Dogecoin Nedir

Dogecoin Nedir

Son dakika Dogecoin nedir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dogecoin nedir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dogecoin nedir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dogecoin Nedir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dogecoin nedir gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 dogecoin nedir haberi bulunmuştur. Tüm dogecoin nedir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto parada deprem! Piyasayı Çin vurdu, tepetaklak oldu, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler...
Kripto parada deprem! Piyasayı Çin vurdu, tepetaklak oldu, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler... Kripto piyasası altüst oldu! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinlerin hepsi etkilendi. Bu kez kripto varlıkları Çin vurdu. Çin Yeni Yılında son 3 yılda Bitcoin'de düşüşler yaşanmıştı. Bu yıl 1-3 Şubat tarihlerinde Çin'de 'Kaplan Yılı'nın gelişi kutlanacak. Bunun öncesinde gece saatlerinde Asya merkezli işlemlerin başlamasıyla Bitcoin 38.130 dolardan hızlı bir şekilde 36.737 dolara geriledi. Analistler Çin'de geçen yıl uygulamaya konulan yasaklar sebebiyle bu ülkenin işlem hacimlerinde ve madencilikteki payının azaldığını, bu sebeple Çin Yeni Yılı etkisinin geçen yıllardan daha hafif olabileceğini belirtiyor. Yine de hafta açılışında yaşanan bu düşüş Çin'in kripto para piyasasındaki önemini hafife almamak gerektiğini ortaya koydu. Kripto varlıklar yeni yılda da düşüş eğiliminden kurtulamadı. . Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto para piyasası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
31.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarda kan kaybı sonrası ibre yeşili gösteriyor, yeni rekor göründü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP...
Kripto paralarda kan kaybı sonrası ibre yeşili gösteriyor, yeni rekor göründü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP... Kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Rekor üstüne rekor kırarken aniden düşüşe geçen Bitcoin yatırımcını şaşırtırken kripto paralardaki düşüş sona erdi. Kripto varlıklar yükseliş trendine girdi. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve diğer altcoinlerde yeni rekor gelir mi? Kripto para piyasasına girmeyi düşünenleri neler bekliyor. Hangi yatırım aracı daha çok kazandırıyor? Günlerdir kan kaybeden kripto para piyasaları son 24 saatte yeşile döndü. Kripto piyasasındaki yükseliş kalıcı olacak mı? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
Dogecoin hamlesi! Elon Musk duyurdu büyük fark oldu...
Dogecoin hamlesi! Elon Musk duyurdu büyük fark oldu... Elon Musk, Dogecoin ile ilgili Twitter'da yeni bir anket başlattı. Bu ankette takipçilerine "Doge ile Tesla Satın Almak İster misiniz?" diyen Musk, takipçilerinden çok net bir cevap aldı. Katılımcıların yüzde 77.8'i Tesla'nın Dogecoin kabul etmesi gerektiği savunuyor.
11.05.2021 Ekonomi
Dogecoin neden yükseliyor, yükseldi? Dogecoin (DOGE) ne kadar, kaç TL/dolar oldu, Dogecoin yükselişi devam edecek mi?
Dogecoin neden yükseliyor, yükseldi? Dogecoin (DOGE) ne kadar, kaç TL/dolar oldu, Dogecoin yükselişi devam edecek mi? Sosyal medyada yapılan bir mizah ile ortaya çıkan Dogecoin yüzde 80'in üzerinde değer kazanarak, 0,13 dolara ulaştı. Dogecoin'lerin piyasadaki toplam değeri ise 17 milyar doları aştı ve piyasa değeri en yüksek 10. kripto para birimi oldu. Peki, Dogecoin neden yükseliyor? Dogecoin kaç dolar/TL oldu?
16.04.2021 Gündem
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor?
