Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?

Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?

Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…

Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?

Survivor 2022 All Star Ünlüler Takımı’nda yarışan Mert Öcal, adada yaşanan olaylar sonrasında sosyal medyada gündem oldu. Geçen geçen hafta sürgün adasına gönderilen ve eleme potasından çıkan Survivor Mert son olarak, Nisa ve Ogeday’ın Mert ve Sude arasında aşk yaşandığı iddilarıyla konuşuluyor. Porgramın takipçileri Mert Öcal’ın hayatını merak ediyor. Peki,  Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…

Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ediyor! Kısa bir süre önce yeni sezona merhaba diyen Survivor’da, en dikkat çekici isimlerden biri de 2020 yarışmacılarından olan Mert Öcal. Geçen hafta sürgün adasında olan ve son anda eleme potasından çıkan Mert Öcal, bomba bir iddia ile yeniden gündemde! Sosyal medya, Survior Mert ile Sude arasında yaşananları konuşuyor. Programı yakından takip edenler de Mert Öcal’ı merak ediyor.

SURVIVOR MERT KİMDİR?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.2004 yılında ‘Best Model of Turkey’ ve ‘Best Model of The World’ yarışmasının birincisi oldu.

Haberin Devamı

Mert Öcal, 1.93 cm boyundadır.Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde model olarak görev aldı. Daha sonra da dizi filmlerde oynamaya başladı.

2008 yılında ‘Görgüsüzler’ adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya, Kayhan Yıldızoğlu, Sinem Ergin, Şeyla Halis, Ümit Yesin, Veysel Diker ile birlikte rol aldı.2013 yılında ‘Bizim Okul’ adlı dizide Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Gizem Soysaldı, Cem Davran, Pınar Aydın, Bican Günalan, Ahenk Demir, Volkan Severcan ile beraber oynadı. 2015 yılında ‘Aşk Yeniden’ adlı dizide Özge Özpirinçci, başrollerini Buğra Gülsoy, Mert Öcal ve Didem Soydan ile paylaştı.

16 Şubat 2020 tarihinde başlayan Survivor 2020 yarışmasının Ünlüler takımında yer aldı. 2021'de Sen Çal Kapımı dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu.