Dns

Dns

Son dakika dns haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dns ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dns haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dns

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dns gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 dns haberi bulunmuştur. Tüm dns haberleri aşağıda listelenmiştir.
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır?
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır? Telefonunuzu internete bağlamak istiyor ancak ağda kayıtlı değil hatası alıyorsanız bunun pek çok sebebi olabilir. Ağda kayıtlı değil hatasını çözmek için birçok yol vardır ve bunları tek tek denemek gerekir. Her yöntem çözüme götürmeyebilir. Ancak ağda kayıtlı değil hatasının nedenleri bulunduğunda çözüm de kolay olacaktır. Hadi gelin ağda kayıtlı değil hatasının neden olduğuna, nasıl çözüleceğine birlikte bakalım.
30.01.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Putin Rusya'yı dünyaya kapatıyor! 11 Mart’ta fişi çekiyor...
Putin Rusya'yı dünyaya kapatıyor! 11 Mart’ta fişi çekiyor... Ukrayna işgalinden sonra Rusya ağır yaptırımlarla karşı karşıya kaldı. Putin yaptırımlara karşı yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Rusya uzun süredir üzerinde çalıştığı interneti dış dünyaya kapatma planını devreye sokuyor. Alınan kararla tüm Rus siteleri Rusya’ya çağrıldı. 11 Mart’a kadar sitelerin sadece Rusya’da sunucusu bulunacak, ‘.ru’ uzantısı olacak ve Rusya DNS’ini kullanacak şekilde hizmet vermesi istendi. Bu hamleyle Rusya geçen yaz test ettiği gibi interneti dışa bağlı olmadan kendi kontrolüne alabilir.
8.03.2022 Dünya
TEM Otoyolu'nda kaza! Yaralılar var
TEM Otoyolu'nda kaza! Yaralılar var Beykoz, TEM Otoyolu Kavacık mevkii Ankara istikametinde taksi ile karpuz ve kavun yüklü kamyonet çarpıştı. Kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.10.2021 Yaşam
Facebook, Whatsapp ve Instagram'a erişim sorununun, şirketin yaptığı değişiklikten kaynaklandığı iddia edildi
Facebook, Whatsapp ve Instagram'a erişim sorununun, şirketin yaptığı değişiklikten kaynaklandığı iddia edildi Facebook, Instagram ve Whatsapp üzerinde yaşanan erişim sorununun şirketin alan adı sunucularını etkileyen bir değişiklik yapmasından kaynaklandığı iddia edildi.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
85 yaşındaki sürücü otomobille fırına girdi! 2 yaralı
85 yaşındaki sürücü otomobille fırına girdi! 2 yaralı Rize’nin Ardeşen ilçesinde 85 yaşındaki Nedim Yakıcı kullandığı otomobilin kontrolünü kaybedince ekmek fırınına girerek durabildi. Kazada, fırın sahibi ve çalışanı yaralandı.
23.08.2021 Gündem
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Gerçeği 3 yıl sonra öğrendi! 90 bin euroya aldığı sıfır cip...
Gerçeği 3 yıl sonra öğrendi! 90 bin euroya aldığı sıfır cip... Adana’da bir galeriden 2015 yılında sıfır kilometre aldığı cipi, 3 yıl sonra satmak isteyen çevre mühendisi Süleyman Özhan Gedik hayatının şokunu yaşadı. Gedik, eksperden aracının sağ ön çamurluğunun boyalı olduğunu öğrendi. 3 yıldır hukuk mücadelesi veren Gedik, cipinin arka camına ‘Sıfır kilometre aldığım bu araç hasarlı çıktı’ yazısı yapıştırarak Türkiye’nin birçok kentinde dolaştı ve hakkını aramaya devam edeceğini belirtti.
9.04.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
İnternette alan adı verme yetkisi artık BTK'da
İnternette alan adı verme yetkisi artık BTK'da Pazar büyüklüğü yaklaşık 10 milyon lira olan ve daha önce ODTÜ'de bulunan ".tr" alan adlarını verme yetkisi, artık BTK'da olacak. Türkiye'de 2020 yılı birinci çeyrek itibarıyla "Nic.tr" kayıtlarında 417 bin 100 ".tr" uzantılı site yer alıyor.
17.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Kıyı Emniyet Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 32 personel alacak! Kıyı Emniyet Müdürlüğü iş başvurusu…
Kıyı Emniyet Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 32 personel alacak! Kıyı Emniyet Müdürlüğü iş başvurusu… Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, üniversitelerin çeşitli bölümlerinden lisans ve ön lisans mezunu adayların, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (P1 ve P93) puanlarına göre 32 personel alımı yapılacak. Alınacak personelden 10'u deniz trafik operatörü, 20'si büro personeli, 2'si mühendis kadrolarında görevlendirilecek.
17.08.2020 Personel Alımı
Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alımı! 20 Büro Memuru, 2 Mühendis, 10 Deniz Trafik Operatörü alımı yapılacak (Kıyı emniyet personel alımı 2020)
Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alımı! 20 Büro Memuru, 2 Mühendis, 10 Deniz Trafik Operatörü alımı yapılacak (Kıyı emniyet personel alımı 2020) Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı yapacak. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından İŞKUR kamu ilanları kısmında yayımlanan ilana göre, büro memuru, mühendis ve deniz trafik operatörü kadrolarına kamu personeli alımı yapılacak. İşte Kıyı Emniyet Müdürlüğü memur alımı detayları…
