Didem Soydan Aşk

Didem Soydan Aşk

Son dakika Didem Soydan aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didem Soydan aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didem Soydan aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Soydan Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem soydan aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 didem soydan aşk haberi bulunmuştur. Tüm didem soydan aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan İngiltere'ye gidiyor! 'Şimdilik ismini söyleyemem'
Didem Soydan İngiltere'ye gidiyor! 'Şimdilik ismini söyleyemem' Manken Didem Soydan, İzmir Çankaya’da bir mağaza açılışına katıldı. Yeni saç modeliyle dikkat çeken Soydan, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşecek yeni projesinden bahsetti.
24.06.2023 Magazin
Didem Soydan'dan aşk itirafı! Burak Deniz'le...
Didem Soydan'dan aşk itirafı! Burak Deniz'le... Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Didem Soydan ve Burak Deniz, dün sabah saatlerinde Nişantaşı'nda objektiflere yakalanmıştı. Burak Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilen Didem Soydan, haberleri doğruladı.
16.10.2020 Magazin
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda...
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda... Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerin başında gelen manken Didem Soydan tatile eski ve yeni sevgilisiyle gitti.
23.08.2017 Magazin
'Biz seni hak etmek için ne yaptık'
'Biz seni hak etmek için ne yaptık' Didem Soydan'dan büyükbabası Muzaffer Girengir için çok duygusal bir paylaşımda bulundu.
26.03.2017 Magazin
'Zorla elde ettim'
'Zorla elde ettim' Türkiye’nin en iyi mankenlerinden Didem Soydan, ‘Aşk Yeniden’ dizisinde Fatih’in (Buğra Gülsoy) sosyetik nişanlısı İrem rolüyle asi, marjinal imajının hayli dışında bir kimlikte karşımıza çıkıyor...
4.03.2015 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Didem Soydan, paylaştığı son fotoğrafa 'oyuncu olmalısın' yorumu yapan takipçisine verdiği cevapta kötü oyuncuları işaret etti.
4.11.2023 Magazin
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Magazin
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum!
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum! Didem Soydan'ın koleksiyonunu hazırladığı markanın lansman partisi, önceki akşam Kuruçeşme'de yapıldı. Birçok davetlinin katıldığı partide, Soydan'ı annesi ve yakın dostu Umut Eker yalnız bırakmadı. Oyuncu Burak Deniz’le ilişkisi sona eren ünlü manken, özel hayatıyla ilgili soruya cevap verdi.
27.04.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyayı salladı! Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın ayakları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara diğer kullanıcılar tepki gösterdi.
22.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi?
2022'nin son aşk bombası! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz birlikte mi? 2022 yılında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Bir süredir ‘tehlikeli yakınlaşma’ şeklinde lanse edilen Serenay Sarıkaya-Burak Deniz birlikte iddiaları ortaya atıldı. Sarıkaya bu haberlere sosyal medya hesabından açıklık getirdi.
30.12.2022 Magazin
Didem Soydan'dan Serenay ve Burak açıklaması!
Didem Soydan'dan Serenay ve Burak açıklaması! Serenay Sarıkaya'nın 'Şahmeran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sarıkaya, bunun üzerine "Üzerimden iddialar üretmeyin" demişti. Burak Deniz ile bir süredir aşk yaşayan Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü model Sarıkaya ve Deniz hakkındaki aşk iddialarına yanıt verdi.
26.09.2022 Magazin
Burak Deniz ile aşk yaşayan Didem Soydan mavi bikinisiyle Instagram'ı salladı
Burak Deniz ile aşk yaşayan Didem Soydan mavi bikinisiyle Instagram'ı salladı Burak Deniz ile mutlu bir aşk yaşayan Didem Soydan, Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Şimdilerde tatilde sıcak havanın tadını çıkaran Didem Soydan, son olarak bikinisiyle kamera karşısına geçti.
22.07.2022 Magazin
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı!
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı! Oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Didem Soydan'la barışmıştı. Asmalımescit'te bir yemeğe katılan oyuncu, 'Aşk yeniden' dediği ünlü mankenle ilişkisi hakkında "İlk adımı kim attı?" sorusuna yanıt verdi.
15.05.2022 Magazin
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz!
Burak Deniz ve Didem Soydan'dan yeni poz! Aşklarına kaldıkları yerden devam eden Didem Soydan ve Burak Deniz'den mutluluk pozu geldi.
26.04.2022 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Didem Soydan'dan olay açıklama! Fakir erkek mi, zengin erkek mi?
Didem Soydan'dan olay açıklama! Fakir erkek mi, zengin erkek mi? Burak Deniz ile yollarını ayıran manken Didem Soydan'a muhabirler, son günlerin favori sorusu "Fakir erkekle aşk yaşar mısınız?" sorusunu yöneltti. Soydan'ın yanıtı ise olay oldu.
12.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didem Soydan Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem soydan aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.