Döner Bıçağı

Döner Bıçağı

Son dakika döner bıçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döner bıçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döner bıçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döner Bıçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döner bıçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 döner bıçağı haberi bulunmuştur. Tüm döner bıçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Esetekin, "Toplamda kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Bu kazayla meydana gelmiş bir olay, istemeyerek oldu. Ölen kişi benim kardeşim gibiydi, ona zarar vermek istemezdim" dedi.
26.12.2023 Gündem
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı!
Dini nikahla yaşadığı kadını takip etti, başka arabaya binince dehşeti yaşattı! İstanbul Başakşehir'de dini nikahla birlikte yaşadığı eşinin, otomobiline bindiği Recep Demirok'u, motosikletle takip eden Bayram Doğan, Demirok'un önünü kesti. Doğan, yanında getirdiği döner bıçağıyla önce otomobile saldırdı, ardından Demirok'u sırtından ve boynundan yaraladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.05.2023 Yaşam
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası  Fatih'te yol kenarında hurda arabasını çekmesini isteyen otomobil sürücüsünü döner bıçağıyla yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapsi istenen kağıt toplayıcısı Ferhad Omranıfar, ilk duruşmada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın pişmanlığını dikkate alarak cezada indirim yaptı. Şikayetçi Şeyhmus Aykurt, "Tedavim devam ediyor. Herhalde 2 yıl daha parmaklarımı kullanamayacağım gibi görünüyor" diyerek adaletin yerini bulduğunu belirtti. 
22.11.2022 Gündem
Berdan Mardini iddialar hakkında ilk kez konuştu!
Berdan Mardini iddialar hakkında ilk kez konuştu! Berdan Mardini'nin öz amcası, önceki gün yeğeni hakkında skandal iddialar ortaya attı. Şahin Karademir, yeğeni tarafından dolandırıldığını öne sürerek, Avcılar'daki evinin önünde 15 kişinin saldırısına uğradığını söyledi. Berdan Mardini, suçlandığı iddialar hakkında ilk kez konuştu.
14.11.2022 Magazin
1 milyar liralık mal paylaşımı aileyi böldü!
1 milyar liralık mal paylaşımı aileyi böldü! Adana'da akaryakıt, hazır beton, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren grup şirketinin ortakları Halim E. (57) ve kardeşi Zafer E. (55), 1 milyar TL’lik mal paylaşımında anlaşamayınca davalık oldu. Halim E.’nin oğullarından Doğuş E., "Devletimizden can ve mal güvenliğimizi sağlamalarını istiyorum. Yaşanan anlaşmazlık nedeniyle canımıza bir şey olmadan bu dava son bulsun istiyoruz" dedi.
29.08.2022 Yaşam
Esenyurt’ta dehşet dolu anlar: Döner bıçağıyla ortalığı birbirine kattı
Esenyurt’ta dehşet dolu anlar: Döner bıçağıyla ortalığı birbirine kattı Esenyurt’ta madde bağımlısı şahıs, eline aldığı döner bıçağıyla ortalığı birbirine kattı. Kendisini ikna etmeye çalışan polise bıçak sallayan şahıs, çevredeki vatandaşları da kovaladı. Şahıs ikna edilip polis merkezine götürülürken, yaşanan dehşet anları kameraya yansıdı.
5.08.2022 Yaşam
Korku dolu anlar... Döner bıçağıyla arkadaşını kovaladı
Korku dolu anlar... Döner bıçağıyla arkadaşını kovaladı Gaziosmanpaşa'da tartışmaya giren genç, elindeki döner bıçağı ile sokakta arkadaşını kovaladı. Otomobillerin arasında kovaladığı arkadaşına ve çevreden müdahale edenlere korku dolu dakikalar yaşattı. Gaziosmanpaşa'daki bu kavganın yanı sıra Sultangazi'de yaşanan 3 farklı kavga, cep telefonu kayıtlarına yansıdı.  
