Deve

Deve

Son dakika deve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deve gelişmeleri de dahil olmak üzere 652 deve haberi bulunmuştur. Tüm deve haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Arefe gününden bir gün önceki güne ne denir? Terviye günü ne zaman 2024, arefe günü öncesine ne isim verilir?
Arefe gününden bir gün önceki güne ne denir? Terviye günü ne zaman 2024, arefe günü öncesine ne isim verilir? Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, arefe gününden bir önceki günün adı da sorgulanmaya başlandı. Sabah namazı kılındıktan sonra hacıların topluca Mekke’den Mina’ya doğru hareket ettikleri gün olarak da bilinen arefeden önceki güne ne denir, sorusunun yanıtı merak ediliyor.
5.04.2024 Yaşam
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı Adana’da kaçak yollardan kesilecek deve, son anda zabıta ekipleri tarafından kurtarılırken vatandaşlar devenin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise ‘Deve eti siparişi alınır’ yazısı dikkat çekti.
20.02.2024 Adana
Glutatyon İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Glutatyon Barındıran Gıdalar Listesi...
Glutatyon İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Glutatyon Barındıran Gıdalar Listesi... Vücudumuzun aşırı serbest radikallerle savaşmak, hücrelerinizi ve dokularınızı hasara karşı korumak ve yaşlanmayı yavaşlatmak için antioksidanlar ürettiğini biliyor muydunuz? Glutatyon da vücuttaki hücreler tarafından üretilen güçlü bir antioksidandır.
1.02.2024 Yaşam
Her yudumu vücudu zehirlerden arındırıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor, bu içecek dünyaya bedel...
Her yudumu vücudu zehirlerden arındırıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor, bu içecek dünyaya bedel... Hava kirliliğinden ağır metallere, güzellik ürünlerinden gıda katkı maddelerine kadar her gün sayısız çevresel toksinle temas ediyoruz. Detoks kelimesi akla şok diyetleri getirse de vücut sürekli olarak kendi detoksifikasyonunu gerçekleştirerek kendi temizlenme sürecini düzenliyor. Fakat bazen yoğun bir şekilde çevresel faktörlere maruz kalmak, bu arınma sürecini yavaşlatabilir. İşte bu noktada doğanın faydalı besinlerden biri devreye giriyor…
14.11.2023 Sağlık
Vücudun ana antioksidanını çoğaltıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor! Bu içecek dünyaya bedel...
Vücudun ana antioksidanını çoğaltıyor! Karaciğeri süt gibi lekesiz hale getiriyor! Bu içecek dünyaya bedel... Hatırlayın, hava kirliliği had safhada; yenilen gıdalar katkı maddeli ve kullanılan güzellik ürünleri de aynı zararlı maddelerle destekleniyor. Vücut, kendi doğal detoksunu gerçekleştirerek kendini temizlemeyi başarıyor. Buna detoksifikasyon deniyor. Ancak yoğun bir çevresel faktörün içerisinde olduğumuzu düşünürsek bu arınma süreci epey uzayabilyor. Bu noktada doğanın mucizeli besinlerinden devedikeni devreye giriyor.
12.11.2023 Sağlık
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor Batman’da 3 bin rakımlı Mereto Dağı'nın eteklerinde tamamen doğal şekilde üretilen Sason balı yurt dışından ve yurt içinden 2 bin 500 liraya kadar alıcı buluyor.
10.10.2023 Yaşam
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş!
Türkiye'nin hayvan varlığında dikkat çeken yükseliş! Türkiye'de istatistiklere göre 30 yılda at, eşek, katır, deve, domuz, manda, yerli sığır, tiftik keçisi ile ördek sayısı azaldı, kültür ırkı sığır, koyun, keçi ve tavuk sayısı arttı. 1993'te 245 milyon 833 bin 780 olan hayvan sayısı, 2023'te 194 milyon dolayında artışla 440 milyon 56 bin 30 oldu.
21.09.2023 Ekonomi
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Serav Antlaşması Özeti Ve Önemi... Serav Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun 1577 yılında başlayan ve uzun yıllar boyunca süren savaş sonucunda 1618 yılında Serav Antlaşması imzalanmıştır. 
14.09.2023 Eğitim
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Deve Çökerten Otu Nedir? Deve Çökerten Otu Faydaları Nelerdir?
Deve Çökerten Otu Nedir? Deve Çökerten Otu Faydaları Nelerdir? Deve çökerten otu dünya genelinde yaygın olarak görülen kış aylarını seven bir ottur. Sonbahar aylarında filizlenmeye başlayan deve çökerten otu sadece birkaç bitkinin hayatta kalabileceği kuru iklim bölgelerinde gelişebilmektedir.
8.07.2023 Sağlık
2 adet beyaz renkli Togg, Türkmenistan'a teslim edildi
2 adet beyaz renkli Togg, Türkmenistan'a teslim edildi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, adını Pamukkale Travertenleri'nden alan 2 beyaz renkli Togg'u, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'a teslim etti.
