Gazete Vatan Logo

Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu?

Binance, sabah saatlerinde yaptığı duyuruda kripto topluluğunun aşina olduğu Ordinals (ORDI) coinini listeleyeceğini açıkladı. Peki, Ordi Coin nedir, Ordinals Coin fiyatı nedir?

Ordinals Coin nedir? Ordi Coin nedir, Binance'de listelendikten sonra Ordi Coin fiyatı ne oldu?

ORDI/BTC, ORDI/USDT, ORDI/TRY spot işlem çiftlerini listeledi. Borsa, ayrıca ödül kampanyası kapsamında en az 72 ORDI yatıran ilk 1.000 kullanıcının, her hesap için 50 USDT İşlem Ücreti İndirim Çeki ödülü kazanacağını aktardı.

Binance vadeli işlemlerde bugün saat 15:30’da 50x kaldıraca kadar ORDI vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu. Vadeli işlemler üzerinden ORDI ile işlemi yapılacak.

Ordi Coin nedir?

ORDI, Ordinals protokolü kullanarak Bitcoin blockchain’ine bilgi yazan bir kripto para birimidir. Ordinals protokolü, her bir satoshiye metin, resim, ses ve video gibi bilgileri yazma yeteneğine sahiptir. Ancak, Bitcoin blok boyutu sınırlaması nedeniyle genellikle metin ve resimlerle sınırlıdır.

ORDI Coin fiyatı

ORDI Fiyatı, Binance borsasının listeleme haberi sonrasında Kucoin ve OKX borsalarında listeli olan Ordinals (ORDI) coin için Coin Market Cap verilerine göre %50 oranında yükseldi.