Doğal Gaz Müjdesi

Doğal Gaz Müjdesi

Son dakika Doğal gaz müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 doğal gaz müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz müjdesi! Çalışmalar 2024'te başlıyor
Doğal gaz müjdesi! Çalışmalar 2024'te başlıyor Ordu’nun Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, 2024 yılında doğal gaz çalışmalarının başlayacağını açıkladı.
3.12.2023 Ekonomi
Karadeniz’in iki ilinde petrol ve doğal gaz müjdesi! Sismik çalışmalara başlanıyor
Karadeniz’in iki ilinde petrol ve doğal gaz müjdesi! Sismik çalışmalara başlanıyor Yıl sonuna kadar sadece karada 20’ye yakın ilde toplam 200 kuyu sondajına ulaşacak olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bu sondajlarla günlük petrol üretimini 90 bin varile çıkaracak.
9.06.2023 Ekonomi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi
Tamamen yerli ve milli! Sevindiren gelişme, 'Tayfun' ateşlendi Türkiye için bir sevindiren haber de Rize'den geldi. Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ROKETSAN) tarafından geliştirilen yerli füze 'Tayfun'un test atışının 2'ncisi, Rize- Artvin Havalimanı'ndan yapıldı.
23.05.2023 Gündem
Yağış artışları nedeniyle tahılda 'sarı pas' riski! 'Mücadele edilmezse verim düşer'
Yağış artışları nedeniyle tahılda 'sarı pas' riski! 'Mücadele edilmezse verim düşer' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Organik Tarım Programı öğretim görevlisi Volkan Yörük, bu yıl baharda görülen yağış fazlalığı nedeniyle tahıl çeşitlerinde 'sarı pas' hastalığı riski bulunduğunu belirtti. Tahıl yaprakları üzerinde sarı çizgiler görüldüğünde ve tarladaki oranı yüzde 30'a ulaştığında çiftçilerin kimyasal mücadeleye başlamaları gerektiğini belirten Yörük "Mücadele edilmezse verim düşer" dedi. 
20.05.2023 Yaşam
Ulaşım ücretleri için kampanya! Partiler, sivil toplum kuruluşları harekete geçti
Ulaşım ücretleri için kampanya! Partiler, sivil toplum kuruluşları harekete geçti İkinci tur seçimlere de yüksek katılım için hem siyasi partiler hem de sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Ulaşım ücretleri için kampanya başlattılar. İşte detaylar...
20.05.2023 Gündem
Bedava doğal gaz müjdesi! Faturalara yansıyacak, para iadesi yapılacak
Bedava doğal gaz müjdesi! Faturalara yansıyacak, para iadesi yapılacak Her eve bedava doğal gaz müjdesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Faturalara yansıyacak. Mayısta hiç doğalgaz faturası ödemeyen vatandaş 11 ay boyunca da mutfak ve sıcak suda kullandığı 25 metreküp gaz için ücret ödemeyecek. Ön ödemeli kullanıcıların da hak kaybı olmayacak. Peki vatandaşlar bedava doğal gazdan nasıl yararlanacak? İşte detaylar...
20.05.2023 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Ücret ödenmeyecek, tarih belli oldu
Doğal gaz müjdesi! Ücret ödenmeyecek, tarih belli oldu Karadeniz gazının karaya ulaşmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir ay doğal gaz faturalarının ödenmeyeceğini açıkladı. Ücretsiz doğal gaz için kritik tarih belli oldu. İşte detaylar...
22.04.2023 Ekonomi
Yerli doğal gaz komandolara emanet!
Yerli doğal gaz komandolara emanet! Türkiye'nin yerli ve milli enerjisi Karadeniz doğal gazı bugün sisteme verilecek. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, jandarma komandoların koruduğu gaz işleme tesisinin kritik noktasında yayın yaptı.
