Devrilme

Devrilme

Son dakika devrilme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devrilme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devrilme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devrilme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devrilme gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 devrilme haberi bulunmuştur. Tüm devrilme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba kanala devrildi! Baba öldü, oğlu yaralı
Araba kanala devrildi! Baba öldü, oğlu yaralı Kırıkkale'de su kanalına devrilen otomobilde Niyazi Yılmaz (80) hayatını kaybetti, sürücü oğlu Erguncan Yılmaz yaralandı.
31.12.2023 Gündem
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Bursa'da 200 yıllık çınar, caddeye devrildi! Ulaşım felç oldu
Bursa'da 200 yıllık çınar, caddeye devrildi! Ulaşım felç oldu Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gövdesi kuruyan 200 yıllık çınar yola devrildi. Ağacın bulunduğu cadde, bir süre ulaşıma kapandı. Tedbir alan ekipler, ağacın dallarına keserek yoldan kaldırdı. Kapanan cadde de çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.
5.07.2023 Gündem
Esc Nedir, Ne İşe Yarar? Esc Güvenlik Sistemi Nasıl Çalışır?
Esc Nedir, Ne İşe Yarar? Esc Güvenlik Sistemi Nasıl Çalışır? Araçlarda yarılan önemli bir teknolojik sistem olarak ESC öne çıkmaktadır. Electronic stability control olarak İngilizce üzerinden ele alınan bu sistem, daha güvenli ve konforlu sürüş için öne çıkmaktadır. Genel çerçevede viraj dönerken, ani hız ile beraber manevra yaparken aracın savrulmasını önlemek amaçlı sürücüye daha fazla kontrol imkanı vermekle görevlidir. Böylece sürücü aracı daha etkin bir şekilde kontrol ederek rahatlıkla farklı hızlarda manevra yapabilir. Aynı zamanda ani fren yaparken de yine kullanım potansiyeli teşkil ettiğini söylemek mümkün.
1.06.2023 Gündem
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır?
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır? Araçlarda güvenliği sağlayan en önemli sistemler içerisinde airbag gelmektedir. Son yıllarda yüksek teknoloji ile birlikte kazalar esnasında yaralanmaların önemli oranda önüne geçtiğini söylemek mümkün. Çarpışma esnasında hava veya gazla şişerek yolcunun ön cama çarpması veya ön camdan fırlamasına engelleyen bir sistemdir. Özellikle aracın çarpışması ile birlikte 100 veya 220 milisaniye gibi yüksek bir hızda açılarak insan hayatına kurtardığını söylemek gerekir. Böylece meydana gelebilecek olan hasarı minimum seviyeye çeker ve kişinin yaşamını kurtarır. Tasarımına bağlı olarak birçok araçta farkı yapı üzerinden ele alınmaktadır.
30.05.2023 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi
Bakan Kurum açıkladı! İstanbul’da kentsel dönüşüm hamlesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Gönlümüz, kulağımız, kalbimiz deprem bölgesinde" diyen Bakan Kurum, bölgedeki çalışmaları aktardı. Kurum, "Bayramda sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla ilk başlattığımız konutlarımız teslim edilecek. Köylerde konutlarımızı bitireceğiz. Bunlar tek katlı konutlar. Bir köyün tamamı bitecek, bayrama yetişecek" ifadelerini kullandı.
10.04.2023 Gündem
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak İstanbul’u depreme daha dayanıklı hale getirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni imar düzenlemesine hazırlanıyor. Yeni inşa edilecek yapılarda asma kat olmayacak
13.03.2023 Gündem
Uzmanından konteynerde ikamet edenlere uyarı
Uzmanından konteynerde ikamet edenlere uyarı İnşaat, maden ve benzeri çalışma alanlarında kullanımı oldukça yoğun olan ve Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından on binlerce kişinin ikameti haline gelen konteyner kullanımında dikkat edilmesi gereken bazı hususların olduğu belirtildi.
9.03.2023 Gündem
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı Afyonkarahisar’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
5.02.2023 Gündem
Antalya'da yağmur ve fırtına, hayatı durma noktasına getirdi!
Antalya'da yağmur ve fırtına, hayatı durma noktasına getirdi! Antalya'da dün gece yağmurla birlikte etkili olan hızı 60 kilometreyi geçen fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin birçok noktasında ağaçlar devrildi. Konyaaltı sahilindeki plaj işletmelerinin şemsiyeleri yırtıldı, ışıklı direkler devrildi. 5-6 metreye ulaşan dalgaları izlemek isteyenler sahile akın etti.
11.01.2023 Gündem
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde otel inşaatı sırasında devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 6 işçinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda; inşaat firması sahibi Emrullah Yolçi, şantiye şefi Muhammet Yolçi ve vinç sahibi İrfan Kasırga'nın 'asli', iş güvenliği sorumlusu Fikret Kamil Aydın'ın ise 'tali' kusurlu olduğu belirtildi.
6.01.2023 Yaşam
Mersin'de otobüs kazası: 1'i ağır 10 yaralı hastaneye sevk edildi
Mersin'de otobüs kazası: 1'i ağır 10 yaralı hastaneye sevk edildi Mersin'in Mut ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 10 kişi hastaneye sevk edilirken, 8 kişiye de olay yerinde müdahale edildiği bildirildi.
