Can Bonomo

Can Bonomo

Son dakika Can bonomo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can bonomo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can bonomo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Bonomo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can bonomo gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 can bonomo haberi bulunmuştur. Tüm can bonomo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Bonomo’dan Öykü Karayel’e romantik sözler!
Can Bonomo’dan Öykü Karayel’e romantik sözler! Oyuncu Öykü Karayel ile 2018'de evlenen Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına aldı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo’dan yeni paylaşım geldi.
6.03.2024 Magazin
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Magazin
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Magazin
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu: Tek cümlelik yanıt verdi
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu: Tek cümlelik yanıt verdi Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir Youtube programında eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturmuştu.
27.08.2023 Magazin
Didem Soydan'ın derin yırtmaçlı elbisesine yorum yağdı
Didem Soydan'ın derin yırtmaçlı elbisesine yorum yağdı Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
22.08.2023 Magazin
Öykü Karayel ve Can Bonomo tatilde: Denize girmesi ile çıkması bir oldu!
Öykü Karayel ve Can Bonomo tatilde: Denize girmesi ile çıkması bir oldu! Şarkıcı Can Bonomo, her sene olduğu gibi bu yaz da tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte plaja inen müzisyenin, denize girmesiyle çıkması bir oldu.
13.08.2023 Magazin
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Öykü Karayel'in Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı
Öykü Karayel'in Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı Kuzey Güney dizisiyle ekranların sevilen ismi haline gelen Öykü Karayel'in, 2018 yılında evlendiği şarkıcı eşi Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı.
21.12.2022 Magazin
Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı! 'Ruhum'
Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı! 'Ruhum' 2018 yılında Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde babalığın tadını çıkaran ve sık sık oğluyla karelerini Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, bu fotoğraflara bir yenisini daha ekledi.
18.10.2022 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel, çocukları Roman ile oynamaya doyamadı
Can Bonomo ve Öykü Karayel, çocukları Roman ile oynamaya doyamadı Uzun süredir Çeşme’de tatilde olan Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti, günlerinin büyük bir kısmını oğulları Roman ile geçiriyor. Denizden çıkmayan çift, çocuklarıyla doyasıya eğlendi.
20.08.2022 Magazin
Öykü Karayel - Can Bonomo oğulları  Roman'la denizden çıkmadı
Öykü Karayel - Can Bonomo oğulları Roman'la denizden çıkmadı Şarkıcı Can Bonomo ve Öykü Karayel, mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandırdı. Ünlü çift, 2021 yılında oğulları Roman'ı kucağına aldı. Çeşme tatilinde görüntülenen Öykü Karayel ve Can Bonomo, oğulları Roman’a deniz keyfi yaptırdı.
12.07.2022 Magazin
Öykü Karayel pişmanlığını anlattı! "Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik?"
Öykü Karayel pişmanlığını anlattı! "Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik?" Son olarak 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncunun, eşi ile ilgili itirafı ve dövme pişmanlığı gündem oldu.
20.06.2022 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede!
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede! 'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Öykü Karayel ve mutlu bir evlilik sürdürdüğü başarılı müzisyen Can Bonomo, önceki akşam Roman adını verdikleri oğulları ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen çiftten Öykü Karayel, Meryem Uzerli'nin "Öykü'nün oyunculuğunu çok beğeniyorum" sözlerine yanıt verdi.
19.06.2022 Magazin
Öykü Karayel'den 'Bir Başkadır' itirafı!
Öykü Karayel'den 'Bir Başkadır' itirafı! Dijital platformda yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir’ programına konuk oldu.
17.05.2022 Magazin
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Tosuncuk müştekileri suçladı! 'Şikayetçi oldukları için paralarını alamadılar'
Tosuncuk müştekileri suçladı! 'Şikayetçi oldukları için paralarını alamadılar' Çiftlik Bank ana davasında tutuklu bulunan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın davasında iki kardeşin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mehmet Aydın, savunmasında "Medyanın kışkırtmasıyla müştekiler yaptıkları şikayet yüzünden şirkete el konulunca ana para iadelerini kolaylıkla alacakken paralarını da alamamışlardır" dedi.
