Dolgu

Dolgu

Son dakika dolgu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolgu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolgu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolgu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolgu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.333 dolgu haberi bulunmuştur. Tüm dolgu haberleri aşağıda listelenmiştir.
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş! Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
17.04.2024 Yaşam
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı
Hatay Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda yolculu gidiş-geliş seferlerinin başladığını açıkladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören havalimanında, onarımların ardından tahliye uçuşları başlamıştı.
8.04.2024 Gündem
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Bakırköy-Kirazlı Metro hattı bugün açıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "5 yıl bitti 5 yıl. İBB acaba kaç metro yaptı? Yalandan başka bir şey yok. Rahmetli Kadir Bey'in yaptıklarına sahip çıkıyor, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor." dedi.
10.03.2024 Gündem
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi Adana'da gençlik hastalığı olarak bilinen 'canine distemper'e yakalanıp, tedavi sonrası vücudunda tik ve kasılmalar oluşan 1 yaşındaki toy poodle cinsi köpek 'Bambam'a botoks tedavisi uygulandı. Operasyonu yapan veteriner hekim Mete Betin, "İnsanlara uygulanan bilimsel metotlar, işin uzmanı tarafından kedi ve köpeklerin tedavisi için de kullanılabilir" dedi.
28.01.2024 Adana
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Tekin Şimşek, buruna dolgu veya askı gibi minimal invaziv işlemlerin gerçek bir burun ameliyatının yerini tutmayacağını söyledi.
3.01.2024 Sağlık
Lejant Nedir? İmar Planında Ve Haritalarda Lejant Neyi Gösterir?
Lejant Nedir? İmar Planında Ve Haritalarda Lejant Neyi Gösterir? Haritalar dağ, otoyol ve de şehirler şeklinde olan özellikleri belirtmek için stilize edilmiş şekiller, semboller ve renkler kullanır. Lejant, harita üzerinde bu sembollerin anlamlarını açıklayan küçük bir kutu veya tablodur. Açıklama, mesafeleri belirlemenize yardımcı olacak bir harita ölçeği de içerebilir.
18.12.2023 Eğitim
Heyelan Nedir, Nasıl Oluşur? Toprak Kayması Türleri Ve Heyelana Karşı Alınması Gereken Önlemler
Heyelan Nedir, Nasıl Oluşur? Toprak Kayması Türleri Ve Heyelana Karşı Alınması Gereken Önlemler Doğal afetlerden biri olarak heyelan öne çıkar. Özellikle Türkiye gibi engebeli yer şekillerine sahip coğrafi alanlarda çok fazla yaşanan durumlar içerisinde yer alır. Tabii bunun dışında sadece doğal değil aynı zamanda yapay sebeplerden dolayı da heyelan söz konusu olabilir.
17.12.2023 Eğitim
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı Tuzla'da lodos nedeniyle 7 balıkçı teknesi battı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denizle kara birleşti.
29.11.2023 Gündem
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor Estetik operasyon sonrası birçok kişi istediği görüntüye kavuşamıyor. Uzmanlar hastaların mağdur olmaması için operasyon öncesi mutlaka görüşmelerin kayıt altına alınması ve taleplerin yazılı bir şekilde karşı tarafa iletilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Hukuki haklarını kullananlar ise; hem ameliyat ücretlerinin hem de ilaç ve uçak masraflarının ödenmesini talep edebiliyor.
16.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Bu yöntemi öğrenen kadınlar dolgu ve botoksu bırakıyor! 10 yaş gençleşme garantisi ile yıllara meydan okuyun
Bu yöntemi öğrenen kadınlar dolgu ve botoksu bırakıyor! 10 yaş gençleşme garantisi ile yıllara meydan okuyun Genç görünmek hem kadınların hayali hem de erkeklerin. Bu neden özellikle estetik müdahalelerden yararlanan kişi sayısı da gün geçtikçe artıyor. Ancak bazı doğal yöntemler cildin daha genç görünmesini sağlıyor. Kemikler için olmazsa olmaz yapı taşı olarak bilinen kolajen, vücutta azalmaya başladığında hem cildin elastikiyetini kaybetmesine ve buna bağlı olarak cildin daha yaşlı görünmesine neden oluyor hem de birçok sağlık sorununu beraberinde getiriyor. Bu nedenle yaşlanmayla birlikte azalan kolajenin, dışarıdan besin ve takviyeler yoluyla alınması gerekiyor. Piyasada vücuda kolajen takviyesi sağlayan pek çok ürün bulunur. Ancak yüksek bütçeli ürünleri almak yerine doğal yollar ile de vücudun kolajen üretimini desteklemek mümkün. Uzmanlar, kolajen deposu olan besinleri tek tek açıkladı. İşte tükettiğiniz andan itibaren etki eden kolajen deposu o besinler...
12.11.2023 Sağlık
Fiyatlar düşük tehlike büyük! Sahte botoks için uzman isim uyardı: Hayati tehlikesi var, hastalar yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyor
Fiyatlar düşük tehlike büyük! Sahte botoks için uzman isim uyardı: Hayati tehlikesi var, hastalar yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyor Sahte botoksa karşı uzman isimden uyarılar geldi. Hastanelere botoks zehirlenmesiyle başvuran hasta sayısındaki artışa dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Erkan Davarcı, “Bazı vatandaşlarda yoğun bakıma yatma ihtiyacı oluyor. Tedavide orijinal ürünleri hekimler tedarik ediyor. Ancak hekim çalıştırmayan kurumlar botoks için ürün tedarik edemez. Ruhsatsız merkezlerde ‘Bir botoksa bir dolgu’ gibi kampanyalar yapılarak hastalara çok düşük fiyatlar söyleniyor, orijinal ürünlerin o fiyatlara alınması mümkün değil” dedi.
31.10.2023 Sağlık
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasının korunması için hükümet, ağır para cezaları getirmeye hazırlanıyor. Günübirlik kiralık evlerle ilgili düzenlemenin öne çıktığı teklif, Kapadokya için de önemli kararları barındırıyor. Buna göre bölgede ticari fotoğraf, video çekmek de izne bağlı olacak. Kurala uymayanlara 16 bin TL’den başlayan para cezaları verilecek.
14.10.2023 Ekonomi
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz
“Sadece dolgu yaptırdım” demişti, göğsünü büyüttüğünü itiraf etti! Kylie Jenner'dan yeni poz Estetik yaptırmadığını söyleyerek kafaları karıştıran Kylie Jenner ardından göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etmiş ve duyduğu pişmanlığı dile getirmişti. Jenner doğum günü tatilinde çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Jenner'ın paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı.
14.08.2023 Magazin
İYİ Parti'de ihraç depremi! Meral Akşener'e sert sözler: Kimlere tuzaklar kurduğunu konuşalım
İYİ Parti'de ihraç depremi! Meral Akşener'e sert sözler: Kimlere tuzaklar kurduğunu konuşalım İYİ Parti'de Ethem Baykal, Sevinç Gümüş, Tamer Kayaalp, Musa Ertugan, Günay Kodaz ve İsmet Koçak genel başkan imzasıyla kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Disipline sevk edilen Musa Ertugan sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.
20.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dolgu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolgu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.