Diyanet Tv

Diyanet Tv

Son dakika Diyanet TV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyanet TV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyanet TV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyanet Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyanet tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 diyanet tv haberi bulunmuştur. Tüm diyanet tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)?
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)? Kefirin haram olup olmadığına yönelik araştırmalar sorgulanıyor. Vatandaşlar kefir haram mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kefir haram mı?
26.03.2024 Gündem
Mukabele saatleri ve kanalları 2024! Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? Diyanet TV mukabele saatleri 2024
Mukabele saatleri ve kanalları 2024! Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? Diyanet TV mukabele saatleri 2024 Diyanet TV'de mukabele saat kaçta başlıyor? Mukabele saatleri ve kanalları 2024 ile ilgili aramalar arttı. Ramazan ayıyla Diyanet TV’deki okunan Kur’an-ı Kerim’i kendisi de takip etmek isteyenler Ramazan ayı mukabelesi saatlerini merak ediliyor. Peki, Mukabele hangi kanalda, saat kaçta 2024? İşte Mukabele saatleri ve kanalları 2024…
13.03.2024 Gündem
2023 mukabele saatleri! Diyanet, Semerkant, Dost Tv mukabele saatleri kaçta? Mukabele okunan tv kanalları...
2023 mukabele saatleri! Diyanet, Semerkant, Dost Tv mukabele saatleri kaçta? Mukabele okunan tv kanalları... 2023 mukabele saatleri araştırılıyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte mukabele okunan televizyon kanalları da merak ediliyor. Bir başkasının Kuran-ı Kerim okuyuşunu takip ederek hatim etmek ve karşılık okumak anlamına gelen mukabale Ramazan'ın ilk günü başlar ve arefe günü tamamlanarak duası okunur. Diyanet tv, Semerkant tv ve Dost tv mukabele saatleri her yıl olduğu gibi 2023 Ramazan'da da takip ediliyor.
25.03.2023 Gündem
Diyanet TV mukabele saatleri 2023 (canlı yayın)! Diyanet TV mukabele hangi gün, saat kaçta başlıyor, canlı yayın nasıl izlenir? Diyanet mukabele saatleri 2023, frekans ve yayın akışı!
Diyanet TV mukabele saatleri 2023 (canlı yayın)! Diyanet TV mukabele hangi gün, saat kaçta başlıyor, canlı yayın nasıl izlenir? Diyanet mukabele saatleri 2023, frekans ve yayın akışı! Diyanet TV mukabele saat kaçta başlıyor, hangi gün? Diyanet TV mukabele saatleri 2023, yayın akışı ve canlı yayın bilgileri sorgulanıyor. Mukabele saatleri Ramazanla birlikte en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. On bir ayın sultanı ramazan ayının gelişi Kur’an’ı hatim etmek isteyenler arama motorlarına yönelerek mukabele saatleri ve yayın akışı araştırılıyor. Peki, Mukabele başladı mı, Diyanet TV mukabele saat kaçta başlıyor, ne zaman? İşte Diyanet TV mukabele yayın bilgileri, mukabele saatleri 2023…
23.03.2023 Gündem
Hac ön kayıtları 31 Ocak'a kadar uzatıldı
Hac ön kayıtları 31 Ocak'a kadar uzatıldı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu sene hacca 150 bin vatandaşımız başvuru yaptı. 2,2 milyon vatandaşımızın başvurusu e-Devlet üzerinden yenilendi. Kura çekme tarihini çarşamba günü belirleyeceğiz" derken, ön kayıtların da 31 Ocak'a kadar uzatıldığını açıkladı.
24.01.2023 Gündem
Mukabele saatleri ve kanalları 2022! Diyanet TV mukabele saatleri kaç? Mukabele Diyanet TV’den Mukabele dinle…
Mukabele saatleri ve kanalları 2022! Diyanet TV mukabele saatleri kaç? Mukabele Diyanet TV’den Mukabele dinle… Mevlid Kandili gününü mukabele dinleyerek idrak etmek isteyenler mukabele saatlerini ve kanallarını araştırıyor. İslam alemi açısından önemli bir yer tutan mukabele geleneğini sürdüren vatandaşlar Mevlid Kandili gününü de atlamadan Kur-an'ı Kerim okumak ve dinlemek için mukabele hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak, sorularına yanıt arıyor. İşte Diyanet TV mukabele saatleri…
7.10.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Namaz çok önemli, namaz dinin direği, müminin miracıdır"
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Namaz çok önemli, namaz dinin direği, müminin miracıdır" Ramazan ayının ilk sahurunda Diyanet TV’nin konuğu olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan ayının Türk milleti, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.