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor? Dogecoin’in toplam piyasa değeri 11 milyar doları aştı. Mizah amaçlı 2013 yılında geliştirilen kripto para Dogecoin'in değeri dün yüzde 34 artışla rekor tazeledi. Dogecoin, Elon Musk’ın sosyal medya gönderileri sayesinde bugün 10 sent barajını aştı ve 11 sent seviyesine yükseldi. Dogecoin'in toplam piyasa değeri de 11 milyar doların üzerine çıktı. Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL/dolar oldu?
14.04.2021 Gündem
DogeCoin'e Elon Musk şoku! Sert düşüşe geçti...
DogeCoin'e Elon Musk şoku! Sert düşüşe geçti... İş adamı Elon Musk'ın geçtiğimiz haftalarda desteklediği kripto para birimi DogeCoin için olumsuz yorumda bulunması sert düşüş dalgasına sebep oldu.
15.02.2021 Ekonomi
Kripto para Dogecoin kaç TL? Dogecoin nedir, nasıl alınır?
Kripto para Dogecoin kaç TL? Dogecoin nedir, nasıl alınır? Ekonomi piyasalarının popüler konularından biri de kripto paralar. Son zamanlarda hızla yükselen kripto para birimi Dogecoin fiyatı araştırılıyor. Özellikle Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkat çektiği Dogecoin fiyat artışı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dogecoin nedir, nasıl alınır? Kripto para Dogecoin kaç TL, neden yükseliyor?
5.02.2021 Ekonomi
Dogecoin neden yükseldi, Elon Musk Twitter’da ne dedi? Dogecoin nedir, hisse nasıl alınır? 1 Dogecoin kaç TL?
Dogecoin neden yükseldi, Elon Musk Twitter’da ne dedi? Dogecoin nedir, hisse nasıl alınır? 1 Dogecoin kaç TL? GameStop hamlesinin ardından piyasalarda bu kez Dogecoin’in hisselerinde artış oldu. Dogecoin (DOGE) bir günde yüzde 40’ın üzerinde bir artış göstermesi dikkatlerden kaçmadı ve Dogecoin etiketi ile Türkiye’de en çok konuşulanlar arasına girdi. Dogecoin nedir? Dogecoin neden yükseliyor, daha yükselir mi, kaç TL?
29.01.2021 Gündem
Thodex nedir, Thodex dolandırıcılık olayı nasıl oldu?
Thodex nedir, Thodex dolandırıcılık olayı nasıl oldu? Kripto para borsası Thodex hakkında yürütülen soruşturma kapsamında aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer Arnavutluk'un Vlora kentinde yakalandı. Thodex kurucusunun yakalanmasının ardından “Thodex nedir, Thodex dolandırıcılık olayı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
30.08.2022 Gündem
Luna 2.0 ne zaman çıkacak, luna 2.0 airdrop nedir? Yeni luna coin fiyatı ne kadar, luna 2.0 Binance’de listelenecek mi?
Luna 2.0 ne zaman çıkacak, luna 2.0 airdrop nedir? Yeni luna coin fiyatı ne kadar, luna 2.0 Binance’de listelenecek mi? Yeni luna coin ne zaman çıkacak? Luna 2.0 coin fiyatı, Binance’de listelenip listelenmeyeceği merak konusu oldu. Terra Luna'nın çöküşünden sonrası TerraForm Labs'ın CEO'su Do Kwon, mevcut Terra ağının yeni bir blok zinciri olan LUNA 2.0 ile değiştirilmesini önerdi. Söz konusu açıklamasının ardından Luna 2.0 ne zaman çıkacak, luna 2.0 airdrop nedir? Yeni luna coin fiyatı ne kadar, luna 2.0 Binance’de listelenecek mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.05.2022 Ekonomi
Kripto parada deprem! Milyarlarca dolar zarar ettirdi! UST ve Luna yok oldu
Kripto parada deprem! Milyarlarca dolar zarar ettirdi! UST ve Luna yok oldu Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto paralar adeta eridi. Kripto paralar yatırımcısına trilyonlarca dolar zarar ettirdi. Dünyada kripto paraların çöküşü sürüyor. Bitcoin’in değeri 27 bin dolara gerilerken, asıl çalkantı ise sabitcoin’ler UST ve Luna’da yaşanıyor. Piyasanın değeri bir haftada 1.8 trilyon dolardan 1.1 trilyon dolara düştü.
