4.09.2023 Yaşam
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı Başakşehir'de önce drift atan bir sürücü daha sonra D-100 Karayolu üzerinde makas attı. Sürücünün o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ardından şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, sürücü E.O.’ya 29 bin 857 lira ceza yazdı.
16.08.2023 Gündem
43 saniye drift attı, 24 bin 406 lira ceza yedi
43 saniye drift attı, 24 bin 406 lira ceza yedi Konya’da trafiğe açık caddede bulunan ada etrafında aracıyla drift attığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayılan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücüye, 24 bin 406 lira para cezası uygulanırken, ehliyetine de el konuldu.
3.08.2023 Yaşam
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi Ordu’nun Ünye ilçesinde araç alım-satım işi yapan genç, otomobiliyle trafikte drift atmaktan toplamda 300 bin lira ceza yedi, ehliyeti süresiz iptal oldu.
15.06.2023 Gündem
İstanbul’da tüfekli damat dehşeti: Polis damadı evinde yakaladı
İstanbul’da tüfekli damat dehşeti: Polis damadı evinde yakaladı İstanbul'da düğün öncesi toplanarak konvoy yapan gruptaki damat, eline aldığı yivsiz av tüfeğiyle havaya defalarca ateş açarak terör estirdi. Konvoyda etrafa ateşin açıldığı, drift ve patinajın da yapıldığı olayda damat, Esenyurt Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından düğünün ertesi günü evinde yakalandı. Evinde tüfekle birlikte yüzlerce fişek ele geçirilen damat, işlemlerinin ardından serbest kaldı.
22.05.2023 Gündem
Avcılar'daki sünnet düğünü konvoyu driftçilerine 63 bin lira ceza
Avcılar'daki sünnet düğünü konvoyu driftçilerine 63 bin lira ceza Avcılar'da bir sünnet düğünü konvoyunda drift yaparak trafiği tehlikeye soktukları belirlenen 3 sürücü gözaltına alındı. 3 sürücünün de ehliyetlerine 60 gün süreyle el konulurken, toplam 63 bin 285 TL para cezası kesildi.
16.05.2023 Yaşam
Baba ile oğluna çarpan alkollü sürücüye 8 ay sonra tahliyeye tepki
Baba ile oğluna çarpan alkollü sürücüye 8 ay sonra tahliyeye tepki Bursa'da, 1.04 promil alkollü halde direksiyona geçip drift atarken çarptığı Turan Koyun'u (50) yaralayan, kaçmaya çalışırken oğlu Oğuz Koyun'a (28) çarpıp aracın altına alarak yaklaşık 25 metre sürükleyen sürücü Ali Önen'e (25), 'Kasten yaralama' suçundan yargılandığı davada, 2 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Önen, tutuklu bulunduğu süre göz önüne alınıp 8 ay sonra tahliye edildi.  Oğuz Koyun karara tepki göstererek, "Vücudumda 42 çatlak, 22 dikiş ve benimle ömür boyu gidecek olan kalıcı bir iz var. Şu an ayağa kalkıyor olmam da, yaşıyor olmam da mucize. Ölmediğim için mi 8 ay ceza aldı bu sürücü ? Ağır ceza alması için benim paramparça mı olmam gerekiyordu ?" dedi.
17.04.2023 Yaşam
Yolda bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti
Yolda bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti Avcılar'da Mesut Yılmaz, mezarlık ziyaretinin ardından yolun ortasında bulduğu ve içinde 2 bin 500 dolar, kredi kartları ve kasa anahtarı bulunan çantayı sahibine teslim etti.
16.04.2023 Yaşam
Drift yapan sürücüye 20 bin TL ceza: Herkes yaptı
Drift yapan sürücüye 20 bin TL ceza: Herkes yaptı Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobille caddede drift yapan sürücü polis ekiplerince yakalandı. Ehliyetine 2 ay el konulan ve 20 bin 342 TL ceza kesilen sürücü Hasan B. (30), polis ekiplerine karşı "Herkes yaptı" diyerek kendini savundu. Hasan B.'nin drift yaptığı sırada polis ekiplerince yakalandığı anlar ise kameraya yansıdı.
