Dini Nikahlı

Dini Nikahlı

Son dakika dini nikahlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dini nikahlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dini nikahlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dini Nikahlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dini nikahlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 370 dini nikahlı haberi bulunmuştur. Tüm dini nikahlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı
Döverek öldürdüğü arkadaşının cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.
13.04.2024 Gündem
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir?
Suat Güney yakalandı mı? Ümraniye’de 3 kadını öldüren Suat Güney kimdir? Suat Güney yakalandı mı, Suat Güney kimdir? Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Yaşam
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım?
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp cesedini gömen Necati Akpınar (58) hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Akpınar'ın, olayın tek görgü şahidi olan kızı Alev Sevindik'e 'Ya bu kadın gitmiş ya' diyerek Menekşe'nin ölüm haberini telefonla verdiği ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız (21), Sevindik'in de babası kadar suçlu olduğunu belirterek, yargılanmasını istedi.
31.10.2023 Yaşam
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı
Önce keşif yaptı sonra hastaneden 3 günlük bebeği kaçırdı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı İzmir'de Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini hastaneden kaçırdığı belirlenip, gözaltına alınan S.G. (51) isimli kadın, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.G.'nin polisteki ifadesinde, çocuk sahibi olamadığı için özlem duyup, böyle bir suç işlediğini belirtip, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
28.09.2023 Gündem
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir?
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir? Sakin Künar kimdir, Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Merve Güzel, ses sanatçısı Sakin Künar’ın babası olduğunu söylemiş ve sonrasında ikiliye DNA testi yapılmıştı. Müge Anlı sonucu canlı yayında açıkladı.
26.09.2023 Gündem
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Üvey kızına cinsel istismardan yargılanan babanın cezası belli oldu
Üvey kızına cinsel istismardan yargılanan babanın cezası belli oldu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde üvey kızı Ş.İ.’ye (16) nitelikli cinsel istismardan yargılanan tutuklu sanık Y.B., ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
19.07.2023 Gündem
İzmir’de korkunç olay! Eşini ve eşinin kardeşini öldürdü, çocuğunu alıp kaçtı
İzmir’de korkunç olay! Eşini ve eşinin kardeşini öldürdü, çocuğunu alıp kaçtı İzmir’in Buca ilçesinde, dini nikahlı eşini ve eşinin kardeşini öldüren cinayet zanlısı, yanında getirdiği 11 yaşındaki oğlunu da alıp otomobille kaçtı. Zanlı, polis ekiplerince Bornova ilçesinde yakalandı.
29.06.2023 Yaşam
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni yakalandı!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni yakalandı! Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Haber
Resmen vahşet! 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçakladı
Resmen vahşet! 3 aylık hamile eşini 97 yerinden bıçakladı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldüren ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Meşe'nin (30) yargılaması devam etti.
3.06.2023 Yaşam
2 çocuk annesi kadın konteynerde ölü bulundu! Dini nikahlı eşine linç girişimi
2 çocuk annesi kadın konteynerde ölü bulundu! Dini nikahlı eşine linç girişimi Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, yatağında ölü bulundu. Olayı duyup gelen yakınları ise, hayatını kaybeden kadının dini nikahlı eşini linç etmeye kalkıştı. Jandarmanın araya girmesiyle öfkeli aile yakınları sakinleştirilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
2.05.2023 Yaşam
Çocuklarının rahatı için harekete geçti, dolandırıcılar kabusu yaşattı! 'İnternete yaz görürsün'
Çocuklarının rahatı için harekete geçti, dolandırıcılar kabusu yaşattı! 'İnternete yaz görürsün' Her şey çocuklarını okula götürebilmek için motosiklet almak istemesi ile başladı. Sosyal medyada dolaşırken bir ilana denk geldi ve hemen mesaj attı. İlan sahibi ile karşılıklı konuşup anlaştılar, hayalindeki motosiklet için altınları bozdurmaya karar verdi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Kastamonu’da yaşayan ve tüm birikimini dolandırıcılara kaptıran kadın, tek isteğini açıkladı.
9.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı bazı sürprizlerin detayları ortaya çıkmaya başladı. Şu anda üç uygulama üzerinde çalışılıyor. Bunların, “Aile hesabı oluşturulması, vatandaşlık fonu ve gençlere bayram ikramiyesi” olduğu öğrenildi.
6.04.2023 Gündem
Dini nikahlı eşinin yazışmalarını gördü, adama tuzak kurdu! Kadın hesabı açarak çağırmış
Dini nikahlı eşinin yazışmalarını gördü, adama tuzak kurdu! Kadın hesabı açarak çağırmış Diyarbakır’da Mehmet İhsan Şahin (22), tabancayla vurup polis gelene kadar cesedinin başında beklediği Mehmet Faruk Turan’ı (32), dini nikahla birlikte yaşadığı M.Ş. ile sosyal medyada yazışmalarını görünce öldürdüğünü söyledi. Şahin’in sosyal medyadan sahte kadın hesabı açarak Turan ile iletişime geçip cinayeti işlediği hastane önüne buluşmak için çağırdığı ortaya çıktı.
6.04.2023 Yaşam
Kredi kartı kullanıcılarına ‘aseton’ tuzağı! Şifreleri böyle ele geçirdiler
Kredi kartı kullanıcılarına ‘aseton’ tuzağı! Şifreleri böyle ele geçirdiler Dolandırıcılar bu kez kredi kartı kullanıcılarını hedeflerine koydu. İzmir'e gelen yerli ve yabancı turistlere ait banka ve kredi kartlarıyla mobil bankacılık şifrelerini çeşitli yöntemlerle ele geçiren çeteye operasyon düzenlendi. Çete üyelerinin şifreleri ele geçirmek için kullandıkları yöntem ise şoke etti.
1.04.2023 Yaşam
Vahşet 10 yıl sonra ortaya çıktı! Dini nikahlı kocasını zehirleyip öldürdükten sonra yakıp gömdü
Vahşet 10 yıl sonra ortaya çıktı! Dini nikahlı kocasını zehirleyip öldürdükten sonra yakıp gömdü Aksaray’da 10 yıldır kayıp olarak aranan 45 yaşındaki Kamber Demir'in dini nikahlı karısı tarafından zehirlenerek öldürüldüğü ve sonra yakılarak gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden kadın ile birlikte 2 oğlu ve 2 şüpheli gözaltına alınırken kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
31.03.2023 Yaşam
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne, 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Annenin boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki çocuğu ise eşinin müdahalesi ile kurtuldu. Gözaltına alınan anne tutuklandı.
20.03.2023 Gündem
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da eşinin ailesiyle silahlı çatışmaya girdi, arkadaşı öldü
Gaziosmanpaşa'da eşinin ailesiyle silahlı çatışmaya girdi, arkadaşı öldü Gaziosmanpaşa'da anlaşmazlık yaşayan dini nikahlı çift, konuşmak için bir araya geldikleri sırada taraflar arasında silahlı çatışma yaşandı. Umut Erdoğan (27), karısının babası Sedat İ. ve kardeşi S.İ.'ye silahla ateş etti. Kayınpeder Sedat İ.'nin silahla karşılık verdiği olayda, Erdoğan'ı apartman önündeki araçta bekleyen arkadaşı Caner Akgün vuruldu. Akgün olay yerinde hayatını kaybetti.
5.01.2023 Yaşam
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dini Nikahlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dini nikahlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.