2.04.2022 Gündem
Diyanet TV mukabele saatleri! Diyanet TV mukabele saat kaçta başlıyor? Diyanet TV yayın akışı
Diyanet TV mukabele saatleri! Diyanet TV mukabele saat kaçta başlıyor? Diyanet TV yayın akışı Diyanet TV'de mukabele saat kaçta başlıyor? Diyanet TV mukabele saatleri Ramazan ayına az bir süre kala yoğun bir şekilde araştırılıyor. Diyanet TV her gün mukabele saatleri içerisinde Ramazan ayı mukabelesi gerçekleştiriyor. Diyanet TV’deki okunan Kur’an-ı Kerim’i kendisi de takip etmek isteyenler için Ramazan ayı mukabelesi saatlerini paylaşıyoruz. İşte Diyanet TV mukabele saatler…
1.04.2022 Gündem
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları!
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları! Ramazan ayı TV programı için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? sorusuna yanıt arıyor. 11 ayın sultanı Ramazan idrak edilecekken iftar ve imsak vakitlerinde dini sohbetler dinlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Ramazan ayında TRT 1, Kanal D, Kanal 7, ATV gibi birçok kanalda birbirinden değerli hocalar Ramazan programı sunacak. 
30.03.2022 Ramazan Haberleri
Teravih namazı ve Ramazan açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu
Teravih namazı ve Ramazan açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş duyurdu Teravih namazı ve Ramazan ile ilgili son dakika açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Ramazan ayı boyunca irşat faaliyetlerimizi büyük oranda yüz yüze gerçekleştireceğiz. Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır” dedi.
29.03.2022 Gündem
Kuşluk namazı nasıl, kaç rekat kılınır? Kuşluk namazı ne zamana kadar kılınır? Evde bayram namazı yerine Diyanet’in önerdiği Kuşluk namazı kılınışı…
Kuşluk namazı nasıl, kaç rekat kılınır? Kuşluk namazı ne zamana kadar kılınır? Evde bayram namazı yerine Diyanet’in önerdiği Kuşluk namazı kılınışı… Bayram namazının camilerde bu yıl kılınamayacak olması, evde bayram namazı kılınır, nasıl kılınır sorularına neden olmuştu. Merak edilen sorulara cevap Diyanet’ten geldi. Dün Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki Sayar bayram namazı ile ilgili açıklama yaptı ve bayram namazı yerine vatandaşların kuşluk namazı olarak da bilinen DUHA namazı kılabileceğini söyledi. Bugün de Diyanet İşleri Başkanlığı açıklama yaptı ve ‘’Dileyen evinde bayram namazını, dileyen de nafile niyetiyle iki ya da dört rekat kuşluk namazı kılabilir. Böylece bayram namazı vaktinin bereketinden ve bayramın güzelliğinden ailemizle beraber en iyi şekilde istifade edelim’’ dedi. Peki, Evde bayram namazı yerine Diyanet’in önerdiği Kuşluk namazı nasıl, kaç rekat kılınır? Kuşluk namazı ne zamanda kadar kılınır, kuşluk namazı vakti ne zamandır?
1.04.2022 Gündem
Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı ağacı süslemek, pastasını yamak haram mı, yeni yıl kutlamak caiz mi?
Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı ağacı süslemek, pastasını yamak haram mı, yeni yıl kutlamak caiz mi? Yılbaşı kutlamak günah mı, haram mı? 2022 yılı için az bir süre kala bu yıl da yılbaşı kutlamaları hakkında merak edilenler için araştırma yapıldı. Yeni yılı karşılamak için kutlama planı yapacaklar, yılbaşı ağacı süsleyecekler "Yılbaşı kutlamak günah mı?", "Yılbaşı ağacı süslemek caiz mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konu hakkında açıklama yaptı. Peki, yeni yılı kutlamak haram mı? İşte yılbaşı kutlamaları ile ilgili merak edilen detaylar…
31.12.2021 Gündem
Diyanet TV KPSS'den en az 60 puanla personel alacak!
