Doğal Gaz Fiyatı

Doğal Gaz Fiyatı

Son dakika doğal gaz fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 doğal gaz fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi BOTAŞ, 2024 yılı Şubat ayı doğal gaz toptan satış tarifesine zam yapılmadığını açıkladı.
30.01.2024 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.
30.11.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu
Doğal gaz fiyatları ile ilgili yeni açıklama! BOTAŞ duyurdu Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. doğal gaz toptan satış fiyatlarında değişikliğe gitmediğini açıkladı.
1.09.2023 Ekonomi
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), "2022 Ekim ayı esas alındığında, sanayide kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında 1 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranlarında indirim yapılmıştır" açıklaması yaptı.
2.05.2023 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu İstanbul’da Ocak ayında doğal gaz fiyatı yüzde 11,85 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.
2.02.2023 Ekonomi
BOTAŞ'tan doğal gaza indirim!
BOTAŞ'tan doğal gaza indirim! BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, "Büyük sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 13,30 ile yüzde 17,22 oranlarında indirim yapıldı." ifadeleri kullanıldı.
27.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz ile ilgili adım atıldı! Bakan Dönmez açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin bölgesinde bir enerji merkezi olma stratejisi üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıldan itibaren çalışmalarımızı tamamlayacağız. Türkiye’de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Yıl sonuna kadar yol haritamızı netleştireceğiz” dedi.
8.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 12 arttı, Avrupa'da...
Doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 12 arttı, Avrupa'da... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Resmen değişti. Yüzde 12 arttı. Avrupa’da doğal gaz fiyatları yaşanan arz endişeleriyle son dört ayın en yüksek seviyesine yükselerek 223,85 euro/MWh oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
27.07.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Kriz geliyor mu? Bakanlık duyurdu
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Kriz geliyor mu? Bakanlık duyurdu Doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Petrol ve doğal gaz fiyatlarında yüksek seyri görüldüğünü doğal gazla ilgili bir krizin beklenmediğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, "Petrol ve doğal gaz fiyatlarında yüksek seyri görüyoruz. Daha önce 9.6 euro olan megabayt saat başı doğal gaz fiyatı 2021'de 47.5'e bugün itibariyle yaklaşık 160 euroya yükseldi. Bu doğal gaz fiyatlarındaki yüksek seyir önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor. Özellikle Ukrayna ve Rusya krizinden dolayı onunla ilgili de biliyorsunuz tüm Avrupa'da büyük bir endişe var. Türkiye bu konuda daha rahat bir pozisyonda inşallah önümüzdeki süreçte doğal gazla ilgili herhangi bir kriz beklenmemekte." ifadelerini kullandı.
25.07.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Karadeniz gazı inşallah önümüzdeki yıl vatandaşlarımız ile buluşacak. Dördüncü sondaj gemimiz şu an Mersin Taşucu’na demirlemiş durumda. Burada 2 aylık bir bakım süreci olacak. Ve ardından ilk sondajı için demir alacak. Su altı borularının temininde son aşamadayız. Gelecek ay gibi en geç bütün borular Filyos’a inmiş olacak. Temmuz da boruların deniz altına döşenmesi için ilk kaynağı vurmuş olacağız” dedi.
27.05.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar yüzde 50...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi, faturalar yüzde 50... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Fiyatlara zam geldi. Konutlarda kullanılan doğal gaza yüzde 35, sanayide kullanılana yüzde 50, elektrik üretiminde kullanılana ise yüzde 44.3 zam geldi. BOTAŞ, uluslararası gelişmelere bağlı olarak yaşanan dalgalanmalar nedeniyle getirilen zammın, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacağını bildirdi.
31.03.2022 Ekonomi
Altın, petrol tavan yaptı! Kripto paralar dibi gördü! Piyasalarla ilgili son dakika gelişmesi!