13.05.2022 Ekonomi
Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu?
Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu? Haftanın ilk gününe yükselişle başlayan Shiba Coin yatırımcıların gündeminde… Shiba Coin'in 24 saatlik hacmi ise $684,76M oldu. Şaka parası olan Shiba coindeki yükselişle birlikte kripto para yatırımcıları da son gelişmeleri takip ediyor. Peki, Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu? İşte 7 Şubat Shiba Coinde son durum…
7.02.2022 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak! Resmen dibi gördü, fed depremi yaşanıyor, Bitcoin yıkıldı, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer altcoinler ise...
Kripto paralar tepetaklak! Resmen dibi gördü, fed depremi yaşanıyor, Bitcoin yıkıldı, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer altcoinler ise... Kripto para piyasasında deprem! Tamamen değişti. Bu kez kriptoyu fed vurdu. 2022'de bir türlü toparlanamayan kripto varlıklar çöküş sürecine girdi. 2021'de rekorlar kıran Bitcoin adeta yıkıldı. Kripto para piyasaları uzun süren ayı piyasasının etkisini üstünden atmak isterken Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarıyla tepetaklak oldu. Kripto paralar yeniden düşüşe geçerken Bitcoin düşüşte liderliği sırtladı. Fed Başkanı Jerome Powell, Mart ayından itibaren faiz artırımı yapacaklarını açıkladı. Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 48, Solana ise yüzde 70 uzaklaştı.
27.01.2022 Ekonomi
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi Bitcon, Ethereum, Dogecoin ve Shiba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para piyasalarındaki şok dalgası devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin başta olmak üzere önemli kripto para birimlerinde kayıplar gittikçe derinleşiyor. Uluslararası piyasalardaki bazı uzmanlar düşüşün devam etmesi halinde 20 bin dolar seviyelerine geri çekilmenin yaşanabileceğini belirtiyor. Bitcoin korku iklimi nedeniyle 35 bin dolara kadar geriledi. Ethereum da güçsüz duruşunu koruyor. Gün içinde en düşük 2460 doları gören Bitcoin saat 09:33 itibarıyla yüzde 13 oranında kayıpla 2491 dolardan alıcı buluyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu de sert düşüşte. Dogecoin yüzde 13 oranında değer kaybıyla 0.1332 dolar seviyesinde, Shiba Inu ise yüzde 23 oranında kayıpla 0.00001972 dolardan alıcı buluyor.
22.01.2022 Ekonomi
Kirpto paralarda deprem! Düşüş kritik seviyede, 'ölüm haçı' korkusu büyüyor, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler...
Kirpto paralarda deprem! Düşüş kritik seviyede, 'ölüm haçı' korkusu büyüyor, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinler... Kripto para piyasası tepetaklak! Yatırımcı tedirgin. Düşüş eğilimi bitmiyor. Rekorlar kıran kripto varlıkların atası Bitcoin kritik seviyede. 'Ölüm hacı' korkusu büyüyor. Kripto para birimleri 2022 yılının ilk ayında satıcılı bir seyir izliyor. Son zamanlarda 40 bin dolar ile 44 bin dolar arasında kararsız seyir izleyen Bitcoin endişe yaratıyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri...
18.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarda yeni yılda büyük kayıp! Düşüş hız kesmedi, ibre kırmızıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ...