Diyanet TV KPSS'den en az 60 puanla personel alacak! Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan kadrolara açıktan atama yoluyla personel alacak. Diyanet TV'de çalıştırılmak üzere, prodüktör, kameraman, montajcı, ses kayıtçısı, yönetmen, spiker, ışıkçı alınacak. Adayların 2020 KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet TV personel alımı başvuru şartları!
8.09.2021 Personel Alımı
15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak?
15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak? Diyanet İşleri Başkanlığı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Türkiye genelinde düzenlenecek programlara ilişkin genelge yayımlamıştı. Hain darbe girişiminin 5. yılında 15 Temmuz için anma törenleri yapılıyor. Darbe gecesi selalarıyla milli birlik çağrısı yapan camilerden yine aynı şekilde selalar icra edilecek. Peki, 15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak? İşte camilerde selaların okunacağı saat!
15.07.2021 Gündem
Diyanet'ten '15 Temmuz' genelgesi
Diyanet'ten '15 Temmuz' genelgesi 15 Temmuz 2021 Perşembe gününü 16 Temmuz 2021 Cuma gününe bağlayan gece saat 00.13'te Türkiye genelindeki camilerin hepsinde eş zamanlı olarak selalar okunacak. 9-15 Temmuz tarihleri arasında, Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak, müftülerin başkanlığındaki heyetlerce şehitlikler, şehit yakınları ve gaziler ziyaret edilecek.
1.07.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Filistin açıklaması!
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Filistin açıklaması! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırısını dünya kamuoyuna anlatmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "İnşallah gençler olarak sizler de Kudüs, Mescid-i Aksa, Filistin davasını hiçbir zaman ihmal etmeden, aklınızdan çıkarmadan geleceğe taşıyınız" dedi.
22.05.2021 Gündem
Diyanet'ten tekne iddialarıyla ilgili açıklama geldi
Diyanet'ten tekne iddialarıyla ilgili açıklama geldi Diyanet İşleri Başkanlığı, "İftarı Beklerken" programının yayımlandığı mekanın günlük kirasının yüksek olduğuyla ilgili iddialara cevap verdi. Diyanet konuyla ilgili programın çekildiği teknenin bir hayırsever tarafından hazırlandığını ve bu kapsamda ödeme yapılmadığını duyurdu.
7.05.2021 Gündem
İftar ile ilgili Diyanet'ten flaş açıklama!
İftar ile ilgili Diyanet'ten flaş açıklama! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ramazanı evde geçireceklere tavsiyelerde bulundu. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de kalabalık iftar sofralarının kurulamayacağını, sahur ve iftarların evlerde ailelerle yapılacağını aktaran Erbaş dikkat çeken mesajlar verdi.
13.04.2021 Gündem
Diyanet TV Miraç Kandili programı… Diyanet TV canlı yayın linki ile Miraç Kandili Özel programı veren kanallar
Diyanet TV Miraç Kandili programı… Diyanet TV canlı yayın linki ile Miraç Kandili Özel programı veren kanallar İslam inancına göre, Hazreti Muhammed'in, Allah'ın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam'ın rehberliğinde Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili, yarın idrak edilecek. Miraç Kandili dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Diyanet TV canlı yayın linki ile Miraç Kandili Özel programı veren kanallar
10.03.2021 Gündem
Diyanet TV mukabele saatleri! Mukabele Diyanet TV’den Mukabele dinle…
Diyanet TV mukabele saatleri! Mukabele Diyanet TV’den Mukabele dinle… Mevlid Kandili gününü mukabele dinleyerek idrak etmek isteyenler mukabele saatlerini ve kanallarını araştırıyor. İslam alemi açısından önemli bir yer tutan mukabele geleneğini sürdüren vatandaşlar Mevlid Kandili gününü de es geçmek istemiyorlar. Kur-an'ı Kerim okumak ve dinlemek isteyenler, mukabele hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak, sorularına yanıt arıyor. İşte Diyanet TV mukabele saatleri…
28.10.2020 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Milletimize bu musibet karşısında rehberlik etmeye çalıştık
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Milletimize bu musibet karşısında rehberlik etmeye çalıştık Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, salgın sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, "Bu süreçte milletimizin, yaşadığımız bu musibet karşısında en doğru tavrı almasına rehberlik etmeye çalıştık. İbret, tedbir, tevekkül ve dua olmak üzere 4 temel ilkeye her vesileyle dikkat çektik" dedi.