12.08.2020 Personel Alımı
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Kamuda yeni dönem
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Kamuda yeni dönem Kamuda yeni dönem başlıyor. Milyonlarca memurun uyması gereken Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlandı.
3.08.2020 Memur
Çin'de ikinci dalga paniği! 11 milyon test yapılacak
Çin'de ikinci dalga paniği! 11 milyon test yapılacak Salgının başladığı Çin, Vuhan kentindeki 11 milyon kişiye corona virüs testi yapmaya hazırlanıyor. Sadece 5 corona virüs vakasının açıklandığı Vuhan kentinde yaşayanlar, ikinci bir salgın dalgasını önlemek için test edilecek.
13.05.2020 Corona Virüsü
32 Kamu kurumu ve belediye KPSS'li ve KPSS’siz 333 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı şartları nelerdir?
32 Kamu kurumu ve belediye KPSS'li ve KPSS’siz 333 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı şartları nelerdir? İŞKUR üzerinden belediye ve kamu kurumları personel alımı ilanı verdi. 32 farklı kamu kurumunda istihdam edilmek üzere KPSS ve KPSS şartlı işçi alımı yapılacağını duyuruldu. Hangi kamu kurumu işçi alımı yapacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…
17.04.2020 Personel Alımı
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) Belediye ve SYDV kurumları İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak. İŞKUR tarafından 26 Mart 2020 tarihinde yapılan duyuruda 9 SYDV ve 59 il-ilçe belediyesi KPSS’siz personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı SYDV ve belediyelere toplamda 940 personel alımı yapılacağını duyurulan ilan, İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınladı. Yayınlanan ilanda, Sosyal Yardım Hizmetlerinde ve belediye kadrolarında istihdam edilmek üzere en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden büro memuru, vasıflı-vasıfsız işçi, şoför, güvenlik görevlisi, tekniker, eğitmen, idari büro personeli ve daha birçok meslek gurubundan memur-işçi statülerinde personel alınacak. İşte detaylar…
26.03.2020 Personel Alımı
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor!
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor! İŞKUR personel alımı ilanları vermeye devam ediyor. Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS şartısz 650 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan 20 Şubat 2020 tarihli ilanlara göre, kamuya KPSS şartsız az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyinde 650 personel alımı yapılacak. Personeller, belediye ve sosyal yardım kuruluşlarında daimi olarak istihdam edilecek.
21.02.2020 Personel Alımı
Milyonlarca kablolu modem uzaktan ele geçirilme riski altında
Milyonlarca kablolu modem uzaktan ele geçirilme riski altında Siber güvenlik kuruluşu ESET’in dikkat çektiği bir araştırma, milyonlarca kablolu modemin uzaktan ele geçirilme riski altında olduğunu ortaya koyuyor.
3.02.2020 Bilim ve Teknoloji
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler?
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler? Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek için aranan personeller için, şartlar neler? Hangi belgeler isteniyor? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Personel Alımı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Sağlık Bilimleri Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü yüksek maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından alınacak bilişim personeli başvuru şartları da açıklandı. İşte, başvuru şartları ve başvuru tarihleri hakkındaki detaylar…
21.01.2020 Personel Alımı
Google çöktü mü? İnternetteki sorun Google kaynaklı mı? (TT'den açıklama geldi)
Google çöktü mü? İnternetteki sorun Google kaynaklı mı? (TT'den açıklama geldi) İnternet erişiminde sorun yaşayan sosyal medya kullanıcıları, Google servislerine giremiyor. Başta Google Search Console olmak üzere Google servislerine giremeyen kullanıcılar konuyu sosyal medyaya taşıdı. Peki Google çöktü mü? Konuyla ilgili google'den resmi bir açıklama gelmezken, GSM operatörü Türk Telekom bir açıklama yaptı.
20.01.2020 Gündem
'Tr' uzantılı alan adlarının aktarımı 23 Aralık’ta başlıyor
'Tr' uzantılı alan adlarının aktarımı 23 Aralık’ta başlıyor BTK’nın imzaladığı domain satışı sözleşmesi uyarınca, 330 bine yakın .tr domainin belirli 13 firmadan birine devredilme süreci 23 Aralık’ta başlıyor.
18.12.2019 Gündem
".tr" pazarı 9 milyon lirayı geçti
".tr" pazarı 9 milyon lirayı geçti Türkiye`de ".tr" uzantılı 402 bin 211 internet sitesi faaliyet gösteriyor.
9.05.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dns ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dns haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.