5.06.2022 Yaşam
Döner bıçağıyla arkadaşına korku dolu anlar yaşattı
Döner bıçağıyla arkadaşına korku dolu anlar yaşattı Gaziosmanpaşa'da tartışmaya giren genç, elindeki döner bıçağı ile sokakta arkadaşını kovaladı. Otomobillerin arasında kovaladığı arkadaşına ve çevreden müdahale edenlere korku dolu dakikalar yaşattı. Gaziosmanpaşa'daki bu kavganın yanı sıra Sultangazi'de yaşanan 3 farklı kavga, cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
5.06.2022 Yaşam
Onlarca kişiyi yüksek faizle borçlandırıp, parayı ödemeyenleri darp etmişler! Harekete geçildi
Onlarca kişiyi yüksek faizle borçlandırıp, parayı ödemeyenleri darp etmişler! Harekete geçildi İzmir'de tefecilik yaparak 60 kişiye yüksek faizle para verdikleri, ödeyemeyenleri de tehdit ve darbettikleri iddiasıyla 10 şüpheli gözaltına alındı.
14.03.2022 Gündem
Adana'daki o Suriyeliler için flaş karar! Valilik resmen duyurdu
Adana'daki o Suriyeliler için flaş karar! Valilik resmen duyurdu Adana'da, ellerinde döner bıçakları ve sopalarla sokakta yürüyen Suriyeli bir grup gencin sosyal medyada paylaşılan görüntülerinin tepkiye neden olmasının Adana Valiliği, yazılı açıklamada bulunarak olaya karışanların hepsinin yakalandığını ve Geri Gönderme Merkezine teslim edildiğini duyurdu.
7.01.2022 Gündem
Antalya'da döner bıçaklı dehşet: 'Aynı filmi tekrarlayacağım'
Antalya'da döner bıçaklı dehşet: 'Aynı filmi tekrarlayacağım' Antalya'da eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren Ümit K. (27), döner bıçağı ile girdiği kebapçıda korku dolu anlar yaşattı. İş yeri sahibi Şevket Panoğlu ve eşi Hatice Panoğlu'nu dışarı çıkartan Ümit K., 2 saatin sonunda ikna edildi. Gözaltına alınan Ümit K., ekip aracına götürüldüğü sırada polislere "Siz beni savcı ile görüştürmezseniz, aynı filmi tekrarlayacağım. Bu sefer silah ile yapacağım. Bu sefer silah ile yapacağım" dedi.
1.12.2021 Yaşam
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı
Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz'un evinden dehşet çıktı İstanbul'a eğitim için gelen Mimar Başak Cengiz, geçtiğimiz salı günü yolda yürürken Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Türkiye’yi yasa boğan cinayet sonrası tutuklanan Can Göktuğ Boz'un evinden çıkanlar ise görenleri şok etti.
16.11.2021 Gündem
Sitede köpek besleyen aileye silah ve palalı saldırı
Sitede köpek besleyen aileye silah ve palalı saldırı Antalya'da Hilal Oktay Başaslan ve ailesine, iddiaya göre, site içinde sokak köpeklerine baktıkları gerekçesiyle komşuları, silah ve pala ile saldırdı. Başaslan, saldırı anından görüntüleri, sosyal medya hesabından “Eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağı inip pala, sopa ve silah ile saldırdı. Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'Seni burada keserim' diyor. Ölmemiz mi lazım" notuyla paylaştı.
16.09.2021 Yaşam
Sokak ortasında rezalet! Eşi ve çocuğuyla yürüyen kadına...
Sokak ortasında rezalet! Eşi ve çocuğuyla yürüyen kadına... Antalya'da eşi ve çocuğuyla yürüyen kadını ele taciz ettiği öne sürülen F.K. gözaltına alındı. Taciz anı güvenlik kamerasına yansırken, yakalanıp gözaltına alınan F.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.02.2021 Yaşam
İzmir'de polise döner bıçaklı saldırı
İzmir'de polise döner bıçaklı saldırı İzmir'in Karabağlar ilçesinde elinde döner bıçağı bulunan bir kişiye müdahale etmek isteyen polis memuru yaralandı
25.12.2020 Yaşam
Kemerin içinden bakın ne çıktı! Polisler de şaşırdı...
