Roman

Roman

Son dakika roman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roman gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.674 roman haberi bulunmuştur. Tüm roman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur mu
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur muAltın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Nur Sürer, ödülü alırken yaptığı konuşmada “Kadınlardan elinizi çekin” diyerek son yıllarda gittikçe artan erkek şiddetine ve İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
14.10.2024Magazin
Örümcek Adam'ın ağı gerçek oldu
Örümcek Adam'ın ağı gerçek olduBilim insanları bir aygıttan fırlatıldığında güçlü bir yapışkan life dönüşerek kendisinin birkaç katı ağırlığa sahip nesneleri kaldırabilen bir sıvı geliştirdi. Çığır açıcı buluş, çizgi roman süper kahramanı Örümcek Adam'dan esinleniyor.
14.10.2024Dünya
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…Turkish Airlines EuroLeague’de 2024-25 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 11 Nisan 2025’te sona ermesi beklenirken geçen sezon geçilen format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Play-off maçları oynanacak. İlk 6 takım direkt olarak Play-off’a kalırken; 7 ile 10. sıradaki takımların kaderi Play-in maçları sonrasında netleşecek.
3.10.2024İddaa
Fatih Terim'in yeni takımın açıkladılar
Fatih Terim'in yeni takımın açıkladılarSon olarak Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in yeni adresi netleşmek üzere. Kulüp yönetimi, tecrübeli teknik adam için harekete geçti.
2.10.2024Galatasaray
Rafet El Roman "Çapkın mısınız?" sorusuna bakın ne cevap verdi!
Rafet El Roman "Çapkın mısınız?" sorusuna bakın ne cevap verdi!Rafet El Roman, ilişkileri hakkında samimi açıklamalar yaptı. Nişantaşı'nda görüntülenen 56 yaşındaki şarkıcı, "Çapkın mısınız?" sorusuna cevap verdi.
22.09.2024Magazin
Meclis'te Mavi Vatan gerginliği: Masal olarak nitelendirmek büyük bir gaflet
Meclis'te Mavi Vatan gerginliği: Masal olarak nitelendirmek büyük bir gafletCHP Milletvekili ve Dış Politika danışmanı Namık Tan'ın 'Mavi Vatan' açıklamalarının yansımaları sürüyor. TBMM Genel Kurulunda, ‘Mavi Vatan’ gerginliği yaşandı.
29.07.2024Gündem
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybetti
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybettiYazar ve şair Afşar Timuçin, 85 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.
26.07.2024Gündem
MEB'ten infial yaratan masal kitabına ilişkin açıklama
MEB'ten infial yaratan masal kitabına ilişkin açıklamaMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), sosyal medyada tepkilere neden olan "Onlar Ermiş Muradına" isimli masal kitabına ilişkin yaptığı açıklamada, hikaye, roman, deneme gibi kültür yayınlarına ilişkin eserlerin onay süreçlerinin kendi sorumluluk alanında olmadığını bildirdi.
9.07.2024Gündem
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara aktarmaya başladık. Bu kapsamda 2.7 milyar lira yaşlı, 2.1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4.8 milyar lira tutarındaki aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” dedi.
8.07.2024Ekonomi
Estetikli hali gündem olmuştu! Rafet El Roman: Mahvoldu
Estetikli hali gündem olmuştu! Rafet El Roman: Mahvoldu90’lardaki etkisini devam ettiren Rafet El Roman özel hayatıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü sanatçı, çıkan fotoğraflar hakkında konuştu.
19.06.2024Magazin
Onuachu'nun yerine gelecek bomba yıldız golcü ortaya çıktı
Onuachu'nun yerine gelecek bomba yıldız golcü ortaya çıktıBordo-mavili kulüp, Ukrayna Milli Takımı'nın golcüsü Roman Yaremchuk için yeniden temasları hızlandırdı. Club Brugge ile anlaşan bordo-mavililer, EURO 2024’te bulunan 28 yaşındaki yıldızı ikna etmeye çalışıyor.
18.06.2024Süper Lig
Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?
Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti, Uğurlu'nun vefat haberini ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "Gençlik kahramanımızdı mekanı cennet olsun" sözleriyle duyurdu. Ahmet Uğurlu hakkında aramalar artarken Mustafa Uğurlu ile kardeş olup olmadığı da sorgulanamaya başlandı. Peki, Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?
31.05.2024Magazin
Roman Can Bonomo'ya 'Can' dedi! Eleştiriler sonrası ünlü şarkıcıdan yanıt geldi
Roman Can Bonomo'ya 'Can' dedi! Eleştiriler sonrası ünlü şarkıcıdan yanıt geldiÖykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Bonomo, geçtiğimiz günlerde bir video paylaştı. Gönderide oğlunun kendisine 'Can' diye hitap etmesi eleştiri almıştı. Şarkıcı verdiği yanıtla gündeme geldi.
26.05.2024Magazin
Bülent Üstün kimdir? Cemil olabilir mi Cemil, röportajıyla gündem oldu: Kötü Kedi Şerafettin’in yaratıcısı karikatürist Bülent Üstün kaç yaşında, nereli?
Bülent Üstün kimdir? Cemil olabilir mi Cemil, röportajıyla gündem oldu: Kötü Kedi Şerafettin’in yaratıcısı karikatürist Bülent Üstün kaç yaşında, nereli? “Cemil olabilir mi, Cemil?” açıklamasıyla sosyal medyada trend olan Bülent Üstün’ün hayatı merak konusu oldu. YouTube’da yayınlanan Ahsen TV’ye ait sokak röportajında İblis’in cennetteki ismi nedir? sorusuna “Cemil olabilir mi cemil, Suat, Yusuf, Orhan bilemiyorum” cevabını veren Üstün yaşadığı bu olayın hikayesini anlattı. Peki, Bülent Üstün kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.05.2024Gündem
Kakava ateşi nerede yakılır? Kakava Şenlikleri ne zaman, nerede?
Kakava ateşi nerede yakılır? Kakava Şenlikleri ne zaman, nerede?Roman kültürüne ait kakava kutlamaları ne zaman sorusu gündem oldu. Kakava ateşi nerede yakılır sorusunun yanıtı merak edildi. Kakava Şenlikleri'nde kakava ateşi yakılır ve üzerinden atlanır. Peki, kakava nedir, kakava ateşi nerelerde yakılır?
6.05.2024Yaşam
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! ‘Mahmut El Roman’
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı! ‘Mahmut El Roman’Ünlü türkücü Mahmut Tuncer de estetik yaptırdı. Yüzündeki kırışıklıklardan kurtulan ünlü isimin estetik sonrası haline, sosyal medyada yorum yağdı.
4.05.2024Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldıKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024Magazin
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmediRoman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecekCumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.
30.03.2024Gündem
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkıCumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024Gündem
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024İddaa
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorumMuzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024Adana
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyorRomanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024Ekonomi
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!Şarkıcı Gökhan Türkmen estetikli şarkıcılar hakkında konuştu. şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024Magazin
Can Bonomo’dan Öykü Karayel’e romantik sözler!
Can Bonomo’dan Öykü Karayel’e romantik sözler! Oyuncu Öykü Karayel ile 2018'de evlenen Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına aldı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo’dan yeni paylaşım geldi.
6.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Roman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.