Diş Tedavisi

Diş Tedavisi

Son dakika diş tedavisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diş tedavisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diş tedavisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Tedavisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş tedavisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.204 diş tedavisi haberi bulunmuştur. Tüm diş tedavisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar
Ağrılar ile yüz asimetrisi bozulmuştu! Gerçeği öğrenince hayatlarının şokunu yaşadılar Konya'da çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozulan 2 hastanın çene eklemlerinde tümör olduğu tespit edildi. Uzun yıllar farklı tedaviler görüp, doğru teşhis alamayan Semiha Tezcan (54) ile Mustafa Küçükdemir (52), Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde yapılan operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyonları gerçekleştiren Prof. Dr. Alparslan Esen, "Bu tümör yavaş büyüdüğü için ve yüzdeki asimetri de geç fark edildiği için genellikle ileri evrelerde karşımıza çıkıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
Diş İltihabı Nasıl Geçer? Diş İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş İltihabı Nasıl Geçer? Diş İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ağız ve diş bakımlarının düzenli olarak yapılmaması durumunda sıklıkla diş iltihabı gibi hastalıklar görülmektedir. Bununla beraber eksik ve dengesiz beslenme ya da belirli hastalıklarda diş iltihabına neden olan sebepler arasında yer almaktadır.
1.01.2024 Sağlık
Yeşilçam'ın yoncaları Filiz Akın ve Türkan Şoray bir araya geldi!
Yeşilçam'ın yoncaları Filiz Akın ve Türkan Şoray bir araya geldi! Yeşilçam'ın yoncaları Türkan Şoray ve Filiz Akın yıllar sonra bir araya geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip ikiliden paylaşımlar da gecikmedi. O anları Instagram üzerinden paylaşan Filiz Akın'a kısa sürede çok sayıda yorum geldi.
26.10.2023 Magazin
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim
Demet Şener: Hiç o konulara girmeyelim 2018 yılında boşandığı İbrahim Kutluay ile 13 yaşındaki oğulları Ömer'in diş tedavisi ücretini ödemediği için davalık olan eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
16.03.2023 Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu Eski manken Demet Şener, 4 yıl önce boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yeniden mahkemelik oldu.
11.03.2023 Magazin
Danimarkalı ikizler İstanbul'da kabusu yaşamıştı! Yeni fotoğraflar ortaya çıktı
Danimarkalı ikizler İstanbul'da kabusu yaşamıştı! Yeni fotoğraflar ortaya çıktı Danimarka'nın Kopenhag kentinde yaşayan Alicia Nicolajsen ve Melissa Petersen isimli ikizler, ucuz maliyetli diş tedavisi için İstanbul'a geldi. Burada anlaştıkları bir diş hastanesinde tedavi gören iki kadın, için kabus günleri başladı. Nicolajsen'in ağız yapısı bozulurken, Petersen'in de diş etleri çekildi, dişleri eksildi ve neredeyse konuşamaz hale geldi. Şimdi ise hem klinik hem de mağdur olduklarını iddia eden taraflardan yeni açıklama geldi.
28.12.2022 Yaşam
Danimarkalı ikizler Türkiye'de kabusu yaşadı! Ucuz 'diş' pahalıya patladı
Danimarkalı ikizler Türkiye'de kabusu yaşadı! Ucuz 'diş' pahalıya patladı Danimarka'dan Türkiye' dişlerini yaptırmak için geldiler. İkin kardeşlerin yaşadıkları duyanları şaşkına çeviriyor. İddiaya göre, Nicolajsen'in ağız yapısı bozulurken, Petersen'in de diş etleri çekildi, dişleri eksildi ve neredeyse konuşamaz hale geldi. Olayın merkezindeki klinikle ilgili inceleme başlatılırken, diş hekimi de ilk kez konuştu.
26.12.2022 Gündem
Danimarkalı ikizler ülkelerine dönemiyor! Diş etleri çekildi, dişleri eksildi, konuşamaz hale geldiler
Danimarkalı ikizler ülkelerine dönemiyor! Diş etleri çekildi, dişleri eksildi, konuşamaz hale geldiler Dişlerini yaptırmak için Danimarka'dan Türkiye'ye geldiler. 10 gün olarak planladıkları seyahatin üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen hala ülkelerine dönemediler. Ucuz olduğu için tercih ettikleri tedavi maliyeti 19 bin euroyu geçerken, Danimarkalı ikiz kardeşlerin başına gelenler duyanları şaşkına çeviriyor.