11.05.2022 Yaşam
Aldattığını öne sürdüğü kocasına bıçakla saldırdı!
Aldattığını öne sürdüğü kocasına bıçakla saldırdı! Konya'da Şerife Ş. (34), aldattığını öne sürdüğü eşi Muammer Ş.'ye (36), bıçakla saldırdı. Şerife Ş. gözaltına alındı, kalçasında kesi oluşan Muammer Ş., tedavi gerektirecek bir durum olmadığı belirlenince ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
11.05.2022 Yaşam
Can Bonomo'nun ablası, çiftliğinde 165 köpek ve 5 kedi ile yaşıyor
Can Bonomo'nun ablası, çiftliğinde 165 köpek ve 5 kedi ile yaşıyor İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo (40), çoğu engelli ve kimsesiz 165 köpeğe sahip çıktı. Engelli ve sakat 20 köpeğinin yanı sıra 5 kedisi bulunan Bonomo, yasaklı ırk olarak belirlenen çok sayıda Pitbull ile yaşıyor. Arka bacakları felç nedeniyle tutmayan, Pitbull cinsi 'Putin'in de sevgi dolu olduğunu anlatan Bonomo, "Güçlü hayvanlar oldukları için yanlış anlaşılıyorlar. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor; yasaklanmaları kendi suçları değil" dedi.
11.05.2022 Galeri
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz'
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz' İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo (40), çoğu engelli ve kimsesiz 165 köpeğe sahip çıktı. Engelli ve sakat 20 köpeğinin yanı sıra 5 kedisi bulunan Bonomo, yasaklı ırk olarak belirlenen çok sayıda Pitbull ile yaşıyor. Arka bacakları felç nedeniyle tutmayan, Pitbull cinsi 'Putin'in de sevgi dolu olduğunu anlatan Bonomo, "Güçlü hayvanlar oldukları için yanlış anlaşılıyorlar. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor; yasaklanmaları kendi suçları değil" dedi.
11.05.2022 Yaşam
Öykü Karayel'in gergin anları: Lütfen oğlumu çekmeyin!
Öykü Karayel'in gergin anları: Lütfen oğlumu çekmeyin! Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren Öykü Karayel, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Oğlu Roman ile zaman geçiren oyuncu, çocuk oyun alanında gönlünce eğlendi.
12.04.2022 Magazin
Öykü Karayel: Annelik güven duygusu getiren bir şey
Öykü Karayel: Annelik güven duygusu getiren bir şey Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu evlilikleri devam eden Öykü Karayel, oğlu Roman'ı kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Karayel, anneliğin enteresan bir duygu olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu, "Çok korkarak ya da üzerine deli gibi kafa patlatıp, çok düşünerek anne olmadım. Güven duygusu getiren bir şey annelik" ifadelerini kullandı.
8.04.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor!
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor! İBB duyurdu! İstanbul Kavuştayı kkonser takvimi belli oldu! İstanbul Kavuştayı ile şehrin döt bir yanında konserler düzenlenecek. İstanbul’un 11 meydanında Madrigal, Şakalı Akustik, Can Bonomo, Ceza, Melike Şahin, Gaye Su Akyol, Hey! Douglas, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Shantel, Pinhani ücretsiz konserlerle İstanbullularla buluşacak. Peki, İBB konserleri nerede? İBB konserleri ücretli mi? İstanbul konserleri ne zaman? İşte detaylar…
2.03.2022 Kültür Sanat
Can Bonomo'nun baba-oğul paylaşımına beğeni yağmuru!
Can Bonomo'nun baba-oğul paylaşımına beğeni yağmuru! Yaklaşık sekiz ay önce baba olmanın mutluluğunu yaşayan şarkıcı Can Bonomo, oğluyla verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi. 34 yaşındaki Bonomo, minik oğlu ile oyun oynarken çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
20.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Can Bonomo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can bonomo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.