Doğal Gaz Tasarruf

Doğal Gaz Tasarruf

Son dakika Doğal gaz tasarruf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz tasarruf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz tasarruf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Tasarruf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz tasarruf gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 doğal gaz tasarruf haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz tasarruf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalar değişiyor, artık zam ve...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalar değişiyor, artık zam ve... Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması. Yeni dönem başladı. Faturalar değişiyor. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, elektrik kullanımında yüzde 127 zam uygulanacak sınırın konutlarda 150 değil en az 400-500 kilovatsaat olması gerektiğini, yazlık-kışlık tarifede ısrarcı olduklarını söyledi. Öte yandan Vatandaşlar, elektrik faturası nasıl düşürülür? Doğal gaz nasıl az yakar? gibi soruların cevabını merak ediyor. Elektrik faturası ve doğal gaz faturasının düşürmenin ise bir çok yolu var. Ama son teknoloji ürünler kullanmak, evdeki cihazları akıllılarıyla değiştirmek uzun vadede yatırımınızı çıkarmanızı sağlıyor. Akıllı ampuller, prizler, kombiler, termostatlar, beyaz eşyalar ve sensörlerle faturaları düşürmek mümkün. Hayatımıza giren bu cihazlar hem kolaylık sağlıyor hem de tasarrufu artırıyor. Öncesinde lüks sayılan akıllı ev sistemleri, maliyetlerin düşmesi ve bu cihazlara ulaşımın kolaylaşmasıyla birlikte birçok eve girmeye başladı. İşte elektrik faturası ve doğal gaz faturası fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen...
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen... Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz faturalarının yüksek gelmesinden endişe etmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara da yansıyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan krizin etkisinin en az şekilde vatandaşlara yansıtılacağı açıklansa da doğal gaz ödemeleri kasım ayı ile birlikte artmaya başlayacak. Ancak tüketiciler küçük önlemler ile faturalarının bir miktarı düşürebiliyorlar. İşte doğal gaz faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler...
31.10.2021 Ekonomi
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar düşüyor, değişiklik ile...
Elektrik, su, doğal gaz... Tüm faturalar düşüyor, değişiklik ile... Faturalar düşüyor! Elektrik, su, doğalgaz, benzin, telefon... Tüm faturalar için geçerli. Kış aylarının yaklaşması ile faturalara ödenecek tutarlar da yükseliyor. Soğuyan havalar ile birlikte doğal gaz kullanımı başladı. Elektrik, su, doğal gaz faturalar kış aylarında daha yüksek geliyor. Özellikle enerji krizinin yaşandığı bir dönem de fiyat artışlarının olması da muhtemel. Peki vatandaşlar zamlardan daha az nasıl etkilenir? Kışın olabilecek elektrik ya da doğal gaz zammından bazı önlemleri alarak zammın faturalara yansımasını bir miktar engelleyebilirsiniz. Birçok kişi küçük önlemlerin faturaları çok fazla etkilemeyeceğini düşünür. Ancak bu düşünce tamamen yanlış. Bu püf noktalarını uygulayarak ciddi miktarda tasarruf sağlayabilirsiniz.
29.10.2021 Ekonomi
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek
Elektrik, doğal gaz, su faturası... Hepsi düşecek Elektrik, su, doğal gaz… Tüm faturalar düşecek. Herkes için geçerli. Daha düşük faturalar gelecek. Böylece ev ekonomisinden faturalar için ödenen para miktarı azalmış olacak. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde, zamanının çoğunu evde geçiren vatandaşlar yüksek faturalar ödemek zorunda kaldı. Kış aylarında doğal gaz ve elektrik tüketiminin de artmasıyla faturalar birçok vatandaşın ödeme güçlüğü çekmesine neden oldu. Elektrik faturası, doğal gaz faturası ve su faturasını daha az ödeyin. Birkaç değişiklikle faturalarınız düşecek.
5.02.2021 Ekonomi
Doğal gaz açıklaması! Fatura...
Doğal gaz açıklaması! Fatura... Doğal gaz faturaları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Doğal gaz fiyatlarında değişiklik oldu mu? Soğuk havanın kendini iyice hissettirdiği son günlerde vatandaşların doğal gaz kullanımı arttı. Doğal gaz kombisinin ayarını arttıranlar doğal gaz faturasının yüksek gelmesinden endişe ediyor. Uzmanlar doğal gaz faturasını yükselten etkenlerin başında, “tasarruf amaçlı kapatmaların” geldiğini belirterek, “Kapatmayın, ayarı düşürün” uyarısında bulunuyor.