24.11.2022 Yaşam
Sarıyer’de minibüs devrildi
Sarıyer’de minibüs devrildi Sarıyer'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, şarampole devrildi. Sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu.
30.08.2022 Yaşam
TEM otoyolunda korku dolu anlar! Trafik durma noktasına geldi
TEM otoyolunda korku dolu anlar! Trafik durma noktasına geldi Seyrantepe TEM otoyolunda seyir halindeyken aniden açılan bir hafriyat kamyonu damperi, yön tabelasına çarptı. Bir kısmı parçalanan yön tabelası, yıkılma tehlikesi geçirirken trafik durma noktasına geldi. Ekipler yön tabelalarını kaldırmak için çalışma başlattı.
16.04.2022 Gündem
Polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var İstanbul Çatalca'da buzlanma ve yoğun sisten dolayı İstanbul Havaalanı'na polis memurlarını taşıyan minibüs devrildi. Kazada minibüs şoförü yaralanmazken 10 polis memuru yaralandı. Polis memurlarından 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
30.01.2022 Yaşam
Facianın eşiğinden dönüldü! Talaş yüklü TIR devrildi, yol ulaşıma kapandı
Facianın eşiğinden dönüldü! Talaş yüklü TIR devrildi, yol ulaşıma kapandı Burdur'da kayarak yan yatan odun talaşı yüklü TIR'ın dorsesi devrildi. Burdur-Ankara kara yolu bir süre trafiğe kapandı.
19.12.2021 Yaşam
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak İzmir'de 3 ortaokul öğrencisi tarafından geliştirilen ve TEKNOFEST 2021 finalinde "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi" dalında birinci olmayı başaran "Acil Yardım Çağrısı" isimli cihaz projelerini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Beykoz'da tarihi çınar devrildi, sahil yolu trafiğe kapandı
Beykoz'da tarihi çınar devrildi, sahil yolu trafiğe kapandı Beykoz Anadoluhisarı Sahil yolunda bulunan yaklaşık 200 yıllık tarihi çınar ağacı, çıkan fırtına sebebiyle yola devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle sahil yolu iki yönlü trafiğe kapandı. Ağacın devrilme anı ve vatandaşın son anda kaçışı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
18.09.2021 Yaşam
Temmuzda trafik kazalarında 297 kişi öldü
Temmuzda trafik kazalarında 297 kişi öldü Eminyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, temmuz ayında yurt genelinde 246’sı ölümlü, 20 bin 897’si yaralanmalı, 22 bin 23’ü hasarlı olmak üzere toplam 43 bin 166 kaza meydana geldi. Kazalarda 297 kişi hayatını kaybederken, 34 bin 229 kişi de yaralandı. Yılbaşından bu yana meydana gelen trafik kazalarında hayatlarını kaybedenlerin sayısı ise 1242’ye yükseldi.
10.08.2021 Gündem
Balıkesir'de yolcu otobüsü takla attı: 15 kişi öldü, 17 yaralı var...
Balıkesir'de yolcu otobüsü takla attı: 15 kişi öldü, 17 yaralı var... Balıkesir'de feci kaza. Balıkesir'de yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonucu 11 kişi olay yerinde, 4 kişi hastanede olmak üzere 15 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı. Kaza yerinde yapılan ilk incelemede yolcu otobüsünün 95 kilometre hızla viraja girdiği, yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu tespit edildi.
8.08.2021 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi! Onlarca yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi! Onlarca yaralı var Aksaray'da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı.
28.07.2021 Gündem
Osmaniye'de otomobil devrildi: 3'ü çocuk 6 yaralı
Osmaniye'de otomobil devrildi: 3'ü çocuk 6 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.
5.06.2021 Yaşam
Arabası olan milyonlarca kişi için geçerli! İndirim yapılıyor ve...
Arabası olan milyonlarca kişi için geçerli! İndirim yapılıyor ve... Araba sahibi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Daha yüksek oranda indirim yapılıyor. Primler azalıyor. Sıfır arabalarda ilk 3 yıl en yüksek düzeyde oluyor. Araç sahiplerini ekonomik olarak etkiliyor. Kasko ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Araç yaşının ilerlemesiyle kasko yaptırma oranı düşüyor. Ancak son dönemdeki krizler sebebiyle kaskosu olmayanlar onarım maliyeti yüksek düzeyde seyrettiği için ekonomik olarak etkileniyor. Sigortalılara, kesintisiz olarak poliçelerini devam ettirmesi halinde yıl geçtikçe daha yüksek oranda indirim yapılıyor. Primler de azalıyor. Bazı durumlarda ise sigortalılara sunulan ek hizmet dahilinde ücretsiz olarak onarım sağlanıyor.
29.04.2021 Ekonomi
Avrupa'yı korkutan uyarı: Yüzde 15 azalma tespit edildi
Avrupa'yı korkutan uyarı: Yüzde 15 azalma tespit edildi İrlandalı, Alman ve İngiliz bilim insanları tarafından yapılan ortak araştırma sonucuna göre, Kuzey Avrupa ile İrlanda ve İngiltere’yi sıcak tutan akıntılar gelecek yüzyılda yön değiştirebilir ve daha da soğuyabilir. Yapılan gözlemler sonucunda, 1871 yılından günümüze bu akıntıların ısıtma gücünde yüzde 15 azalma tespit edildi.
28.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Devrilme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devrilme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.