25.12.2022 Yaşam
Bensu Soral'dan setlerde çocuk oyuncu yorumu!
Bensu Soral'dan setlerde çocuk oyuncu yorumu! Dizilerdeki set ortamlarının çocuklar için zor olduğunu ifade eden oyuncu Bensu Soral, "Çocukların çocukluğunu yaşamasından yana benim düşüncem." dedi.
13.11.2022 Magazin
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok
Bensu Soral: Bu kadar küçük yaşta bu kadar strese gerek yok Oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşamasıyla gündeme gelmişti. Hassas bir dönemden geçtiklerini açıklayan ikili, çok geçmeden aralarını düzelterek evliliklerine ikinci şansı vermişti. Şimdilerde yeni anne olan kardeşi Hande Soral ve yeğeni Ali ile sık sık vakit geçiren ünlü isim, geçtiğimiz gün yaptırdığı diş tedavisi sonrası kameralara yansıdı. Soral, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Magazin
Diş tedavisinden çıktıktan sonra yolda yürürken fenalaşıp öldü
Diş tedavisinden çıktıktan sonra yolda yürürken fenalaşıp öldü Çorum'da diş tedavisinden çıktıktan sonra yolda yürürken aniden fenalaşıp yere yığılan üniversite öğrencisi İrem Arin (24), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 
20.04.2022 Gündem
Diş ve diş eti kusurlarında en çok tercih edilen yöntem!
Diş ve diş eti kusurlarında en çok tercih edilen yöntem! Son dönemlerde popülerliği hızla artan gülüş tasarımı çeşitli nedenlerle estetik açıdan görünümü bozulan dişler ve diş eti hastaların gereksinimleri de göz önünde bulundurularak olabildiğince doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemi olarak biliniyor. Maske kullanımının son dönemlerde hayatımızda olmasının bu konudaki talebi azaltmadığını söyleyen Uzm. Dr. Arten Dyrmishi tel taktırmak istemeyenlere alternatif bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi.
5.04.2022 Sağlık
Dilaltı hapı, astım ilacı, burun spreyi, diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet İşleri Başkanlığı tek tek açıkladı...
Dilaltı hapı, astım ilacı, burun spreyi, diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet İşleri Başkanlığı tek tek açıkladı... Orucu bozan şeyler neler? Ramazan ayının en fazla merak edilen sorularına Diyanet İşleri Başkanlığı tek tek cevap verdi. Peki, diş tedavisi orucu bozar mı? Astım spreyleri, aşı, dilaltı hapı ve burun damlası orucu bozar mı? Diş tedavisi ve burun damlasının orucu etkilemeyeceğini belirten Diyanet, kazayla 2-3 dakika orucu erken açmanın da takvimde ihtiyat payı bırakıldığından orucu bozmadığını vurguladı. Tedavi sırasında yapılan başka işlemler sebebi ile -mesela ağız su ile çalkalanırken- boğaza su, kan veya tedavide kullanılan maddelerden biri kaçarsa oruç bozulur ve kaza edilmesi gerekir. İşte Diyanet'in merak edilen sorulara verdiği yanıtlar...
2.04.2022 Dini Bilgiler
Ramazan’da nefes kokusu kabus olmasın! İşte oruçluyken ağız kokusunu önlemenin yolları!
Ramazan’da nefes kokusu kabus olmasın! İşte oruçluyken ağız kokusunu önlemenin yolları! Ramazan sofralarında baş köşeye oturan aşırı şekerli ve karbonhidratlı yemekler, diş çürümelerine kapı aralarken, hoş olmayan nefes kokularına neden olabiliyor. Uzmanlar iftar ve sahurun ardından yapılan düzenli ağız temizliğinin dişlerin bakterilere karşı savaşını destekleyerek vücut sağlığını koruduğunu belirtiyor.
1.04.2022 Ramazan
Estetik bir gülüş için turizm akımı!