19.01.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yüzde 40 düşürüyor!
Doğal gaz faturasını yüzde 40 düşürüyor! Doğal gaz kullanımı havaların soğumasıyla birlikte arttı. Milyonlarca kişi daha az doğal gaz faturası ödemek için yöntemler aramaya başladı. Doğal gaz faturasını yüzde 40 oranında düşürmek mümkün. Tasarruf yöntemleriyle doğal gaz faturasında yüzde 40 oranında düşüş sağlanıyor. İşte doğal gaz faturasını yüzde 40 oranında azaltmak için yöntemler...
4.12.2020 Ekonomi
Doğal gazı yakmayan yandı! Herkesi ilgilendiriyor...
Doğal gazı yakmayan yandı! Herkesi ilgilendiriyor... Havaların soğumasıyla birlikte kombiler de çalışmaya başladı. Doğal gaz faturasından tasarruf etmek isteyenler kombilerini açmıyor ya da belli odalarda petekleri açıyor. Bu durum dava sebebi olabilir. Eğer alt veya üst komşunuz kombiyi açmıyorsa sizin eviniz de dolaylı yoldan ısınmıyor. Kat mülkiyeti kanununa göre kombisini açmayarak sizi zarara uğratan komşunuzdan şikayetçi olabilirsiniz. Peki, Kombisini açmayan komşu dava edilebilir mi? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre detaylar!
27.11.2020 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Basit önlemler ile yüzde 50 tasarruf sağlanıyor
Doğal gaz faturasını düşürmek mümkün! Basit önlemler ile yüzde 50 tasarruf sağlanıyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
12.01.2024 Ekonomi
Doğal gazı yakmayan yandı! Tazminat ödeyebilirsiniz, 15 derece detayı dikkat çekiyor
Doğal gazı yakmayan yandı! Tazminat ödeyebilirsiniz, 15 derece detayı dikkat çekiyor Havaların soğumasıyla birlikte kombiler de çalışmaya başladı. Doğal gaz faturasından tasarruf etmek isteyenler kombilerini açmıyor ya da belli odalarda petekleri açıyor. Bu durum dava sebebi olabilir. Eğer alt veya üst komşunuz kombiyi açmıyorsa sizin eviniz de dolaylı yoldan ısınmıyor. Kat mülkiyeti kanununa göre kombisini açmayarak sizi zarara uğratan komşunuzdan şikayetçi olabilirsiniz. Peki, Kombisini açmayan komşu dava edilebilir mi? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre detaylar!
19.11.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı. Öte yandan
12.10.2023 Ekonomi
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak
İstanbul'un suyu gerçek anlamda bitti: Kesintiler başlayacak Sonbaharın gelişiyle İstanbul’da yağışlar başladı. Ancak Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, yağışların şehrin su sorununa çözüm olmayacağını, daha büyük bir sistem değişikliği yapılması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu, “İstanbul’un suyu gerçek anlamda bitti. Yeni çözümler yaratılması lazım” dedi.
30.09.2023 Ekonomi
Paranız cebinizde kalıyor, 2840 lira tasarruf sağlıyor! Büyük talep var
Paranız cebinizde kalıyor, 2840 lira tasarruf sağlıyor! Büyük talep var Damacana su fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşlar farklı arayışlara yöneldi. Öne çıkan ise su arıtma cihazları oldu. Talep giderek artıyor. Bazı kişiler sağlık açısından ikilemde kalsa da, kullananlar zamanla alıştıklarını ve gayet memnun olduklarını belirtiyor. Uzman isim konuya ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
28.01.2023 Gündem
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Ev, para ve vatandaşlık veriyorlar! Yurt dışında yaşamak isteyenlere büyük fırsat
Ev, para ve vatandaşlık veriyorlar! Yurt dışında yaşamak isteyenlere büyük fırsat Yurt dışında yaşama hayali kuran çok sayıda kişiyi ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. İtalya'daki kasabalar, son yıllarda yeni sakinlerini çekmek için birbirleriyle yarışıyor. Bir euroya satılan harap evlerden, düşük fiyatlardaki oturmaya hazır evlere kadar, bir bu yerleşim yerleri arasında yüksek bir rekabet bulunuyor. Son olarak İtalya’nın güneyindeki Puglia'da yer alan Presicce kasabası, insanlara boş bir konut ve oturma izni almaları için 30 bin euroya (yaklaşık 575 bin lira) ödeme yapacağını duyurdu.