25.03.2023 Yaşam
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Ehliyet affında detaylar belli oldu! Araba sahibi herkesi ilgilendiriyor
Ehliyet affında detaylar belli oldu! Araba sahibi herkesi ilgilendiriyor Araba sahibi herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ehliyet affı ve ceza puanının silinmesini bekleyen milyonlarca sürücüye müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu, detaylar belli oldu. Buna göre yaklaşık 2 buçuk milyon sürücünün ceza puanı silinecek ve 10 bin kişinin ehliyeti iade edilecek. İşte ehliyet affına ilişkin detaylar...
24.01.2023 Gündem
Trafik cezaları siliniyor! 10 bine yakın ehliyet iade edilecek
Trafik cezaları siliniyor! 10 bine yakın ehliyet iade edilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları vatandaşlarla paylaştı. Trafik ceza puanlarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Trafik ceza puanlarıyla ilgili bir müjdeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapacağımız düzenlemeyle sürücülerimizin alkol, uyuşturucu, ölümlü ve yaralanmalı kaza, drift ve aday sürücülük halleri dışındaki ihlallerinden kaynaklanan ceza puanlarını siliyoruz. 2,5 milyon sürücümüzün ceza puanının silinmesi ve 10 bine yakın ehliyetin iade edilecek sürecin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
23.01.2023 Ekonomi
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Drift atan sürücünün ehliyetine el konuldu, 10 bin TL ceza kesildi
Drift atan sürücünün ehliyetine el konuldu, 10 bin TL ceza kesildi Batman'da kavşakta drift attığı sosyal medya görüntülerine yansıyan sürücü, tespit edilerek 10 bin TL ceza kesildi, 60 gün süreyle ehliyetine el konuldu.  İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da cezayı sosyal medya hesabından duyurarak, “Vatandaşımı üzeni üzerim” paylaşımında bulundu.  
8.01.2023 Yaşam
Asker uğurlamasında drifte 18 bin 200 TL ceza
Asker uğurlamasında drifte 18 bin 200 TL ceza Mersin'in Tarsus ilçesinde, asker uğurlamasında araçlarıyla drift yaparak çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşan 2 sürücüye 18 bin 200 TL ceza kesildi.so
3.11.2022 Yaşam
Drift yapan sürücüye 10 bin lira ceza
Drift yapan sürücüye 10 bin lira ceza Başakşehir'de otomobiliyle drift yapan sürücü polis ekipleri tarafından tespit edilerek yakalandı. Sürücüye toplamda 9 bin 944 lira ceza yazılırken,  sürücü belgesi de 60 gün süre ile iptal edildi.
16.10.2022 Yaşam
Demre festivali nedir, Antalya drift festivali dans olayı ne? Demre drift festivali…
Demre festivali nedir, Antalya drift festivali dans olayı ne? Demre drift festivali… Antalya'nın Demre ilçesindeki drift festivalinde bir kadının müstehcen dans gösterilerine Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya tepki gösterdi. Kocakaya, "Demre Belediyesi himayesindeki bir organizasyonda bu görüntüyü ben doğru bulmuyorum. İzin de vermem, yapanın da hesabını sormazsam namerdim" dedi. Peki, Demre festivali nedir, Antalya drift festivali dans olayı ne?
26.09.2022 Gündem
Drift festivalinde müstehcen dans gösteri tepki çekti! Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya: Arkasında kim varsa iki elim yakasında
Drift festivalinde müstehcen dans gösteri tepki çekti! Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya: Arkasında kim varsa iki elim yakasında Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, ilçedeki drift festivalinde bir kadının müstehcen dans gösterilerine ilişkin, “Demre Belediyesi himayesindeki bir organizasyonda bu görüntüyü ben doğru bulmuyorum. İzin de vermem, yapanın da hesabını sormazsam namerdim” dedi.
26.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Drift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki drift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.