Estetik bir gülüş için turizm akımı! IstaDental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Türkiye’nin estetik gülüş turizminde en fazla tercih edilen ülkelerinden biri olduğunu belirtti.
30.12.2021 Sağlık
İmplant diş tedavisi ne kadar sürer?
İmplant diş tedavisi ne kadar sürer? Diş Hekimi Dr. Dt. Aysun Coşkun, implant tedavisi hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
9.12.2021 Sağlık
Diş hekimine taciz mesajları! Serbest kalınca...
Diş hekimine taciz mesajları! Serbest kalınca... Diyarbakır'da Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görevli diş hekimi Ömer Erdinç Erdaş, yanlış tedavi uyguladığı iddiasıyla hastasının sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. Şikayetçi olduğu şüphelinin serbest bırakıldığını belirten Erdaş, "Serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesaplarından taciz mesajlarına devam etti. Hepsini belgeledik, hukuki süreci başlattık" dedi
18.10.2021 Yaşam
Diş estetiği ağız sağlığına da katkı sağlar
Diş estetiği ağız sağlığına da katkı sağlar Msc. Dt. Mikail Ömergil, diş estetiği uygulamalarının sadece diş ve ağız yapısının görünümüne yönelik olduğu şeklinde bir algı olduğunu fakat diş estetiği uygulamalarının sadece görünüme değil ağız sağlığına da katkı sağladığını belirtti.
16.10.2021 Sağlık
Doğru temizlenmeyen gece plakları dişlere zarar verebiliyor
Doğru temizlenmeyen gece plakları dişlere zarar verebiliyor Protetik Diş Tedavisi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cansın Çelebi, “Diş sıkma ve gıcırdatma tedavisi için kullanılan gece plağının hijyenine dikkat edilmediği taktirde ağız kokusu ve uzun dönemde diş çürükleri ve diş eti iltihapları gelişebilir.” ifadelerini kullandı.
7.10.2021 Sağlık
SGK ödüyor! Çalışan, emekli, engelli vatandaşları kapsıyor
SGK ödüyor! Çalışan, emekli, engelli vatandaşları kapsıyor Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Emekli, çalışan, çalışan yakını, engelli çok sayıda kişi yararlanıyor. Salgın nedeniyle ertelenen ağız ve diş sağlığı tedavilerinde adeta patlama yaşanıyor. Hastanelerde sürpriz faturalarla karşılaşmamak için diş tedavisine ilişkin Sosyal Güvenlik Kurumu'nun hangi tedavileri karşıladığını bilmek gerekiyor. Kurum, sağlık açısından önemli olan, mutlaka yapılması gereken tüm tedavileri karşılıyor. Kist ve tümörlere bağlı olarak gelişen kemikte aşırı doku kaybı, alt ve üst çenede tek taraflı serbest sonlu dişsizlik, dudak damak yarığına bağlı doku sorunlarında çene için en fazla 4 adet implant tedavisinin ödemeleri karşılanıyor. Yüzde 40 ve üzeri engeli olanların diş sağlığı giderlerinin tamamı karşılanıyor. Ağız protezleri için çalışan, emekli ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler için yüzde 10 katılım payı alınıyor.
19.08.2021 Ekonomi
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama Protetik Diş Tedavisi Bölümü'nden Uzm. Dr. Halenur Bilir, "Gülüşünden memnun olmayanlar için en ideal gülüş artık kişiye özel olarak tasarlanıyor. Gülüş estetiğinde hastanın yaşı, mesleği, cinsiyeti, yüz ve çene yapısı da göz önünde bulunduruluyor." ifadelerini kullandı.
11.08.2021 Sağlık
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm Diş turizminin kişilerin daha düşük maliyetli diş bakımı almak için yabancı ülkelere seyahat etme ile oluştuğunu belirten Diş hekimi Şahin Durmuş, diş turizmi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
5.08.2021 Sağlık
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı!
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı! Viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Hepatit Birliği tarafından 28 Temmuz günü, Dünya Hepatit Günü olarak kabul ediliyor. Dünya Hepatit Günü’ne özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, hepatit B enfeksiyonundan aşı ile korunmanın mümkün olduğunu belirterek çoğunlukla sinsi ilerleyen hepatit C enfeksiyonuna dikkat çekti.
27.07.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Tedavisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş tedavisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.