21.11.2022 Dünya
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün Kışın gelmesiyle beraber doğal gaz ve elektrik kullanımı da artış gösterdi. Yapacağımız bireysel tedbirlerle artan fatura maliyetlerini düşürmek mümnkün. İstanbul Gelişim Üniversitesi'den Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Süzen, yaşam alanlarında doğal gaz ve elektrik tasarrufunun nasıl sağlanabileceğini tek tek anlattı.
21.11.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Şu anda çalışan 102 bin megavatlık santralin yüzde 80’i özel sektör, önemli bir kısmı da yerli yabancı yatırımcı ile yapılmış. Biz gelen yatırıma 'senin memleketin neresi' demiyoruz ki. Pasaportuna da bakmıyoruz. Türkiye’de yapılan her yatırımı biz yerli yatırım olarak telaffuz ediyoruz” dedi. Doğal gaz fiyatlarında hacmi en büyük olan piyasanın Title Transfer Facility (TTF) olduğunu hatırlatan Dönmez, "TTF’de fiyatlar 120 dolarlardan ağustos ayında 3 bin 300’ü aşan dolarlara yükseldi. Ama bir miktar gevşeme var. Biz buna rağmen gerek geçtiğimiz yıl ve bu yıl aldığımız tedbirlerle vatandaşımıza en az oranda aktaran ülkelerden birisiyiz. Birçok Avrupa ülkesi sübvansiyon yapmaya çalışıyor. Ama ciddi faturalar karşısına çıkıyor. Ekim ayı itibariyle Avrupa’da başkentlerdeki kullanılan doğal gazın hane halkı fiyatlarını sizlerle paylaşmak isterim. Hollanda'da bin metreküp gaza 81 lira 25 kuruş ödeniyor. İtalya 58 lira 24 kuruş. Almanya 41 lira 42 kuruş. Komşumuz Bulgaristan 31 lira 53 kuruş. Biz Avrupa’da AB üyesi olmayanları da dikkate aldığımızda 5 lira 72 kuruş ile her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız" dedi.
16.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı yarı yarıya düşürüyor
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı yarı yarıya düşürüyor Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Doğal gaz faturasını düşürmek için tasarruf yolları açıklandı. İşte doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek için yapılması gerekenler...
1.11.2022 Ekonomi
Faturayı yükseltiyor! Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi
Faturayı yükseltiyor! Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi Pandemi sebebiyle enerji fiyatlarına gelen zamlardan elektrik de nasibini aldı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ip uçları...
28.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
AB'den doğal gaz hamlesi: Ortak gaz alımı ve zorunlu dayanışma
AB'den doğal gaz hamlesi: Ortak gaz alımı ve zorunlu dayanışma Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB üye ülkelerinin gaz ve elektrik fiyatlarının artışını önlemek ve uzun vadede AB enerji piyasasının istikrarını sağlamak amacıyla üye ülkelerden gaz alımlarında ortak hareket etmelerini ve muhtemel gaz kıtlığı halinde de zorunlu dayanışma mekanizmasına uymalarının önerileceğini açıkladı.
18.10.2022 Dünya
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kış ayı öncesi doğal gaz faturalarıyla ilgili kritik gelişme. Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor. Doğal gaz faturasında yüzde 30 indirim sağlıyor. İşte doğal gaz faturasında tasarruf sağlayan yöntem...
6.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Oran verildi, yüzde 30
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Oran verildi, yüzde 30 Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş detaylar ortaya çıktı. Doğal gaz faturasını düşürüyor. Doğal gaz faturasında yüzde 30 tasarruf sağlıyor. Kış aylarında hanelerin ısı kontrol merkezi olan kombiler, aylarca aralıksız çalışıyor. Metal yorgunluğu, su kaçağı, toz etkisi, elektrik kaçağı. Küçük bir arıza veya performans kaybı doğalgaz tüketimini artırıp bütçenize ekstra yükler getireceği gibi kombinin kullanım ömrünü de kısaltır. Bu nedenle periyodik bakımı ve rutin kontrolleri göz ardı etmeyin.
23.09.2022 Ekonomi
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir
Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: Ocak ayında tamamen tükenebilir Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaşanan enerji kriziyle birlikte Avrupa'da bu kış çetin geçecek. Rusya'nın, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmesi krizi iyice derinleştirdi. Enerji Uzmanları kış şartlarında ciddi tasarruflar yapılmazsa Ocak ayında Avrupa’nın depolarında doğalgaz kalmayacağını söyledi.
16.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Tasarruf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz tasarruf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.