Kripto paralarda yeni yılda büyük kayıp! Düşüş hız kesmedi, ibre kırmızıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ... Kripto paralar geçtiğimiz yıl rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcısına büyük kazanç getiren kripto varlıklar birçok kişinin radarına girdi. Piyasanın en büyük oyuncusu Bitcoin bir yılda yüzde 62 değer kazandı. Bitcoin'i Ethereum ve Ripple takip etti. 2022'nin kripto paralar için ne getirileceği konuşulurken tüm dünyanın gözü Bitcoin'in güncel fiyatına çevrildi. Ancak Bitcoin yeni yıla değer kaybederek başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin, TL bazında 627 bin 988 TL'ye düştü. İşte Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple (XRP) fiyatları...
2.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Büyük çöküş başladı, Bitcoin dibi gördü, Ethereum , Dogecoin, Shiba Inu...
Kripto paralarda deprem! Büyük çöküş başladı, Bitcoin dibi gördü, Ethereum , Dogecoin, Shiba Inu... Kripto paralar tepe taklak! Kimse bu kadarını beklemiyordu. Piyasalar alt üst oldu. Kripto piyasasının atası olarak kabul edilen Bitcoin resmen çöküşe geçti, düşüş durdurulamıyor. Psikolojik sınırın altına düştü. Bitcoin'deki kayıp diğer kripto varlıklara da yansıdı. Kripto piyasası yılın sonunda düşüş trendine girdi.
30.12.2021 Ekonomi
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler...
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler... Kripto parada son dakika gelişmesi! Sert hareket kripto varlıkların atası Bitcoin'i yukarı çekti. Psikolojik sınıra dayanandı. Yeni rekor beklentisi yükseldi. Dalgalı seyrine yukarı yönlü olarak son veren kripto para da risk iştahı arttı. Yatırımcının tedirgin bekleyişi Fed kararı ile sona erdi. Kripto para birimleri Fed'in faiz artırımı beklentilerine yönelik olan açıklamalarıyla güçlenmeye başladı. Fed'in 2022 ve 2023 yıllarında toplam 6 adet faiz artırımında bulunacağına dair açıklamalar ve enflasyonun kalıcı olduğuna dair gözlemleri kripto para birimlerinde ılımlı toparlanma yaşattı. Kripto varlıklardaki yükseliş trendi kalıcı olacak mı? Bitcoin'e yatırım yapmak isteyenler için fırsat dönemi mi?  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
Kripto paralarda tehlike çanları çalıyor, kayıp büyük! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler çöküş döneminde, psikolojik sınırın altına geriledi, kripto piyasası tepe taklak...
Kripto paralarda tehlike çanları çalıyor, kayıp büyük! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler çöküş döneminde, psikolojik sınırın altına geriledi, kripto piyasası tepe taklak... Kripto paralarda uzun süre devam eden yükseliş trendi yerini düşüşe bıraktı. Öyle ki Bitcoin psikolojik sınırın altını gördü. Son 4 günde sık sık 50.000 dolarlık seviyeyi zorlayan Bitcoin, bu seviyeyi aşamadı ve sert düştü. Bitcoin son 24 saatte yüzde 4.4 değer kaybederek 46.920 dolara geriledi. Kripto paralarda deprem etkisi yaratan sert hareket sonrası düşüş eğilimi altcoinlere de sıçradı. Ethereum da benzer şekilde yüzde 6.3'lük düşüşle 3.762 dolara geriledi. Kasım ayında 68 bin 900 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gören Bitcoin, son haftalarda yaşadığı düşüşler sonrasında 200 günlük hareketli ortalamasının altına indi. Düşüşte Fed'in faiz toplantısından çıkacak kararlar ve ABD borsalarındaki düşüşün etkili olduğu öne sürülüyor.
14.12.2021 Ekonomi
Kripto paralar rekor sonrası resmen eriyor! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve...
