Doğubayazıt

Doğubayazıt

Son dakika doğubayazıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğubayazıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğubayazıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğubayazıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğubayazıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 916 doğubayazıt haberi bulunmuştur. Tüm doğubayazıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapandı. Çoğu TIR, onlarca araç bölgede mahsur kaldı.
12.01.2024 Gündem
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı Ağrı’da düzenlenen iki ayrı operasyon sonucunda piyasa değeri 27 milyon 300 bin lira değerinde 14 kilo 448 gram külçe altın ele geçirildi.
6.01.2024 Gündem
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi Ağrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.
4.01.2024 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden...
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden... Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı. Sonuçlara göre, bölgede milattan önce 5500 ve 3000 yılları arasındaki dönemden itibaren insan faaliyetlerinin olduğu belirlendi. Prof. Dr. Faruk Kaya, "Tarihlendirmeyle birlikte geminin burada olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun ortaya çıkabilmesi için uzun süreli çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki dönemde İTÜ, Andrew Üniversitesi AİÇÜ öncülüğünde ortak çalışma yapma konusunda mutabakata vardık. İleriki süreçte 3 üniversite bu alanda çalışmalarını sürdürecek" dedi.
26.10.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı'daki terör operasyonu ile ilgili olarak, ‘Komandolarımızla teröristler arasında yakın mesafeden çıkan silahlı çatışma sonucunda 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.' açıklamasında bulundu.
6.10.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.08.2023 Gündem
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
TIR'ın lastiğinden çıktı! 1245 altın sikke bulundu
TIR'ın lastiğinden çıktı! 1245 altın sikke bulundu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İran tarafından başka bir TIR tarafından çekilerek getirilen TIR'ın dorsesinin altındaki yedek lastiğin üzerine bırakılan poşette, Osmanlı dönemine ait 1245 altın sikke bulundu.
28.04.2023 Yaşam
Ağrı'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Ağrı'da 4,3 büyüklüğünde deprem Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin derinliğinin 1,8 kilometre olduğu aktarıldı.
11.04.2023 Gündem
Yapımı 99 yıl süren tarihi İshak Paşa Sarayı 235 yıldır ayakta
Yapımı 99 yıl süren tarihi İshak Paşa Sarayı 235 yıldır ayakta Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan, Osmanlı Devleti'nin doğudaki en önemli eserleri arasında yer alan ve yapımı 99 yıl süren İshak Paşa Sarayı, eşsiz mimari yapısıyla 235 yıldır ayakta kalarak hem turistleri cezbediyor hem de tarihe ışık tutuyor.
27.03.2023 Yaşam
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Kaza şehidi er Ali Arslan, Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi er Ali Arslan, Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlandı Türkiye-İran hududundaki sınır duvarı bölgesinde askeri aracın buzlanma nedeniyle devrildiği kazada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan ulaştırma sözleşmeli er Ali Arslan (27), memleketi Yozgat'ta toprağa verildi.
25.01.2023 Gündem
Zehir tacirlerinin inanılmaz yöntemi böyle deşifre oldu
Zehir tacirlerinin inanılmaz yöntemi böyle deşifre oldu Bulgaristan Interpol’ü Türkiye’ye hemen haber verdi, Çetenin Kocaeli güzergahını kullanarak uyuşturucu sevkiyatı yapma hayalleri suya düştü. Operasyonun detayları ise şoke etti.
14.01.2023 Gündem
'Nuh'un Gemisi' için çalışmalar başladı! Asırlık gizem o ilde çözülecek
'Nuh'un Gemisi' için çalışmalar başladı! Asırlık gizem o ilde çözülecek Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alanda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından kurulan araştırma ekibi çalışmaya başladı. Jeofizik, kimya, jeoarkeoloji araştırmalarında uzman akademisyenlerin de olduğu grubun alandan aldığı numuneler, incelenmek üzere İTÜ laboratuvarlarına gönderildi.
23.12.2022 Yaşam
'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğu inanılan alanda araştırma başlatıldı
'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğu inanılan alanda araştırma başlatıldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alanda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibi çalışmaya başladı. Jeofizik, kimya, jeoarkeoloji araştırmalarında uzman akademisyenlerin de olduğu grubun alandan aldığı numuneler, incelenmek üzere İTÜ laboratuvarlarına gönderildi.
7.12.2022 Yaşam
İçişleri: Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu' kapsamında Ağrı'da 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
15.11.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı! Ağrı ve Iğdır'da yeni operasyon başladı
Bakanlık açıkladı! Ağrı ve Iğdır'da yeni operasyon başladı Ağrı ve Iğdır'da 1017 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar- Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu' başlatıldı.
12.11.2022 Gündem
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
İçişleri: Tendürek'te PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasında bulunan ve 2 hafta önce terörden temizlenen Tendürek Dağı'nda PKK terör örgütüne ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
31.08.2022 Gündem
Tendürek Dağı teröristlerden tamamen temizlendi! Bakan Soylu duyurdu
Tendürek Dağı teröristlerden tamamen temizlendi! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanlığı, Ağrı Doğubayazıt ile Van Çaldıran arasındaki Tendürek Dağı'nda 1'i 'terörden arananlar listesi'nin turuncu, diğeri gri kategorisinde yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve böylece dağın tamamen teröristlerden temizlendiğini açıkladı.
16.08.2022 Gündem
Terörist anmasında HDP İzmir il eş başkanı gözaltına alındı
Terörist anmasında HDP İzmir il eş başkanı gözaltına alındı İzmir'in Konak ilçesinde terörist anmasına yapılan baskında gözaltına alınan 20 şüpheliden birinin HDP İzmir İl Eş Başkanı Çınar Altan olduğu ortaya çıktı.
12.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğubayazıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğubayazıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.