Didem Soydan Sevgili

Didem Soydan Sevgili

Son dakika Didem Soydan sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didem Soydan sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didem Soydan sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Soydan Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem soydan sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 didem soydan sevgili haberi bulunmuştur. Tüm didem soydan sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda...
Didem Soydan eski ve yeni sevgilisiyle aynı anda... Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerin başında gelen manken Didem Soydan tatile eski ve yeni sevgilisiyle gitti.
23.08.2017 Magazin
Didem Soydan sonunda 'ev'lendi!
Didem Soydan sonunda 'ev'lendi! Can Bonomo'yla aşkı geçtiğimiz yıl biten ve yeni bir aşka yelken açan Didem Soydan'ın göçebeliği son buldu.
22.05.2017 Magazin
'Biz seni hak etmek için ne yaptık'
'Biz seni hak etmek için ne yaptık' Didem Soydan'dan büyükbabası Muzaffer Girengir için çok duygusal bir paylaşımda bulundu.
26.03.2017 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Didem Soydan: Ortadan kaybolurum!
Didem Soydan: Ortadan kaybolurum! Ünlü manken Didem Soydan bir etkinlik çıkışı "70 milyon TL'lik Milli Piyango ikramiyesi size çıkarsa ne yaparsınız?" sorusuna, "Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum." cevabını verdi.
24.12.2018 Magazin
Didem Soydan'dan, Gamze Özçelik açıklaması!
Didem Soydan'dan, Gamze Özçelik açıklaması! Cesur fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde tesettüre giren Gamze Özçelik ile ilgili düşüncelerini açıklayarak, "Sevgiler içi dışı güzel kadın." dedi.
22.12.2018 Magazin
Şoke eden ihanet! İrem Sak'ı Didem Soydan ile aldattı...
Şoke eden ihanet! İrem Sak'ı Didem Soydan ile aldattı... Didem Soydan yeni sevgilisi Erdi Doğan ile görüntülenince ihanet de ortaya çıktı. Çünkü Erdi Doğan, İrem Sak ile birlikteydi. İşte Didem Soydan, İrem Sak ve Erdi Doğan aşk üçgeninde yaşananlar...
17.04.2017 Magazin
Sevgililer arasında 'eski sevgili' krizi!
Sevgililer arasında 'eski sevgili' krizi! Rock’çı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel aşkında eski sevgili krizi çıktı.
19.03.2017 Magazin
Cesur bir kadın yaratmak istedim
Cesur bir kadın yaratmak istedim Tuvana Büyükçınar Demir ilk haute couture koleksiyonu “Golden Bazaar”ı bir defile ile tarihi Kapalıçarşı’da sundu...
29.05.2015 Arşiv
Çeyizleri kitaplar
Çeyizleri kitaplar Bir yılı aşkın süredir müzisyen Can Bonomo ile sevgili olan ünlü manken Didem Soydan, kitaplığını toplarken çeyiz göndermesi yaptı...
23.03.2015 Magazin
Bu yaz gardırobunuz bembeyaz olsun!
Bu yaz gardırobunuz bembeyaz olsun! İstanbul’da Fashion Week öncesi moda rüzgarı Mango defilesiyle başladı...
8.03.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Didem Soydan Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem soydan sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.