Din Adamı

Din Adamı

Son dakika din adamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan din adamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını din adamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Din Adamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan din adamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 936 din adamı haberi bulunmuştur. Tüm din adamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Süleyman Çelebi Kimdir, Eserleri Nelerdir? Süleyman Çelebi'nin Özellikleri Nelerdir?
Süleyman Çelebi Kimdir, Eserleri Nelerdir? Süleyman Çelebi'nin Özellikleri Nelerdir? Süleyman Çelebi, Osmanlı dönemi alimleri arasında gösterilmektedir. Orhan Gazi döneminde doğmuş olan Süleyman Çelebi'nin hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Kimi kaynaklara göre Şeyh Mahmud Efendi'nin torunu olmaktadır. 1346-1351 tarihleri arasında doğmuş olan Süleyman Çelebi'nin ölüm tarihi 1422 olarak bilinmektedir. Gençliğinde Bursa'da iyi bir eğitim aldığı düşünülmektedir.
4.02.2024 Gündem
Hz. Adem (As) 'in Boyu Ne Kadardır? Hz. Adem Kaç Yıl Yaşamıştır?
Hz. Adem (As) 'in Boyu Ne Kadardır? Hz. Adem Kaç Yıl Yaşamıştır? Hz. Âdem (a.s), yaratılan ilk insan ve ilk peygamberdir. Hz. Âdem (a.s.) ‘in hayatı ve yaşantısı tüm kutsal kitaplarda anlatılmaktadır. Hz. Âdem (a.s.) ’den sonra yaratılan ikinci insan Hz. Havva ile cennetten sürülerek dünyaya gelmişlerdir. Bu emsal hikâye hem şeytanla insanın nefs mücadelesi hem de Hz. Âdem (a.s.) ve ailesinin dünya yaşantısı bakımından çok önemlidir. Birçok ilahiyatçı ve din adamı Hz. Âdem (a.s.) ile başlayan yaratılış anlatılarını bu emsalden yola çıkarak zikrederler. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu
Dünyanın konuştuğu Filistinli Munzir İshak: Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Rostov nerede? Rusya Rostov-on-don neresi, Wagner Grubu Rostov’a girdi mi? Rusya haritası üzerinden Rostov’un yeri ve konumu…
Rostov nerede? Rusya Rostov-on-don neresi, Wagner Grubu Rostov’a girdi mi? Rusya haritası üzerinden Rostov’un yeri ve konumu… Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’ya meydan okuyan Wagner’in kurucusu Yevgeniy Prigojin’in idaresindeki paralı güvenlik şirketi Wagner grubu, güneydeki Rostov-Na-Donu şehrinde kilit bölgelerin kontrolünü ele geçirdi. Peki, Rostov nerede, Rusya Rostov neresi? İşte Rusya haritası üzerinden Rostov’un yeri ve konumu…
24.06.2023 Dünya
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı?
Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? Ramazan ayı diğer aylardan ayıran faziletli, üstün kılan özelliklerinin başında oruç ibadeti geliyor. Ramazan ayı ile birlikte orucun yükümlülükleri, oruç ibadeti, orucu bozan haller gibi konular bu ayı idrak edecek pek çok kişi tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki, Saç boyatmak orucu bozar mı? Oruçluyken saç boyanır mı? İşte saç boyatma ile ilgili merak edilenler...
9.03.2023 Ramazan
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu
Eski Papa 16. Benedict hayatını kaybetti! Vatikan duyurdu Vatikan, doğum adı Joseph Ratzinger olan 95 yaşındaki Eski Papa 16. Benedict'in hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.12.2022 Dünya
Mevlana Eserleri Nelerdir? Mevlana Eserlerinin Özellikleri...
