Doğalgaz Zam

Doğalgaz Zam

Son dakika doğalgaz zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğalgaz zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğalgaz zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğalgaz Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğalgaz zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 571 doğalgaz zam haberi bulunmuştur. Tüm doğalgaz zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? İşte dünya doğalgaz fiyatları!
Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? İşte dünya doğalgaz fiyatları! Doğalgaz zammı! 1 Nisan 2022 itibariyle doğalgaza zam geldi. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında zam yapıldı. Bunun yanında elektrik üretimi ve elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın fiyatına da zam geldi. Pek çok kişi doğalgaz zammının ardından doğalgaz m3 fiyatını ve zammın ne zaman geçerli olacağını merak ediyor. Peki, Doğalgaz zammı ne zaman geçerli olacak? Doğalgaz m3 fiyatı ne kadar oldu? Dünya doğalgaz fiyatları ne kadar? Dünyada kim ne kadar doğalgaz ödüyor? İşte doğalgazın birim fiyatı…
1.04.2022 Ekonomi
Avrupa’da doğalgaz fiyatlarında rekor
Avrupa’da doğalgaz fiyatlarında rekor Avrupa’da doğalgaza yapılan yüzde 60'lık zammın ardından doğalgazın megavatsaat fiyatı 148‘den 345 euro'ya yükseldi.
7.03.2022 Ekonomi
Doğal gazda kademeli dönem başlıyor! En düşük fiyat...
Doğal gazda kademeli dönem başlıyor! En düşük fiyat... Elektrikte 1 Ocak itibarı başlayan kademeli tarife doğal gazda uygulanacak. Az tüketenin az, çok tüketenin çok ödeme yapması prensibinde harekete geçilen kademeli tarifede kademli zam uygulaması söz konusu olacak. Her bölgenin iklim şartlarının farklı olması nedeniyle ısınma ihtiyacı da farklı oluyor. Kademeli tarife iklim şartları dikkate alınarak uygulanacak. örneğin 100 metrekare (3+1) büyüklüğündeki bir konutun iklimsel şartlara bağlı olarak ısıtılması için ihtiyaç duyulan asgari aylık doğal gaz miktarı belirlenecek. Isınma ihtiyacı için gerekli olan gazın belirli bir oranı için düşük fiyat, bunun üzerinde tüketilecek gaz içinse yüksek fiyat uygulanacak. Öte yandan bu yıl ilk kez dar gelirli vatandaşa doğal gaz desteği yapılacak. Detaylar belli oldu. Yıllık 1150 liraya kadar doğal gaz desteği sağlanacak. Peki doğal gaz yardımına kimler nasıl başvuruda bulunacak? Ödemeler ne zaman ve nereye yapılacak? İşte doğalgazda yeni dönem ve destek ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.01.2022 Ekonomi
Doğalgazda kademeli tarifeye ne zaman geçilecek? 1 metreküp doğalgaz kaç TL? 2022 Doğalgaz zammı ile ilgili detaylar!
Doğalgazda kademeli tarifeye ne zaman geçilecek? 1 metreküp doğalgaz kaç TL? 2022 Doğalgaz zammı ile ilgili detaylar! Doğalgaz fiyatlarına yapılan zam 1 Ocak 2022 itibarıyla uygulamaya konuldu. Yeni doğalgaz zammına göre konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 25, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 15, elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 50 artış oldu. Öte yandan Meclis, yeni yıla ekonomi mesaisiyle başlayacak. Doğalgazda kademeli tarifeye geçilmesine ilişkin teklifin de kısa sürede meclise sunulması bekleniyor. Peki, Doğalgazda kademeli tarifeye ne zaman geçilecek? 1 metreküp doğalgaz kaç TL? 2022 Doğalgaz zammı ile ilgili detaylar!
2.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Rekor kırdı, gittikçe artıyor
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Rekor kırdı, gittikçe artıyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Resmen rekor kırdılar. İran Petrol Bakan Yardımcısı Mecid Çegini, ülkesinde tüketilen doğal gaz miktarının 12 Avrupa ülkesinin tüketimine eşit olduğunu söyledi.
14.11.2021 Dünya
Güzel havalar gaz faturasını düşürdü
Güzel havalar gaz faturasını düşürdü Rakamları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı açıkladı
20.04.2013 Ekonomi
Dua edelim de kış sert geçmesin!
Dua edelim de kış sert geçmesin! Fatura bu kış yüzde 30’dan fazla kabarık olacak
1.10.2012 Ekonomi
Doğalgaza zam sürprizi
Doğalgaza zam sürprizi Doğalgaza yaklaşık yüzde 19 zam yapıldığı ortaya çıktı
2.03.2010 Ekonomi
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
İki şirket daha borsaya geliyor! Talepleri onaylandı
İki şirket daha borsaya geliyor! Talepleri onaylandı Sermaye Piyasası Kurulu, Baydöner ve Enerya Enerji'nin halka açılma taleplerini onayladı.
