Disiplin Soruşturması

Disiplin Soruşturması

Son dakika disiplin soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan disiplin soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını disiplin soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Disiplin Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan disiplin soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 disiplin soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm disiplin soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi
59 bin TL'ye kiralık diploma! Talep arttı, ustalık belgesi ve lise diplomasına kadar indi Diplomayı kiralayarak gelir elde etmek birçok meslek grubunda görülüyor. Özellikle işyeri açmak için diplomaya veya usta belgesine sahip olma zorunluluğu olan sektörlerde ‘kiralık diplomalar’ fırsat haline geldi. Önceden üniversite için görülen bu durum artık liselere kadar indi. Verilen ilanlarda kiralık diploma fiyatları 800 lira ila 57 bin lira arasında değişiyor. Meslek odaları, “Diploma kiralama son dönemde arttı” uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Başakşehir'in İsrailli futbolcusu gözaltına alındı
Başakşehir'in İsrailli futbolcusu gözaltına alındı Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alındı. İfadesinin ardından Karzev, serbest bırakıldı.
15.01.2024 Futbol
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı. Jehezkel'in ifadesi ortaya çıktı. İsrailli futbolcu Jehezkel, skandal sevinci neden yaptığını açıkladı. Öte yandan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
15.01.2024 Antalyaspor
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak Kumluca Devlet Hastanesi’nde iki hemşireye görev yeri terk cezası olarak A-4 kâğıdına 500 kere, “Ben salağım servisimden başka servise gittim” yazdıran Başhekim Uzman Doktor Ayşegül Alkan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Alkan’a, ‘Amirine veya mahiyetindekilere karşı küçük düşürücü davranışta bulunmak’ fiilinden 60 ihtar puan ceza verildi ve görev yeri değiştirildi. Bu ceza puanına göre Alkan, meslek hayatı boyunca bir daha yöneticilik yapamayacak.
24.08.2023 Yaşam
Devlet Denetleme Kurulu (DDK) inceleme süresi ne kadar, DDK üyeleri kimlerdir? İşte Devlet Denetleme Kurulu KPSS açıklaması!
Devlet Denetleme Kurulu (DDK) inceleme süresi ne kadar, DDK üyeleri kimlerdir? İşte Devlet Denetleme Kurulu KPSS açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin Yediiklim yayınevindeki çalışma kitabındaki benzer soru iddialarıyla ilgili Devlet Denetleme Kurulu'na inceleme talimatı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz." dedi. Söz konusu gelişmenin ardından Devlet Denetleme Kurulu inceleme süresi ne kadar, Devlet Denetleme Kurulu (DDK) üyeleri kimlerdir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2022 Gündem
Fenerbahçe'ye UEFA'dan kötü haber! 'Putin' tezahüratına soruşturma...
Fenerbahçe'ye UEFA'dan kötü haber! 'Putin' tezahüratına soruşturma... Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... UEFA, Fenerbahçe taraftarlarının yaptığı "uygunsuz davranışlar" gerekçesiyle disiplin soruşturması başlattığını açıkladı.
28.07.2022 Fenerbahçe
Üniversitede kaset skandalı! Rektör odasında...
Üniversitede kaset skandalı! Rektör odasında... Akdeniz Üniversitesi'ndeki kaset skandalına ilişkin 'özel hayatın gizliliğini ihlal', 'gizli görüntü çekilmesi ve bu görüntülerin yayılması' suçlamasıyla 8 yıla kadar hapsi istenen eski personel daire başkanı H.G., 'şantaj' suçundan da yargılanacak. H.G. hakkında 3 suçtan istenen hapis cezası 11 yıla çıktı.
14.06.2022 Yaşam
Üniversitede iğrenç olay sonrası flaş gelişme! Rektör YÖK'e şikayet edildi
Üniversitede iğrenç olay sonrası flaş gelişme! Rektör YÖK'e şikayet edildi Ankara Barosu avukatlarından N.S., kendisine yönelik 'cinsel taciz', 'tehdit', 'şantaj' suçlarından hakkında 5 dava açılan Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerafettin D.'ye mahkeme kararına rağmen idari soruşturma başlatılmadığı gerekçesiyle Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu'yu Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) şikayet etti.
