Devlet Övünç Madalyası

Devlet Övünç Madalyası

Son dakika Devlet Övünç Madalyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devlet Övünç Madalyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devlet Övünç Madalyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Övünç Madalyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet övünç madalyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 devlet övünç madalyası haberi bulunmuştur. Tüm devlet övünç madalyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir?
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ mali yapılanmasına yönelik düzenlenen ve gizlilikle yürütülen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Operasyona 'Gazi Turgut Aslan' adı verildi. Basın toplantısında Soylu'nun yanında, 15 Temmuz’da darbeciler tarafından başından vurulan, Devlet Övünç Madalyası sahibi Emniyet eski Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan da vardı. Peki, Gazi Turgut Aslan kimdir?
18.10.2022 Gündem
Vali Yerlikaya: Kahraman vatan evlatlarına borcumuzu ödeyemeyiz
Vali Yerlikaya: Kahraman vatan evlatlarına borcumuzu ödeyemeyiz  İstanbul'da 5 şehit yakını ve 13 gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi. Törende konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Şehitlerimiz bizim şeref payemiz, gazilerimiz onurumuzdur. Bugün 780 bin kilometrekarelik vatan toprağında,  bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, bizler hür ve özgürce hayatımızı sürdürüyorsak, bu fazilet ve nimetler hiç şüphesiz aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Ne yaparsak yapalım kahraman vatan evlatlarına minnet borcumuzu ödeyemeyiz" dedi.  
16.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronlarına nefes aldırmıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Töreni'nde konuştu. "Teröristlerin tepelerine tepelerine biniyor, nerede olursa olsun inlerini tek tek başlarına geçiriyoruz" diyen Erdoğan, "Dünya harp tarihini yeniden yazan yerli ve milli İHA'larla Suriye'deki, Irak'taki terör baronlarına nefes aldırmıyoruz. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
16.03.2022 Siyaset
Erzurum Valisi Okay Memiş koronavirüse yakalandı
Erzurum Valisi Okay Memiş koronavirüse yakalandı Erzurum Valisi Okay Memiş'in dün yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. İlk doz aşısını 19 Şubat'ta olan, ikinci doz aşısını da 19 Mart’ta olmak için beklerken virüse yakalanan Vali Memiş'in evinde karantinada olduğu bildirildi.
18.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi destan yazılmasaydı büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi destan yazılmasaydı büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktık Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası töreninde konuştu. Erdoğan, "Çanakkale'de o tarihi destan yazılmamış olsaydı Allah korusun büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktık. Bazıları sanıyor ki biz mücadeleyi yürütmesek, karşımızdakiler saldırmaktan vazgeçeceklerdir. Biz bugün vazgeçsek, Serv'den daha kötü anlaşmalarla karşımıza çıkacaklardır." dedi.
18.03.2021 Siyaset
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı?
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Takdim töreninde konuşma yapınca Devlet Övünç Madalyası hakkında merak edileneler de arttı. Devlet Ödünç Madalyası kimlere verilir? Devlet Ödünç Madalyası ne işe yarar? Devlet Ödünç Madalyası nedir?
17.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haydutluğa boyun eğmeyeceğimiz anlaşıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haydutluğa boyun eğmeyeceğimiz anlaşıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni programında Ankara'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan hem madalya töreninde şehitler ve gazilerle ilgili hem de gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.Erdoğan, "Tehdit dilinin işe yaramadığı, Türkiye'nin şantaja, haydutluğa boyun eğmeyeceği konunun muhatapları tarafından anlaşılmıştır" dedi.
17.09.2020 Siyaset
"15 Temmuz'u torunlarımıza anlatacağız"
"15 Temmuz'u torunlarımıza anlatacağız" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önündeki saldırıda yaralanan Bingöllü gazi Onur Asutay ile İstanbul'da TRT Radyo binası önünde yaralanan gazi Mehmet Akif Özdemir, 15 Temmuz'un 3. yılı dolayısıyla 33 şehidin anıt mezarını ziyaret ederek, dua etti.
13.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı... Külliye'de düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehadeti şeref olarak gören milleti, terör örgütlerini kullanarak dize getirebileceklerini sananları hüsrana uğratmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, intikamları misliyle alındı" dedi.
6.05.2019 Gündem
Şehit yakınları ne gibi haklardan yararlandırılmaktadır?
Şehit yakınları ne gibi haklardan yararlandırılmaktadır? Şehir yakınlarına mevzuatla tanınan bazı haklar bulunmaktadır. Şehit yakınları tarafından merak edilen bu hakların neler oldukları haberimizde. İşte şehit yakınlarına tanınan hakların tamamı!