20.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Asrın felaketinin yaralarını asrın dayanışmasıyla sarıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Asrın felaketinin yaralarını asrın dayanışmasıyla sarıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı mesajında, "Allah'ın izniyle 14 Mayıs seçimlerini milletimizin desteğiyle tamamladıktan sonra deprem bölgesinin imar ve ihyasının kesintisiz sürmesini sağlayacağız. Milletimizin tavrının bir kez daha hamaset yerine icraat, laf yerine eser, istismar yerine hizmet siyasetinden yana olacağına inanıyoruz. Bayramınız mübarek, gönülleriniz şen, umutlarınız diri, geleceğiniz aydınlık olsun" dedi.  
20.04.2023 Gündem
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi
Patenli gençler, halk otobüsünün arkasına tutunup ilerledi  Antalya'da caddede seyir halindeki halk otobüsünün arkasına tutunan patenli gençlerin yolculuğu, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.04.2023 Yaşam
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi'
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi' Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı karaya çıkarması ABD'den Japonya'ya, İngiltere'den Yunanistan'a dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Nikkei Asia Türkiye'nin uluslararası toplumda nüfuz kazandığı yorumunu yaptı, en çarpıcı yorum ise Financial Times'tan geldi.
20.04.2023 Ekonomi
Ücretsiz doğal gaz müjdesi! Detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, işte faturalara etkisi
Ücretsiz doğal gaz müjdesi! Detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, işte faturalara etkisi Yerli doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşanıyor. Karadeniz gazı devreye alınıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir müjde gelmesi bekleniyor. Konutlarda kullanılan doğal gaza büyük oranda bedava kullanma imkanı geliyor. Müjdenin detayları ortaya çıkarken, doğal gazın evlere verilmesi sonrası faturalarında 130 lira civarında bir indirim söz konusu olacak.
20.04.2023 Ekonomi
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var'
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var' TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz’de açıklanan doğal gaz rezervlerinin yanı sıra yeni gaz alanları için de, “Ümit beslemek için çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var” dedi.
30.01.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez tarih verdi! Türkiye kendi gazını ne zaman kullanacak?
Bakan Dönmez tarih verdi! Türkiye kendi gazını ne zaman kullanacak? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni doğal gaz keşfinin detaylarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Bakan Dönmez "Ekiplerimiz son sürat iş planına uygun olarak çalışmalarını yapıyor. 2023 Mart ayında bu gazı insanımızla buluşturmak istiyoruz" dedi.
27.12.2022 Ekonomi
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki yeni doğal gaz keşfini duyurdu. Enerji Uzmanı Doç. Dr. Yunus Furuncu, bu keşiflerdeki aslan payının filonun kurulmasında olduğunu ifade etti. Furuncu, "Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." diye konuştu.
26.12.2022 Ekonomi
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği büyük müjde ne olacak? Karadeniz'de gözler o kuyuda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği büyük müjde ne olacak? Karadeniz'de gözler o kuyuda Tüm Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya kilitlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da yaptığı açıklamada "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız" demişti. Erdoğan'ın açıklaması sonrası tüm gözler Filyos'taki doğal gazın işleneceği ve tüm Türkiye'ye dağıtılacağı tesise çevrildi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeye ilişkin tahminleri aktardı.
26.12.2022 Gündem
Doğal gaz müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Doğal gaz müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Karadeniz gazıyla ilgili yeni müjdeyi pazartesi günü açıklayacaklarını söyledi. Peki Karadeniz’de yeni gaz keşfi olabilir mi? Hanelerde kullanılan gazda indirim mi yapılacak? İşte detaylar...
25.12.2022 Ekonomi
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili, "İnanıyorum ki sizler oradan doğalgaz veya petrol çıktığı zaman nasıl bir heyecan duyacaksınız, orada başarıyı adeta yaşayacaksınız. Siz o başarıyı yaşarken biz de İstanbul'da Ankara'da o heyecanı yaşıyoruz. Bütün bunlar bizi yurt dışına muhtaç olmaktan sayenizde kurtaracak. Biz bize yeter hale geleceğiz. Ama 8 sene ama 10 sene. Bunu başardıktan sonra vatandaşımıza daha ucuz doğalgaz verme imkanına ulaşacağız." ifadelerini kullandı.
