Gazete Vatan Logo

Luna 2.0 ne zaman çıkacak, luna 2.0 airdrop nedir? Yeni luna coin fiyatı ne kadar, luna 2.0 Binance’de listelenecek mi?

Yeni luna coin ne zaman çıkacak? Luna 2.0 coin fiyatı, Binance’de listelenip listelenmeyeceği merak konusu oldu. Terra Luna'nın çöküşünden sonrası TerraForm Labs'ın CEO'su Do Kwon, mevcut Terra ağının yeni bir blok zinciri olan LUNA 2.0 ile değiştirilmesini önerdi. Söz konusu açıklamasının ardından Luna 2.0 ne zaman çıkacak, luna 2.0 airdrop nedir? Yeni luna coin fiyatı ne kadar, luna 2.0 Binance’de listelenecek mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Luna 2.0 ne zaman çıkacak, luna 2.0 airdrop nedir? Yeni luna coin fiyatı ne kadar, luna 2.0 Binance’de listelenecek mi?

Luna coinin çökmesinin ardından TerraForm Labs'ın CEO'su Do Kwon, mevcut Terra ağının yeni bir blok zinciri olan LUNA 2.0 ile değiştirilmesini önerdi. Terra ekosisteminin açıklaması sonrası yeni luna coin olan luna 2.0 hakkında yapılan araştırmalar arttı.

YENİ LUNA COİN NE ZAMAN ÇIKACAK, LUNA 2.0 FİYATI NE KADAR, BİNANCE’DE LİSTELENECEK Mİ?

Eski blok zinciri ağı Terra Classic blok zinciri, Terra USD'yi işletmeye ve barındırmaya devam edecekti. Önceki blok zinciri üzerine inşa edilen projeler ve işlemleri doğrulayan şirketler yeni blok zincirine geçecek. Buna göre, LUNA2.0, yeni blok zincirini kullanan uygulamalar ve projeler tarafından kullanılabilen tek kripto para birimi olacaktır.

İşlem hacimlerine göre en büyük kripto para borsası olan Binance, desteğini Luna2.0'a da genişletti.

Terra Luna'nın fiyat çöküşünün, kripto yatırımcılarının yaklaşık 40 milyar dolar kaybetmesine neden olduğu ve ayrıca küresel kripto pazarında sadece altı haftada 1 trilyon dolardan fazla buharlaşan bir şok dalgası yarattığı tahmin ediliyor. Yeni Luna coin'in çıkacağı kesinleşse de henüz net bir tarih verilmedi.

Haberin Devamı

LUNA 2.0 AİRDROP NEDİR?

Luna 2.0, UST stabilcoin‘inin çöküşünün ardından Terra Luna ekosistemini kurtarmayı amaçlayan yeni Terra blok zincirinin yepyeni tokeni olacak.

Luna’nın yeniden doğuşu olarak adlandırılan TerraForm Labs kurucusu Do Kwon’un önerisi, mevcut Terra ağının yerini alacak yeni bir zincir görecek. Bunun yanı sıra Luna 2.0, Luna’nın mevcut sürümünün yerini alacak. İlk etapta çöküşü gören UST stabilcoin ile bağları koparacak.

Mevcut Luna sahiplerine, yeni Terra zincirinin lansmanında bir airdrop yoluyla Luna 2.0 tahsis edilecek.

Luna kripto parasının resmi olarak Luna Classic olarak yeniden adlandırıldığını da işaretleyecektir. Şu anda bildiğimiz LUNA, bundan sonra LUNC olarak adlandırılacak. LUNA 2.0 ise LUNA ismiyle yoluna devam edecek.

DOGECOIN KURUCU ORTAĞI DURUM HAKKINDA TWEET ATTI

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus yakın tarihli bir tweet'te Luna2.0'ın dünyaya "gerçekten aptal kripto kumarbazlarının ne kadar aptal olduğunu" göstereceğini söyledi

Haberin Devamı