10.08.2023 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, geçtiğimiz yıl enerji fiyatlarındaki artışlardan tüketicilerin korunması için devreye alınan Uzlaştırma Fiyat Mekanizması’nın (AUF) katkısı ile 200 milyar TL’yi bulan bir meblağın vatandaşın cebinde kaldığını belirterek, mekanizma sayesinde elektrikle yüzde 110’luk zammın önüne geçildiğini, yüzde 15’lik indirim sağlandığını bildirdi.
31.07.2023 Ekonomi
Memur maaşı hesaplama! Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı…
Memur maaşı hesaplama! Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı… "Emekli - Memur maaş hesaplama nasıl ve nereden yapılır?” sorusunun yanıtı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla gündeme geldi. TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon rakamları sonrasında memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu.  Memur ve memur emeklileri sözleşme zammı ve enflasyon farkıyla yüzde 17,77, SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 19,77 zamma hak kazandı. Peki, Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı…
5.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek kira sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek kira sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Yüksek kira sorununu çözeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her mesele gibi bunun da üstesinden geleceğiz' ifadesini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak
Karadeniz gazında tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan meşaleyi yakacak Karadeniz gazı için yarın büyük gün. Saat 20.23’te yapılacak törenle Türkiye için tarihi meşale yanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Nisan akşamı meşaleyi yakacak.
19.04.2023 Ekonomi
EPDK harekete geçti! Elektrik şirketleri 11 milyar lirayı geri ödeyecek
EPDK harekete geçti! Elektrik şirketleri 11 milyar lirayı geri ödeyecek Geçen yıl nisan ayında devreye alınan azami uzlaştırma fiyat mekanizmasının (AUF) ardından EPDK, sisteme aykırı fiyat hareketleri nedeniyle 40 şirketin 11 milyar lirayı geri ödemesini istemişti. Geri ödenecek miktarın 15.3 milyar lira olarak netleştiği ve 4 milyar liranın tahsil edildiği belirtildi. Yetkililer bu durumu ceza değil, haksızca alınan meblağın geri ödemesi olarak yorumladı.
20.02.2023 Ekonomi
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stokholm'de terör örgütü PKK yandaşlarının skandal provokasyonuyla ilgili İsveç savcılığının 'Soruşturmaya gerek yoktur' kararına çok sert tepki gösterdi.
17.01.2023 Gündem
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Asgari ücret ile ilgili flaş vergi düzenlemesi önerisi! KDV yüzde 1'e indirilmeli
Asgari ücret ile ilgili flaş vergi düzenlemesi önerisi! KDV yüzde 1'e indirilmeli Asgari ücretlileri yakından ilgilendiren vergi düzenlemesi önerisi geldi. Vergi Hukuku uzmanı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, "Türkiye’de vergi yükünü taşıyan ana kesimin ücretliler olduğuna dikkat çekerek, “Asgari ücret belirlenirken geçim şartları ile yoksulluk sınırının dikkate alınması Anayasal bir zorunluluktur. Bunun için ise, sadece asgari ücret miktarına odaklanmak yeterli değildir. Asgari ücretli üzerindeki ağır vergi yükünün de dikkate alınması gerekir. Aksi halde, bir el ile verilen diğer el ile alınmış olunur” dedi.
20.12.2022 Ekonomi
Lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğrenci başarı teşviğini kimler alabilir? e devlet 5500 TL başvuru ekranı açıldı mı?
Lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğrenci başarı teşviğini kimler alabilir? e devlet 5500 TL başvuru ekranı açıldı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu müjdesini verdi. İlkokul, lise ve üniversite öğrencileri 5500 TL yardım başvurusunda bulunabilecek. Peki, Lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte Öğrenci teşvik programı başvurusu hakkında merak edilenler…
14.12.2022 Eğitim
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Fiyatı yaklaşık 9 bin lira! Isınmada tasarruf sağlıyor
Fiyatı yaklaşık 9 bin lira! Isınmada tasarruf sağlıyor Bitlis’in Tatvan ilçesinde çetin geçen kış nedeniyle sobacılarda kış mesaisi başladı. Soba üreticisi Alaettin Gücü, "Bir sobanın fiyatı yaklaşık 8-9 bin TL olarak değişiyor. İnsanlar fiyatlarından dolayı ondan da vazgeçti ve ne yapacaklarını bilmiyorlar" dedi.
15.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğalgaz Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğalgaz zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.