23.09.2020 Gündem
Online Diyanet yaz kuran kursu nasıl ve nereden izlenecek? Kur’an’ı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum ve Kur’an Okuyorum dersleri izleme linki ve frekansı!
Online Diyanet yaz kuran kursu nasıl ve nereden izlenecek? Kur’an’ı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum ve Kur’an Okuyorum dersleri izleme linki ve frekansı! Covid 19 salgını nedeniyle Diyanet yaz kura kursu uzaktan online olarak yapılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, her yıl örgün eğitimin tatile girdiği dönemde cami ve Kuran kurslarında açtığı Yaz Kur'an Kursları'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bu yıl uzaktan eğitim yöntemiyle yapılmasına karar verdi. Diyanet TV üzerinden dün yayınlanan kuran kursunun ilk dersini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş verdi. Peki, Diyanet yaz kuran kursu nasıl ve nereden izlenecek? Yaz kuran kursu Kur’an’ı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum ve Kur’an Okuyorum ders saatleri nedir? İşte Diyanet TV canlı izleme linki ve Diyanet TV frekans bilgileri...
30.06.2020 Eğitim
Diyanet'ten Kur'an kurslarıyla ilgili flaş karar!
Diyanet'ten Kur'an kurslarıyla ilgili flaş karar! Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Kur'an kurslarına kayıt yaptıran öğrencilerimizin çoğunlukla 10-15 yaş aralığında olması nedeniyle fiziksel mesafenin korunması, maske kullanımı, temizlik kurallarına riayet etme gibi hususlarda güçlük çekileceği öngörüldüğünden 2020 yılı yaz Kur'an kurslarında eğitimlerin uzaktan eğitim yoluyla yapılmasını kararlaştırdık" dedi.
29.06.2020 Yaşam
Diyanet TV yaz kuran kursu 2020 – Yaz kuran kursu kayıt ve frekans bilgileri! Diyanet yaz kura kursu ne kadar sürecek? Diyanet TV canlı yayın izle!
Diyanet TV yaz kuran kursu 2020 – Yaz kuran kursu kayıt ve frekans bilgileri! Diyanet yaz kura kursu ne kadar sürecek? Diyanet TV canlı yayın izle! Yaz Kur'an Kursları 'uzaktan eğitimle' bugün başladı. DİYANET İşleri Başkanlığı'nın, Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştireceği Yaz Kur'an Kursları başladı. Diyanet TV üzerinden ilk dersi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş verecek. Diyanet İşleri Başkanlığı, her yıl örgün eğitimin tatile girdiği dönemde cami ve Kuran kurslarında açtığı Yaz Kur'an Kursları'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bu yıl uzaktan eğitim yöntemiyle yapılmasına karar verdi. Peki, Diyanet TV kaçıncı kanalda? Diyanet TV yaz kursu nasıl izlenir? İşte Diyanet TV canlı izlene linki ve Diyanet TV kuran kursu frekansı…
29.06.2020 Eğitim
Kuran kursları ne zaman açılacak? Yaz Kuran kursları ne zaman başlayacak? Diyanet Kuran kursları başlama tarihi
Kuran kursları ne zaman açılacak? Yaz Kuran kursları ne zaman başlayacak? Diyanet Kuran kursları başlama tarihi Diyanet İşleri Başkanlığının corona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda, bu yıl uzaktan eğitim yöntemiyle düzenleyeceği Yaz Kur'an Kursları başlıyor. Peki, Kuran kursları ne zaman açılacak? Yaz Kuran kursları ne zaman başlayacak? Diyanet Kuran kursları ne zaman açılacak? İşte Kuran kurslarının başlayacağı tarih...
27.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyanet Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyanet tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.