Altın, petrol tavan yaptı! Kripto paralar dibi gördü! Piyasalarla ilgili son dakika gelişmesi! Altın, petrol, kripto para, doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Rusya ile Ukrayna arasında süregelen savaş 10. gününde. Geçtiğimiz gün NATO’dan yapılan açıklamada Ukrayna’ya asker ve uçakların gönderilmeyeceği söylenmişti. Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy ise NATO’ya sert tepki gösterdi. Rusya’nın saldırılarını hızlandırmasıyla birlikte jeopolitik riskler tırmanışa geçti. Altın ve petrol sert yükseliş kaydederken, kripto paralarda büyük kayıplar yaşandı. Yurt içinde ise gram altının fiyatı ons altındaki hareketlere paralel bir seyir izledi. Cuma günü sert yükseliş kaydeden ons altının etkisiyle gram altın 900 lira seviyesinin üzerine çıktı. Gram altın haftayı 897 liradan kapatırken, günlük bazda yüzde 2’nin üzerinde primlendi. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında da gram altın yüzde 7’ye yakın değer kazandı. İşte altın, petrol, kripto para fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
5.03.2022 Ekonomi
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme!
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme! Dolar, euro, ruble, doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Piyasalar Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonuyla altüst oldu. Borsalar düştü, altın ve petrol tırmandı. Rus borsasıyla rublede tarihi kayıplar görüldü. Avrupa'da doğal gaz fiyatı hızla artarken Gazprom hisselerinin çakılması da dikkat çekti. Döviz piyasasında euronun dolar karşısındaki kaybı yüzde 1'i aştı. Ancak asıl kayıp Rus rublesinde oldu. Ruble yüzde 6'nın üzerinde değer yitirdi. Döviz yurt içi piyasada da hareketli bir gün geçirdi. Dün gün içinde 14.65 TL'yi gören dolar yeni güne 14 TL'nin altında başladı. Dün 16.60 TL'ye kadar yükselen euro da güne 15.70 TL seviyesinden açılış yaptı.
25.02.2022 Ekonomi
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış!
Akaryakıtta kriz! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında rekor artış! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin ve LPG ile ilgili flaş gelişme. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın hükümetin akaryakıt fiyatlarıyla ilgili harekete geçtiğini duyurarak, “Mevcut iktidar, akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için çalışmalara başlamıştır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Rusya ve Ukrayna arasında artan gerilim petrol fiyatlarına zirve getirdi. Petrol fiyatları 2014 sonundan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) 2022 yılında petrol talebinin artacağı öngörüsünde bulunurken uzmanlardan da petrol fiyatlarına ilişkin yeni tahminler geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2022 yılı için 107 dolar tahmininde bulunarak Türkiye’de akaryakıt ve ulaşım fiyatlarına yıl boyunca zam yapılabileceğinin işaretini verdi. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler....
15.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 20 zam ve...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 20 zam ve... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Fiyatlar resmen değişti. Yüzde 20 zam geldi. Doğal gazdan elektrik üreten santrallerde ve sanayide kullanılan doğal gaz fiyatı yüzde 20 zamlandı. Konutta kullanılan doğal gazda fiyat değişmedi.
2.12.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İlk kez oluyor, yüzde 23 artış...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İlk kez oluyor, yüzde 23 artış... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye harekete geçti. Yeni hamleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan, 'Sondaj filomuza, 4'üncü gemimizi de ekledik. 7. nesil olarak adlandırılan, en modern, en son teknolojiyle sahip, ilk defa bizim kullanacağımız sıfır, bir gemidir. Dünyada bu geminin sınıfında toplam 5 gemi bulunuyor.' dedi.

Öte yandan Avrupa piyasasında vadeli kontratlarda doğal gaz fiyatları megavatsaat başına 100 euronun üzerine çıktı. Almanya'nın Kuzey Akım 2 Doğal Gaz Boru Hattı projesini ruhsatlandırma sürecini dün geçici olarak askıya aldığını açıklamasıyla kıtada gaz fiyatlarındaki artış yüzde 23'ü buldu.
17.11.2021 Ekonomi
Doğalgaz için Rusya'dan sonra Azerbaycan'dan kritik açıklama geldi
Doğalgaz için Rusya'dan sonra Azerbaycan'dan kritik açıklama geldi Doğalgaz ve enerji krizi Avrupa'yı vuuruken Rusya ve Azerbaycan'dan Türkiye için kritik açıklamalar peş peşe geldi. Azerbaycan Enerji Bakanı Perviz Şahbazov, Türkiye'ye doğalgaz tedarikini 2023'ten itibaren 3.5 milyar metreküp artışla 9.5 milyar metreküpe çıkarmayı planladıklarını açıkladı.