3.06.2022 Yaşam
CHP ilçe başkanına, kadın kolları başkanına hakaretten para cezası
CHP ilçe başkanına, kadın kolları başkanına hakaretten para cezası Manisa'nın Salihli ilçesinde CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan'a telefonda hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, 56 gün idari para cezasının karşılığı olan 1120 TL adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasının 5 yıl süreyle geri bıraktı.
30.04.2022 Siyaset
Üniversitede kaset skandalı! İğrenç ifadeler ortaya çıktı: Kadro karşılığı cinsel ilişki...
Üniversitede kaset skandalı! İğrenç ifadeler ortaya çıktı: Kadro karşılığı cinsel ilişki... Akdeniz Üniversitesi yönetimi, 2014 yılında eski rektör İsrafil Kurtcephe'nin kadro karşılığı cinsel ilişkiyle suçlandığı davanın sanıklarından eski personel daire başkanı H.G. hakkındaki yeni suçlamalar üzerine soruşturma başlattı. Sanıklardan S.D. ifadesinde H.G.'nin, sanıklardan H.D.'ye 'Hocayı kayda alalım. Genel sekreter olursam hocanın kadınlara zaafının önüne geçer, durdururum. Onu parmağımda oynatırım' dediğini anlattı. Soruşturma sonunda ilahiyat fakültesinde görev yapan H.G. açığa alındı.
27.04.2022 Gündem
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyecek
İş yerinde bunu yapan tüm çalışanlar yandı! Kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyecek Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiriyor. Bunu yapan yandı, tazminat alamayacak! İş yeri telefonunu izinsiz kullanmak işten atılma sebebi oldu. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, işverene ait olan ve kullanması için işçiye verilmeyen telefon hattını kullanan işçinin tazminatsız kovulmasının önünü açtı. Emsal kararda; işyerine ait telefon hattının işçi tarafından kullanılmasının doğruluk ve bağlılığa uymayan bir davranış niteliğinde olduğuna, iş akdinin davalı işveren tarafından haklı nedenle feshedildiği, davacının kıdem ve ihbar tazminatlarına ilişkin talebinin reddine karar verilmesi gerekildiği belirtildi.
25.02.2022 Çalışan Hakları
Salihli İlçe Başkanı, küfür gerekçesiyle CHP'den ihraç edildi
Salihli İlçe Başkanı, küfür gerekçesiyle CHP'den ihraç edildi CHP Salihli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver, Salihli İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan'a telefonda küfredip, hakarette bulunduğu gerekçesiyle İl Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edildi.
19.02.2022 Siyaset
Eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin davasına bir iddianame daha eklendi
Eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin davasına bir iddianame daha eklendi Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin, İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan yargılandığı dava dosyasına, "Görevi kötüye kullanma" suçlamasına ilişkin bir iddianame daha eklendi. Birleştirilen dava için savunma yapan Şişli, "Çalışanlar arasında hiçbir ayrım yapmadım. Bu dava mükerrer açılmıştır. Reddini talep ediyorum" dedi. Dosya, mütalaasını hazırlaması için savcılığa gönderildi.
2.02.2022 Gündem
Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa etti
Muharrem Sarıkaya, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden istifa etti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu’nun hakkında disiplin soruşturması açıp Onur Kurulu’na sevk ettiği Muharrem Sarıkaya istifa etti.
27.12.2021 Gündem
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, partisinden ihraç edildi
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, partisinden ihraç edildi İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Merkez Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edildi.
13.12.2021 Siyaset
Çığlık atan öğretim görevlisi olayı ile ilgili flaş gelişme!
Çığlık atan öğretim görevlisi olayı ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'da 1 Kasım 2018 tarihinde trafik polislerinin ceza yazmasına sinirlenip, çığlık atan öğretim görevlisi Özlem Atan Tarlacı'nın görüntüsünü sosyal medyada paylaşan M.G.H., 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken, görüntüyü çeken polis memurları A.K. ve O.K. beraat etti.