Kemerin içinden bakın ne çıktı! Polisler de şaşırdı... İstanbul Esenyurt'ta Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurarak üzerini aradı. Üzerinden kemer görünümlü döner bıçağı ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.
14.12.2020 Gündem
Döner bıçağı gösterip esnaftan para isteyen 4 kişi yakalandı!
Döner bıçağı gösterip esnaftan para isteyen 4 kişi yakalandı! İstanbul Fatih'teki restoran veya lokantalara, siparişlerini aldıktan kısa süre sonra ellerinde döner bıçakları ve çakı gibi kesici, delici aletlerle tekrar gelerek düşürdüklerini öne sürdükleri cüzdanlarını isteyip, ardından 200 dolar talep eden yabancı uyruklu 4 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin ellerinde bıçak ve delici aletlerle esnafı tehdit etme anları kameraya yansıdı.
14.12.2020 Gündem
İstanbul'un göbeğinde iki grup arasında silahlı çatışma
İstanbul'un göbeğinde iki grup arasında silahlı çatışma İstanbul Beyoğlu’nda iki grup arasında meydana gelen kalaşnikoflu çatışma sonrası harekete geçen polis ekipleri, 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda polis, çok sayıda kalaşnikof, tabanca, tüfek, çelik yelek, 450 adet mermi ile döner bıçağı ele geçirdi. Cephaneliği andıran silahlara polis tarafından el konulurken, 3 şüpheli ise gözaltına alındı. Çatışmada ağır yaralanan gencin ise yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
3.04.2020 Yaşam
Avcılar'da şok görüntüler! Öldüresiye dövdüler
Avcılar'da şok görüntüler! Öldüresiye dövdüler İstanbul Avcılar'da iki grup arasında çıkan kavga kan donduran görüntülere sahne oldu. Taraflar birbirlerini döner bıçağı, sopa ve sandalye ile darp etti.
17.02.2020 Yaşam
Kavga ettiği kişiyi döner bıçağıyla kovaladı
Kavga ettiği kişiyi döner bıçağıyla kovaladı Adıyaman'da iki kişi arasında çıkan kavgada taraflardan birisi diğerini sokakta döner bıçağı ile kovaladı, yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
27.01.2020 Yaşam
Esenyurt'ta hareketli anlar...
Esenyurt'ta hareketli anlar... Esenyurt’ta 2 yıl adam yaralamadan cezası bulunduğu için polis uygulamasından kaçmaya çalışan bir kişi, motorize yunus ekiplerinin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Aracında döner bıçağı ele geçirilen şahıs, polis merkezine götürüldü.
6.12.2019 Gündem
Döner bıçaklı dehşet!
Döner bıçaklı dehşet! ANTALYA'da Gökhan Ç. (29), sevgilisi Hicran Y.'yi (17) taciz ettiği iddiasıyla Kemal G.'yi (17) döner bıçağıyla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay yerinde bekleyen Gökhan Ç. ile Hicran Y., gelen polis ekiplerine teslim oldu.
13.11.2019 Yaşam
Hırsızlar vatandaşları döner bıçağıyla kovaladı!
Hırsızlar vatandaşları döner bıçağıyla kovaladı! Başakşehir’de bir iş yerinden kasa çalan hırsızlar, kendileri fark eden vatandaşları döner bıçağı ve sopalarla kovaladı. Hırsızlık ve kovalamaca anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
22.07.2019 Yaşam
Döner bıçağı ile dehşet saçtı: 2'si ağır 3 yaralı
Döner bıçağı ile dehşet saçtı: 2'si ağır 3 yaralı İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.
12.07.2019 Yaşam
Yol verme kavgası kanlı bitti!
Yol verme kavgası kanlı bitti! Bursa'da yeni tuttukları eve eşyalarını taşıyan aile nakliye kamyonunu yol ortasından çekmeyince kavga çıktı. Yaklaşık 15 kişi evini taşıyan aileye saldırınca mahalle sakinleri birbirine girdi 2 kişi döner bıçağı ile yaralandı. Yaralanan şahısların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.
10.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Döner Bıçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döner bıçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.