Doğu Kudüs

Doğu Kudüs

Son dakika doğu kudüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğu kudüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğu kudüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğu Kudüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğu kudüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.214 doğu kudüs haberi bulunmuştur. Tüm doğu kudüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024 Gündem
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor?
Kızıl İnek nedir, yeniden hortlayan Kızıl İnek Kehaneti ne anlama geliyor? Teksas eyaletinde bulunup İsrail'e getirilen ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek iddiasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran kızıl inekler yeniden gündeme geldi. Üçüncü Tapınak'ın inşasıyla ilgili 2 bin yıllık bir kehanetin gerçekleşmesine yönelik iddialar kızıl ineklerle birlikte sorgulanmaya başlandı. İneklerin yakın zamanda kurban edileceği ve bu durumun Mescid-i Aksa'nın kaderini etkileyebileceği öne sürülüyor. Peki, Kızıl İnek Kehaneti nedir?
12.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Yaptığı açıklamalar yok hükmündedir
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Yaptığı açıklamalar yok hükmündedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici
Ömer Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Sınırlarımızın etrafında 'teröristan' adacıklarını kurmak isteyenlere şimdiye kadar müsaade etmedik ve bunda sonra da etmeyeceğiz." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Uluslararası kurullar bunu durduramıyorsa hiçbir işe yaramıyorlar demektir. Bu kurumlara ihtiyaç yok demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı: İsrail'le ihracatın arttığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor
Ticaret Bakanlığı: İsrail'le ihracatın arttığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracatın arttığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve 2023 yılında genel ticaretin yüzde 45 oranında azaldığını duyurdu.
4.01.2024 Ekonomi
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında İsrail polisi Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara peş peşe biber gazı ve TOMA ile saldırdı. CNN TÜRK ekibi bölgede yaşananları canlı yayında aktardı.
22.12.2023 Gündem
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler İsrail güçleri Kudüs'te yayın yapmaya çalışan basın mensuplarına sert müdahalede bulundu.
15.12.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı
Bakan Fidan'dan dünyaya Gazze çağrısı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle bir mesaj paylaştı.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Kudüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğu kudüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.