Mevlana Eserleri Nelerdir? Mevlana Eserlerinin Özellikleri... Mevlana olarak bilinen Celâleddîn-i Rûmî, Celâleddin Muhammed Rumi, yaygın adlarıyla Mevlânâ 13. yüzyılda Anadolu'da yaşamış ve başta Fars tasavvufçu, ilahiyat din adamı, şair ve bilgin olarak geçmişten günümüze kadar çok değerli eserler bırakmıştır.
16.11.2022 Eğitim
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim
Milli Mücadele'nin en önemli isimlerinden biriydi! 'Türk Papa' Eftim Cumhuriyete giden yolda Milli Mücadele'nin en önemli destekçilerinden biri de, “Ben Türk dostu Eftim değil, Türkoğlu Türk Eftim'im” diyen Papa Eftim'di. İşte Büyük Taaruz'dan önce TBMM’nin bahçe duvarında halka seslenen, Milli Mücadele'ye hem destek veren hem de destek toplayan 'Türk Papa'nın hikâyesi.
29.10.2022 Gündem
Afganistan’da camiye bombalı saldırı
Afganistan’da camiye bombalı saldırı Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir camiye bombalı saldırı düzenlendi. Can kaybı veya yaralı hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı.
17.08.2022 Dünya
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. Zekeriya Beyaz'ın cenazesinin yarın kaldırılacağı öğrenildi.
12.04.2022 Gündem
Erkek sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Uzun, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları ve romantik anlamlı aşk sözleri!
Erkek sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Uzun, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları ve romantik anlamlı aşk sözleri! 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı başladı. 14 Şubat Pazar günü sevgililer birbirlerine aldıkları hediyeleri verecek, aşk dolu kelimelerle birbirlerine sevgilerini gösterecek. Hediyelerine ek belki bir de mesaj iliştirecek, ya da uzaktaki sevdiğine onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak için kelimelere sığınacak. Biz de erkek sevgiliye sevgililer günü mesajları derledik. Uzun, kısa, anlamlı en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2022 ve anlamlı romantik aşk sözleri…
14.02.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir
TBMM Başkanı Şentop: Demokrasinin modası geçmeyecektir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Şentop, "bizim tarihimizde ve İslam düşüncesi ve hukukunda teokrasi olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğimiz Batılı anlamda. Teokratik iktidar yapısı olmadığı kanaatindeyim." dedi. Şentop, "Eskiden ulusal hükümetlerin ülke sınırları içerisinde demokrasiye, özgürlüklere karşı tehdit ve risk oluşturan uygulamaları vardı. Şimdi ise çok uluslu şirketlerin demokratik davranışları, siyasi kararları etkileyen tutumları var. Bence tedbir alınmazsa, bu tedbiri uluslararası bazı sözleşmelerle, ülkelerin birlikte hareket etmesi suretiyle yapabiliriz." ifadelerini kullandı. "Demokasinin modası geçmiş değil, geçmeyecektir" diyen Şentop, sözlerine şöyle devam etti: Demokrasinin şablon ve kavram olarak kalacağını düşünüyorum ama içeriğinin boşaltılması, bozulması, manipüle edilmesi riskiyle karşı karşıyayız
6.02.2022 Siyaset
Iraklılar, sandık başında
Iraklılar, sandık başında Irak’ta erken genel seçimler için oy kullanma başladı.
10.10.2021 Dünya
Eritreli Natabay Tinsiew 127 yaşında hayatını kaybetti
Eritreli Natabay Tinsiew 127 yaşında hayatını kaybetti Dünyanın en yaşlı insanlarından biri olan Eritreli Natabay Tinsiew, 127 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi... Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Irak ziyaretinde Hristiyanların verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşırdı. Musul’daki Saa Kilisesi’nde din adamı, Macron’a “DEAŞ, sizin gibi Musul’a gece değil gündüz geldi. Tüm dünya bunu izledi” dedi. Terör örgütü DEAŞ’ın kente girişi ile Macron’un gelişini birbirine benzeten din adamı Macron’u işgale sessiz kalmakla suçladı.