11.12.2022 Siyaset
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Yerli doğal gaz ile ilgili son dakika! Bakan tarih verdi! 'Mart ayında...'
Yerli doğal gaz ile ilgili son dakika! Bakan tarih verdi! 'Mart ayında...' Yerli doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi. Yerli doğal müjdesini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez duyurdu. Bakan Dönmez, "Karadeniz'in 2200 metre altında bir enerji üssü kuruyoruz. 2023'ün mart ayı içinde inşallah Karadeniz gazını karada yakmış olacağız" dedi.
11.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! 400 milyar dolarlık doğal gaz rezervi! Doğal gaz evlere geliyor
Doğal gaz müjdesi! 400 milyar dolarlık doğal gaz rezervi! Doğal gaz evlere geliyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye ihya edecek doğal gaz rezervi. Yerli doğal gaz evlere giriyor. Keşfedilen doğal gazın değere 400 milyar dolar. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Önümüzdeki 4 yıl içerisinde de 10 kuyuyu 40 kuyuya tamamlayacağız. Böylece 40 milyon metreküpe ulaşmış olacağız. Maksimum üretime ulaştığında Türkiye'deki hanelerin doğalgaz ihtiyacının hemen hemen tamamını kendi gazımızla karşılar hale geleceğiz” dedi. Karadeniz’deki mevcut rezervin ekonomik değerine ilişkin de Bakan Dönmez, “Karadeniz’deki mevcut rezervin ekonomik değerine gelince, bugün çıkarsak hepsini satsak, bu rakam 400 milyar dolar eder. Bu 25 yıllık bir üretim. Dolayısıyla 25 yıllık bir projeksiyon elimizde yok. Fiyatların ne olacağına gelirsek çok değişkenlik var. Sorulduğunda bugünkü fiyatlarla potansiyel olarak böyle bir rezerv miktarı var. Geçen yıl sorulsaydı belki 300 milyar dolar diyecektik. Seneye belki daha fazla olabilir. Ama her halükarda büyük bir rezerv ve bedel” diye konuştu.
23.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ücretsiz olacak! Resmen açıklandı
Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ücretsiz olacak! Resmen açıklandı Doğal gaz aboneliğiyle ilgili son dakika kararı! Doğal gaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar alınmayacak. Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe göre, doğal gaz bağlantısı yapılan adres için abone daha önce bağlantı bedeli ödemişse bu tutar tekrar tahsil edilemeyecek. Buna göre, abone bağlantı bedeli, bağlantı anlaşmasının yapılması sırasında bir defaya mahsus olmak üzere tahsil edilecek ve servis hattının imalatına başlandıktan sonra bu bedelin iadesi yapılamayacak. Servis hattının yapımına başlanmamışsa talep sahibinin başvurusuyla 5 iş günü içinde abone bağlantı bedeli iade edilecek. Aynı adresle ilgili daha önce bağlantı bedeli tahsil edilmişse bu bedel tekrar alınamayacak. Abone bağlantı bedelini taksitler halinde ödemeyi talep eden müşterilere, kredi kartına en az 3 eşit taksit yapılacak.
14.05.2022 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu, 3 ay içerisinde...
Doğal gaz müjdesi! Resmen duyuruldu, 3 ay içerisinde... Doğal gaz kullanımı ile ilgili flaş gelişme! Binlerce kişi bekliyordu ve resmen duyuruldu. BOTAŞ tarafından tek tek açıklandı. Ülke genelinde doğal gaz kullanımı yaygınlaşacak. Nüfusu 15 binin üzerinde olan ilçelere doğal gaz götürülecek.
29.12.2021 Gündem
Doğal gaz müjdesi! Bakan duyurdu, günlük 650 bin metreküp...
Doğal gaz müjdesi! Bakan duyurdu, günlük 650 bin metreküp... Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyurdu, günlük 650 bin metreküpe ulaştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkali-2 kuyusu rezervuar-1 testinin günlük 650 bin metreküpe yükselen akışla devam ettiğini belirterek, "Karadeniz gazında 2023 hedefimiz açık ve net. Adım adım ilerliyoruz" dedi.
20.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.