Binance

Binance

Son dakika Binance haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Binance ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Binance haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Binance

haberleri sayfasında son dakika yaşanan binance gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 binance haberi bulunmuştur. Tüm binance haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Binance 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek
Binance 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Holdings Ltd. ABD’de kara para aklama ve yaptırım yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada 4,3 milyar dolar ödeyecek.
25.02.2024 Ekonomi
İHH Konya Binance mesajı | İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi?
İHH Konya Binance mesajı | İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi? İHH Konya mesaj geldi, şikayetleri arttı. Son günlerce birçok vatandaş Binance üyeliğim ya da hesabı olmamasına rağmen İHH Konya adlı kullanıcıdan bloke konmuştur aktif etmek için linke tıklayın tarzında mesajlar alıyor. Mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar İHH Konya Binance mesajı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, İHH Konya nedir, İHH Konya Binance mesajı dolandırıcı mı? İşte İHH Konya dolandırıcılığı ile ilgili merak edilenler…
27.12.2023 Gündem
Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin token nereden alınır, Ace coin nasıl alınır, hangi borsalarda var? İşte Fusionist Ace fiyatında son durum…
Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin token nereden alınır, Ace coin nasıl alınır, hangi borsalarda var? İşte Fusionist Ace fiyatında son durum… Binance saat 09:00 itibariyle Fusionist (ACE) Coin’i listeledi. Fiyat 14.80 dolara kadar tırmandı. ACENT'in diğer ürünleri arasında Liberty Ads, Osiris Multi-Wallet, Osiris DeFi, dApp Store, PlaytoEarn, Happy Block, Chainflix, Talken, Ziktalk gibi blok zinciri tabanlı reklam, cüzdan, finans, oyun, sosyal medya ve içerik platformları yer almaktadır. Peki, Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin hangi borsalarda var, Fusionist ace token nereden alınır? Ace coin nasıl alınır? İşte ? Fusionist Ace fiyatında son durum…
18.12.2023 Ekonomi
Bonk Coin Binance'da listelendi mi? BONK coin nedir, BONK Coin ne zaman listelenecek, hangi borsada?
Bonk Coin Binance'da listelendi mi? BONK coin nedir, BONK Coin ne zaman listelenecek, hangi borsada? Meme coin olan BONK, son günlerde yükselişini hızlandırırken, ekim ayından bu yana yaşanan ralli %8800'ü de aştı. BONK, son fiyat artışıyla PEPE'yi de geride bıraktı. Söz konusu gelişmenin ardından BONK coin nedir? Bonk Coinbase ne zaman listelenecek, Bonk Coin Binance listelenecek mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.12.2023 Ekonomi
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası Pegasus 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. Pegasus indirimli bilet fiyatlarını açıkladı.
22.11.2023 Ekonomi
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı Kara para aklama suçlaması nedeniyle 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek olan Binance'in yeni CEO'su Richard Teng oldu. Peki, Binance CEO'su Richard Teng kimdir?
22.11.2023 Gündem
Binance'a kara para faturası: 4 milyar dolar
Binance'a kara para faturası: 4 milyar dolar Kripto para borsası devi Binance'a ABD'deki soruşturma nedeniyle 4 milyar dolarlık fatura kesildi.
21.11.2023 Ekonomi
Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu?
Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu? Binance, sabah saatlerinde yaptığı duyuruda kripto topluluğunun aşina olduğu Ordinals (ORDI) coinini listeleyeceğini açıkladı. Peki, Ordi Coin nedir, Ordinals Coin fiyatı nedir?
7.11.2023 Ekonomi
Kripto paralarda düşüş dalgası! SEC ve Fed etkili oldu
Kripto paralarda düşüş dalgası! SEC ve Fed etkili oldu Kripto paralar ABD'de Binance ve Coinbase'e açılan davalar sonrasında düşüşünü hızlandırmıştı. Fed'in faizi sabit bırakması ve bu yıl içinde de faiz indirimi öngörmemesi de kripto paralarda kaybı hızlandırdı.
15.06.2023 Ekonomi
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor SEC'in Binance'a ve kurucusu Zhao'ya karşı açtığı davalar sonrasında Binance tarafından da hamle geldi. Binance ABD doları cinsinden para yatırılmasını durdurma kararı aldı.
9.06.2023 Ekonomi
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. CFTC’nin Binance ile CZ’ye dava açmasıyla 27 bin doların altına inen Bitcoin, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? Kritik seviyeler nerede? İşte kripto para fiyatlarında son durum...
30.03.2023 Ekonomi
Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance dondu! Binance'da işlemler neden durduruldu?
Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance dondu! Binance'da işlemler neden durduruldu? Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'da işlemler durduruldu. Peki, Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance'da işlemler neden durduruldu?
24.03.2023 Ekonomi
Binance'da işlemler durdu!
Binance'da işlemler durdu! Binance, spot işlemleri etkileyen bir durumun ortaya çıktığını açıkladı.
24.03.2023 Ekonomi
Binance 100 dolar bağışı nasıl alınır? Binance 100 dolarlık BNB deprem bağışı nedir?
Binance 100 dolar bağışı nasıl alınır? Binance 100 dolarlık BNB deprem bağışı nedir? Kripto para borsası Binance, deprem bölgesindeki kullancılarına 100 dolarlık BNB deprem bağış yardımı yapacağını açıkladı. Kullanıcıların "Binance 100 dolar bağış yardımı nasıl alınır?" sorgusu da başladı. Bağış yardımı alacaklar, 6 Şubat'tan önce belirlenmiş olan Proof of Address (POA-Adres İspatı) yöntemiyle belirleniyor. Peki Binance 100 dolarlık BNB bağış yardımı başvurusu nasıl yapılır?
9.02.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi FTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi?
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? Kripto paralarda düşüş devam ediyor! Geçtiğimiz hafta boyunca yatay fiyat hareketine devam eden ve bu hafta başında küresel piyasalardan da destek alan Bitcoin, ABD’den gelen enflasyon verisiyle bir ayın en yüksek seviyesine yükselmişti. Fed faiz kararı sonrası kripto paralarda geri çekilme başladı. Yatırımcı da kripto paralardaki son durumu merak ederken, özellikle Ethereum ve Bitcoin’in neden düştüğünü araştırıyor. Peki, Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? FED kararı Ethereum ve Bitcoin’i nasıl etkiledi? İşte Kripto paralarda son durum…
15.12.2022 Ekonomi
FTX borsası battı mı, kimin, neden battı? FTX olayı nedir, ne oldu, kripto para bankası FTX iflas mı etti?
FTX borsası battı mı, kimin, neden battı? FTX olayı nedir, ne oldu, kripto para bankası FTX iflas mı etti? Kripto para borsası FTX hakkında deprem etkisinde bir gelişme yaşandı. FTX’in ABD’de iflas süreci başlattığı duyuruldu. Şirketin Üst Yöneticisi (CEO) Sam Bankman-Fried’in de istifa ettiği bildirildi. Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini belirterek, "kademeli" kripto krizi konusunda uyarıda bulundu. Peki, FTX battı mı, FTX borsası iflas mı etti? FTX olayı nedir, neden battı, ne oldu?
12.11.2022 Ekonomi
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde!
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde! Bitcoin’deki sert düşüş yatırımcıları endişelendiriyor. Önce kripto para borsası Binance'in rakibi FTX'i satın alma planı, daha sonra da satın alma anlaşmasından çekilmesi kripto piyasalarında çözülmeye neden oldu. Kripto para piyasasının istikrarına yönelik endişeler devam ederken yatırımcının gözü ABD enflasyon verilerine çevrildi. Peki, Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Bitcoin dibi gördü
Kripto paralarda deprem! Bitcoin dibi gördü Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto para borsası FTX'in likidite anlamında zor duruma düşmesinin ardından Binance'dan destek istemişti. Binance CEO'su Zhao ise FTX'i satın almayı planladıklarını açıklamıştı. Kısa süre sonra ise Binance satın almadan vazgeçti. Bu gelişmeler yaşanırken 18 bin dolara gerileyen Bitcoin, satın almadan vazgeçilmesi haberiyle birlikte 15 bin 600 dolara kadar geriledi. Bitcoin böylece 4 günde yüzde 26 kaybettirdi.
10.11.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü Bitcoin son dakika gelişmesi. Kripto para platformu Binance'in CEO'su Changpeng Zhao en büyük rakiplerinden olan FTX'in tamamını satın almak üzere niyet mektubu imzaladıklarını paylaştı. Satın alma açıklamasının ardından Bitcoin 1 saat içinde yüzde 6 değerlendi. Ancak bu yükseliş kısa sürdü ve Bitcoin bir anda çakıldı. Bitcoin'de kasım 2020'den bu yana bir ilk yaşandı.
8.11.2022 Ekonomi
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir?
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Kripto para borsası Binance'e siber saldırı gerçekleştirildi. Binance yönetiminine göre bu saldırı kapsamında 100 milyon dolar civarında kripto para çalındı. İşte Binance hack olayı…
7.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu  Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımlarına ilişkin gösterdiği sert duruş, kripto para birimlerinin toplam değerini 1 trilyon doların altına düşürdü. Küresel ekonomik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasaları yaklaşık 3 aydır dalgalı seyrini sürdürse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya devam etti. Bu kapsamda, ilhamını Elon Musk’ın bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.  
1.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Binance ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki binance haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.