Kripto paralar rekor sonrası resmen eriyor! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve... Kripto parada yükseliş trendi yerini düşüşe bıraktı. Rekor üstüne rekor kıran kripto paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin'de rüzgar tersine döndü. Düşüş sürüyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto para yatırımı nasıl yapılır? Kripto para alım satımı nasıl olur? Kripto paralar nakit olarak nasıl kullanılabilir? İşte kripto para piyasası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar…
13.12.2021 Ekonomi
Hamster Coin nedir? Elon Musk duyurduğu Hamster Coin nasıl ve nereden alınır, ne kadar, kaç TL?
Hamster Coin nedir? Elon Musk duyurduğu Hamster Coin nasıl ve nereden alınır, ne kadar, kaç TL? Dogecoin, sonrası Elon Musk bu kez de Hamster Coin ile ilgili bir tweet attı. Musk, bu gece bazı kripto borsalarında listelenecek olan Hamster Coin'i duyurdu. Musk'ın paylaşımının şu an 0,00000012 TL değerinde olan kripto para birimini nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Söz konusu paylaşımın ardından Peki Hamster Coin nedir, nasıl ve nereden alınır? Hamster Coin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte ayrıntılar...
18.10.2021 Gündem
Matic coin nedir? MATIC Coin (Polygon) nasıl alınır, kaç dolar?
Matic coin nedir? MATIC Coin (Polygon) nasıl alınır, kaç dolar? Kripto para piyasasında alt coinler de ilgi görmeye başladı. Bitcoin, Dogecoin, Shiba, Reef gibi coinlere son günlerde MATIC Coin de eklendi. Peki, MATIC Coin nedir, nasıl alınır?
18.05.2021 Gündem
Musk’un açıklaması Bitcoin'i vurdu! Kripto paralar tepetaklak!
Musk’un açıklaması Bitcoin'i vurdu! Kripto paralar tepetaklak! Kısa süre önce oto satışında kripto para Bitcoin’i kabul edeceğini duyuran Tesla’nın kurucusu Elon Musk çark etti. Bitcoin’e harcanan enerjinin çılgınlık olduğunu söyleyen Musk’ın ‘tweet’iyle kripto paralar tepetaklak oldu. Peki Musk kripto para pazarını nasıl etkileyebiliyor? Musk'un paylaşımları kripto paraya olan güveni nasıl etkileyecek? İşte uzmanların yorumları...
14.05.2021 Ekonomi
Shib Coin Binance ne zaman gelecek? Shiba Inu (SHIB) nedir? Shib coin Binance'da ne zaman listelenecek?
Shib Coin Binance ne zaman gelecek? Shiba Inu (SHIB) nedir? Shib coin Binance'da ne zaman listelenecek? Popüler kripto paralardan olan Shiba Inu (SHIB) yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Ünlü kripto para borsası Binance, bugünden itibaren SHIBA INU (SHIB) ile işlem yapılabileceğini duyurdu. Kripto para yatırımcısı sıklıkla 'Shib Coin Binance ne zaman gelecek? Shib coin Binance'da ne zaman listelenecek?' sorularını araştırıyor. Peki, Shiba Inu (SHIB) nedir? Shiba Coin ne zaman Binance'da olacak? Shib coin Binance ne zaman çıkacak? İşte Binance yeni girecek coinler!
12.05.2021 Ekonomi
Thodex nedir? Thodex kimin şirketi, battı mı? Thodex mağdurları arttı, neler oluyor
Thodex nedir? Thodex kimin şirketi, battı mı? Thodex mağdurları arttı, neler oluyor Kripto para dünyası dolandırıcılık hikayesiyle sarsıldı. Türkiye'de hizmet veren Thodex internet sitesi kapatıldı, para transferlerinde sorun yaşanıyor. Kripto para borsasına üye olup, işlem yapamayan üyeler Thodex mağdurları Thodex hakkında suç duyurusunda bulundu. 2017 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Thodex yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya platformu üzerinden açıklama yaptı. Peki, THODEX nedir, THODEX kimin şirketi, sahibi kim? İşte Thodex hakkında merak edilenler…
22.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dogecoin Nedir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dogecoin nedir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.