14.10.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Harekete geçtiler, faturalar...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Harekete geçtiler, faturalar... Elektrik ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen harekete geçtiler. Detaylar belli oldu. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, enerji fiyatlarındaki artışa karşı üye ülkelere kısa vadede elektrik ve gaz faturalarını erteleme, hanelere doğrudan ödeme yapma ve vergi indirimi gibi seçenekler içeren bir öneri paketi sundu.
13.10.2021 Dünya
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatlar artacak mı? Belli oldu Doğal gaz fiyatları artacak mı? Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Dönmez açıkladı. Küresel düzeyde devam eden enerji krizi doğal gaz faturalarına da yansıyacak mı? Havaların soğumaya başlamasıyla herkes doğal giderlerinin artıp artmayacağını merak ediyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz fiyatları ile ilgili kritik bir açıklama geldi. Bakan Dönmez, "Kış aylarında artacak gaz talebinin karşılanması için ek kaynak görüşmelerimiz sürüyor. Uzun dönemli doğal gaz anlaşmalarımızın olması elimizi rahatlatan bir unsur" dedi.
13.10.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları bir ayda ikiye katlandı!
Elektrik ve doğal gaz faturaları bir ayda ikiye katlandı! Elektrik ve doğal gazda son 9 ayda gelen zamlarla fiyatlar yüzde 250 arttı. Son bir ayda ise doğal gaz ve elektrik fiyatları ikiye katlandı. Küresel enerji krizi tüm dünyayı tehdit altına aldı. Havaların soğumaya başlamasıyla krizin de derinleşmesi bekleniyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını Avrupa enerji sektörünü de vurdu. Avrupa'da hem elektrik hem de doğal gaz fiyatları son bir ayda ikiye katlanırken, 9 aylık artışlar ise yüzde 250'leri aştı. Türkiye hem doğalgaz hem de elektrik fiyatlarında sürdürdüğü yerli ve yenilenebilir enerji projeleri sayesinde Avrupa'nın çok gerisinde yer alıyor.
13.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar...
Doğal gaz alarmı! Fiyatlar artıyor, faturalar... Son dakika haberi... Soğuk havaların kendini hissettirmesine bir ay kala doğalgaz fiyatları rekor seviyeleri gördü. Vadeli işlemlerde gazın fiyatı 5 doların üzerine gelirken bu seviyeler en son 2014 senesinde test edilmişti. İngiltere özelinde yıl başından beri doğalgazın toptan fiyatındaki artış yüzde 250 olurken, ABD’de yüzde 100’lük tırmanış yaşandı. Gaz fiyatındaki artışa paralel İngiltere’de elektrik fiyatları bu ay içinde ikiye katlandı ve 2020’nin aynı dönemine göre 7 kat pahalı hale geldi.
23.09.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Faturalara 1 ay boyunca... Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Ağustos ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda ağustos ayında geçerli olacak fiyat tarifeleri, tüm abone gruplarında sabit tutuldu.
31.07.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı! Resmen duyuruldu Doğal gaz ile ilgili son dakika kararı! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca kişi 'doğal gaza zam mı yapıldı' diye araştırma yaparken BOTAŞ'tan açıklama geldi. Konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santrallerini kapsıyor. Doğal gazda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 12, sanayi grubu tarifesine yüzde 20 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 20,2 zam yapıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu
Elektrik ve doğal gaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu Elektrik ve doğal gaz abonelerini çok yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Elektrik fiyatı ve doğal gaz fiyatı ile ilgili yapılan inceleme sonuçlandı. Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) ve Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) verileri baz alınarak Avrupa ülkeleri ve Türkiye’nin çevresindeki toplam 40 ülkede doğalgaz ve elektrik fiyatları araştırıldı. Türkiye meskenlerde tüketilen elektrik fiyatlarında 34, gazda ise 38’inci sırada.
29.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.