14.01.2019 Uzmana Sor
15 Temmuz Gazisi Aslan'a Devlet Övünç Madalyası
15 Temmuz Gazisi Aslan'a Devlet Övünç Madalyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Selçuk, evinde ziyaret ettikleri 15 Temmuz gazisi Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan'a, Devlet Övünç Madalyası takdim etti.
20.09.2018 Gündem
Akil şehitlerinin babaları o tepede
Akil şehitlerinin babaları o tepede FIRAT Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ’tan temizlenerek özgürleştirilen Suriye’nin El Bab kentinin kilidi konumundaki Şeyh Akil Tepesi’ndeki çatışmada şehit olan iki kahramanın babası 14 ay sonra oğullarının şehit olduğu yere gitti.
3.02.2018 Gündem
Bakan Kaya: Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok
Bakan Kaya: Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Biz sınırlarımızdaki terör oluşumunu engellemek için oradayız. Yerlerinden yurtlarından edilmiş tüm insanların da bu teröristlerden kurtulması gerekiyor." dedi.
24.01.2018 Siyaset
Bakan resti çekti: Artık o Türkiye yok bu böyle biline
Bakan resti çekti: Artık o Türkiye yok bu böyle biline Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak "Şehit Yakınları ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih" töreninde konuşuyor. Albayrak "Cumhurbaşkanımız ne dedi "Bir gece ansızın geliriz" dedi. İşte "İnlerinize kadar gireceğiz" dedi. Bir gece ansızın geldik, inlerine kadar da girdik. Kahraman ordumuz Afrin'de cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru yürüyor. Kimsenin toprağında gözümüz yok" dedi
22.01.2018 Gündem
Vali Gül'den şehit eşine Devlet Övünç Madalyası
Vali Gül'den şehit eşine Devlet Övünç Madalyası Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Şehit Kara Pilot Kıdemli Üsteğmen Faik Şimşek'in eşi Eda Şimşek'i ziyaret ederek, Devlet Övünç Madalyası verdi
29.09.2021 Gündem
‘Tavizsiz bir mücadele içindeyiz’
‘Tavizsiz bir mücadele içindeyiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni’nde asker ve polislere madalyalarını takdim ederken kararlılık mesajı verdi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Hepsini imha edeceğiz
Erdoğan: Hepsini imha edeceğiz Devlet Övünç Madalyası Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah'ın izniyle teröristlerin hepsini imha edeceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Beştepe’de üç önemli görüşme
Beştepe’de üç önemli görüşme Türk devlet geleneğinde Perşembe günü, Cumhurbaşkanlığı'nda olağan görüşmelerin yapıldığı bir gün...
29.09.2021 Gündem
Hırsızların çaldığı gururu geri verin!
Hırsızların çaldığı gururu geri verin! Adana’da şehit babası, oğlunun 10 yıl önce çalınan Devlet Övünç Madalyası’nın bulunmasını ya da yeni madalya verilmesini istiyor...
19.03.2015 Yaşam
‘Bizi bir gün barındırmazlar’
‘Bizi bir gün barındırmazlar’ Gazilere övünç madalyası sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu ülkenin 78 milyon vatandaşının her biri gerektiğinde şehit olmayı şeref olarak gördüğü içindir ki, bu topraklar hâlâ bizim vatanımızdır...
29.09.2021 Gündem
4 bin 326 şehit ve  gazi yakını atanacak
4 bin 326 şehit ve gazi yakını atanacak 17 Nisan’da törenle kamu kurumlarına 4 bin 326 şehit ve gazi yakını daha atanacak...
29.09.2021 Gündem
‘Madem şehit değil oğlumu geri verin’
‘Madem şehit değil oğlumu geri verin’ 1996’da ekip otosuyla yaptığı kazada ölen polis memuru Bülent Güdükboy’a verilen şehitlik tazminatı geri istendi...
22.03.2014 Yaşam
Türkiye’nin hüzün ve gurur günü...
Türkiye’nin hüzün ve gurur günü... Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla tüm Türkiye’de törenler yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Melih’in onuru!
Melih’in onuru! 2012 yılında Hakkari’de şehit olan piyade kıdemli çavuş Hüseyin Zafer Çetin’in 16 aylık oğlu Melih’e, Şehitleri Anma Günü’nde devlet övünç madalyası takıldı...
12.03.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Övünç Madalyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet övünç madalyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.