31.08.2021 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Gazeteci, aktivist, avukat ve siyasiler hedefte
Dünya bunu konuşuyor! Gazeteci, aktivist, avukat ve siyasiler hedefte İngiliz The Guardian gazetesinin dünyaya duyurduğu 'casus yazılım' haberi adeta gündeme bomba gibi düştü. İsrailli bir firmaya ait 'Pegasus' casus yazılımını en az 10 hükümetin kullandığı iddia edildi.
19.07.2021 Gündem
İran ile Suudi Arabistan harekete geçiyor! Gündeme bomba gibi düştü
İran ile Suudi Arabistan harekete geçiyor! Gündeme bomba gibi düştü İran ile Suudi Arabistan'ın ilişkileri düzeltmek için Irak'ın ara buluculuğunda doğrudan gizli görüşmelere başladığı öne sürüldü.
18.04.2021 Dünya
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı Fener Rum Patrikhanesi’nde büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirildi. Karar alma organı olan Sen Sinod Meclisi, Patrik Bartholomeos’dan sonra iki numara olan Kadıköy Metropoliti Athanasios’u itaatsizlik gerekçesiyle görevden aldı.
18.03.2021 Gündem
Sevgililer günü mesajı kısa ve öz seçenekli… Erkeğe, kadına, uzun, kısa, anlamlı, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2021
Sevgililer günü mesajı kısa ve öz seçenekli… Erkeğe, kadına, uzun, kısa, anlamlı, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2021 Sevgililer günü heyecanı başladı. 14 Şubat Pazar günü sevgililer birbirlerine aldıkları hediyeleri verecek, aşk dolu kelimelerle birbirlerine sevgilerini gösterecekler. Hediyelerine ek belki bir mesaj iliştirecekler, ya da uzaktaki sevdiğine onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak için kelimelere sığınacak. Biz de kelimelere sığınacaklar ya da hediyesinin yanına aşk dolu bir not iliştirmek isteyenler için sevgililer günü mesajları derledik. Erkeğe, kadına, uzun, kısa, anlamlı en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajı 2021/ Sevgililer günü mesajı kısa ve öz seçenekli içeriklerle burada…
13.02.2021 Gündem
İran'ı karıştıran olay! Devlet televizyonunda Ruhani'ye hakaret...
İran'ı karıştıran olay! Devlet televizyonunda Ruhani'ye hakaret... İran devlet televizyonunda yayımlanan bir programda Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye yönelik hakaret içerikli ifadeler ülkede tüm kesimlerin tepkisini çekerken söz konusu program hakkında yasal işlem başlatılması talep edildi.
21.01.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'dan Avrupa Birliği ve vize açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye ile AB ilişkileri hakkında konuşarak, "AB ile ilişiklerde son dönemde olumlu atmosfer var. Vize serbestisi hayata geçebilir, bu bir sözdür." ifadelerini kullandı.
18.01.2021 Gündem
AYM'den rahip Brunson kararı
AYM'den rahip Brunson kararı Anayasa Mahkemesi, ABD ile Türkiye arasında gerilime neden olan rahip Brunson'ın bireysel başvurusunu reddetti. Yüksek Mahkeme, Brunson'un tutuklanmasının hukuki olmadığı, ev hapsinde kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvurunun dayanaktan yoksun ve kabul edilemez olduğuna hükmetti.
7.01.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Ordu bizim ordumuzdur
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Ordu bizim ordumuzdur CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik açıklamalarına ilişkin, "Kimse bizi ordu üzerinden eleştirmesin. Ordu bizim ordumuzdur. Ama kimse unutmasın ordu aynı zamanda Mustafa Kemalin ordusudur" dedi.
1.12.2020 Siyaset
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız
Trump'tan flaş sözler: Türk halkına minnettarız ABD Başkanı Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılmasından dolayı Türkiye'ye minnettar olduklarını vurgulayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyiydi." değerlendirmesinde bulundu.
25.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Din Adamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki din adamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.