25.10.2021 Yaşam
Kağıthane'de seyyar satıcıya yumruk atan zabıta açığa alındı
Kağıthane'de seyyar satıcıya yumruk atan zabıta açığa alındı Kağıthane'de, zabıta, kendisine tekme atan seyyar satıcıyı yumrukladı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen olay sonrası zabıta memuru inceleme ve soruşturma için açığa alındı.
7.10.2021 Gündem
Memur, işçi milyonlarca çalışanı kapsıyor! Flaş izin ve rapor kararı
Memur, işçi milyonlarca çalışanı kapsıyor! Flaş izin ve rapor kararı Memur, işçi milyonlarca çalışanın kapsıyor. Çalışanların aldıkları izin ve raporlarla ilgili flaş karar. Kayseri'de sözleşmeli piyade uzman çavuş olarak görev yapan S.K.'nin, 3 günlük izindeyken özel hastaneden aldığı 10 günlük istirahat raporu iddiaya göre kabul edilmedi. Bu süreçte 'firar' ettiği gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen S.K. avukatı aracılığıyla başlattığı hukuk mücadelesini kazandı. Kayseri 1'inci İdare Mahkemesi, S.K.'nin sağlık kuruluşunca belgelenmiş biçimde istirahatli olduğu ve söz konusu raporların gerçeğe aykırı düzenlendiği yönünde tespit bulunmadığı, bu nedenle de mazeretsiz olarak göreve gelmediğinden bahsedilemeyeceği gerekçesiyle dava konusu işlemin iptaline ve yeniden mesleğe dönmesine karar verdi.
1.10.2021 Memur
Avukattan iğrenç istismar! 17 yaşındaki kız çocuklarına...
Avukattan iğrenç istismar! 17 yaşındaki kız çocuklarına... Hem müvekkili olan 17 yaşındaki kız çocuğuna hem de aynı yaştaki mağdur kız çocuğuna cinsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar gönderdiği için “cinsel taciz” suçundan ceza alan avukat S.K. hakkında sürdürülen disiplin soruşturması tamamlandı. Ankara Barosu, avukata bir yıl işten çıkarma cezası verdi. S.K.’nın avukatı da disiplin kuruluna gönderdiği savunmasında, kız çocuklarının cinsel içerikli mesajlaşmalardan hoşnut olduğunu, yalnızca rahatsızmış gibi davrandıklarını ileri sürdü.
25.09.2021 Yaşam
UEFA'dan EURO 2020 finaline soruşturma!
UEFA'dan EURO 2020 finaline soruşturma! UEFA, normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona ermesinin ardından İtalya'nın penaltılar sonucu İngiltere'yi 3-2 yenerek kupaya uzandığı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finaline ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
13.07.2021 Futbol
Gol sevinci olay yaratmıştı! Arnautovic'e UEFA'dan şok
Gol sevinci olay yaratmıştı! Arnautovic'e UEFA'dan şok Kuzey Makedonya maçında attığı golden sonra ırkçı hareketlerde bulunan Arnautovic'e UEFA tarafından soruşturma başlatıldı.
15.06.2021 Futbol
İtfaiye aracındaki görüntülere tepki yağmıştı! Açığa alındı
İtfaiye aracındaki görüntülere tepki yağmıştı! Açığa alındı İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi'nde 3 kadının sosyal medyadan paylaştığı ve tepkilere neden olan görüntüler sonrası 1 itfaiye personeli açığa alındı. Belediyeye ait şirkete bağlı 3 personel hakkında ise disiplin soruşturması başlatıldı. İtfaiyede görevli 4 kişinin, ziyarete gelen ve eğitim amaçlı kullanılan itfaiye aracını merak ettiklerini dile getiren 3 kadına araca binmeleri için izin verdiklerini söyledikleri öğrenildi.
3.06.2021 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Disiplin Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki disiplin soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.