29.06.2023 Ekonomi
Gören fotoğraf çekiyor! Başta kimse nereden geldiklerini anlayamadı
Gören fotoğraf çekiyor! Başta kimse nereden geldiklerini anlayamadı Depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Mahir Hattapoğlu’nun 2 adet deve kuşu bölge halkının ilgi odağı oldu.
22.06.2023 Yaşam
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023 Yaşam
Araba fiyatına kurbanlık develer 'yok' satıyor! 'Sadece 1 deve kaldı'
Araba fiyatına kurbanlık develer 'yok' satıyor! 'Sadece 1 deve kaldı' Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da kurbanlık telaşı devam ediyor. Türkiye'de pek alışık olunmasa da Aydın'da büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların yanı sıra kurbanlık develer de dikkat çekti. Aydın'ın İncirliova ilçesinde satışa çıkarılan kurbanlık develerin fiyatının 150 bin TL ila 3 milyon TL arasında değiştiği belirtildi.
21.06.2023 Yaşam
Çiftçilerin kabusuydu, çok faydalı olduğu ortaya çıktı! Yüzde 99 oranında yok ediyor
Çiftçilerin kabusuydu, çok faydalı olduğu ortaya çıktı! Yüzde 99 oranında yok ediyor Aydın ve çevresinde endemik bitkiler üzerinde yaptığı çalışmalarla sürekli gündeme gelen ve birbirinden ilginç buluşları ile dikkatleri üzerine çeken bir Ar-Ge firması yıllardır devam eden deve dikeni araştırmalarını tamamladığını açıkladı. Oldukça ilgi çeken çalışmanın laboratuvar sonuçlarına göre deve dikeni tohumlarından elde edilen yağın parazitleri (Leishmania) yüzde 99 oranında yok ettiği belirlendi.
8.06.2023 Sağlık
Falda Deve Kuşu Görmek Ne Demek? Kahve Falında Deve Kuşu Nasıl Yorumlanır?
Falda Deve Kuşu Görmek Ne Demek? Kahve Falında Deve Kuşu Nasıl Yorumlanır? Falda görülen hayvan figürleri hayatımızdaki bazı insanları nitelendirmektedir. B hayvan figürlerinden birisi de deve kuşudur. Falda görülen deve kuşu genellikle içine kapanık bir insanı simgelemektedir. Bununla beraber deve kuşu figürü fal yorumcuları tarafından farklı anlamlarla da yorumlanmaktadır.
6.06.2023 Gündem
Falda Deve Görmek Ne Demek? Kahve Falında Deve Nasıl Yorumlanır?
Falda Deve Görmek Ne Demek? Kahve Falında Deve Nasıl Yorumlanır? Kahve falında deve hörgücü görmek fal sahibinin güzel bir hediye alacağına yorumlanmaktadır. Bu hediye fal sahibi için sürpriz olacaktır. Sevdiği kişiden gelen bu hediye sevgiliden olabilir. Sevgili ile beraber anne veya babadan da gelebilmektedir. Hediye fal sahibini çok mutlu edecektir ve fal sahibinin istediği bir şey olacaktır. Hediye alan kişi fal sahibini çok iyi tanıdığı için alınan hediye fal sahibinin istediği bir şey olmaktadır.
6.06.2023 Gündem
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti Kanal D’nin sevilen fenomen programı 'Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin'in kızı Bengü Çınar'a, Fas tatili sırasında Ahmed Yassine Zakaria isimli ünlü bir Arap turizmci talip oldu. İş insanının sürpriz evlilik teklifi şaşırttı. İşte Bengü'nün yanıtı...
18.05.2023 Magazin
Hıdırellez’de ateşten atlarken ne denir? Hıdırellez'de ateş üstünden atlamak: Hıdırellez'de ateşten neden atlanır?
Hıdırellez’de ateşten atlarken ne denir? Hıdırellez'de ateş üstünden atlamak: Hıdırellez'de ateşten neden atlanır? Baharın gelişini müjdeleyen, umudun simgesi Hıdırellez bayramında dilekler dilenir dualar edilir, ateş üstünden atlanır. Hızır ve İlyas peygamberler aracılığıyla istekler sıralanır. Peki, Hıdırellez'de ateş üstünden atlanırken ne denir?' sorusunun cevabını ve Hıdırellez kutlamalarında söylenecek sözler, edilecek duaları haberimizde derledik...
5.05.2023 Gündem
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Yusuf Suresi genel olarak Hz. Yusuf'un hayatını konu alan Kuran'ın 12'inci suresidir. 111 ayetten oluşan bu surenin ilk 3 ayeti Medine'de ve geri kalanı ise Mekke'de indirilmiştir. Sure adını o zamanlar peygamber olan Yusuf'tan almıştır. Onun hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve bunlara ne denli sabrettiği asıl anlatılmak istenen konu, alınması gereken bir öğüt niteliğindedir. Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur. Peki, Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Yusuf Suresi kaç ayet, kaç sayfa? Yusuf Suresi meali nedir? İşte Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı!
400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı! Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Programa yarışmacı olarak katılan Emre Sinan, başarılı performansıyla seyircinin takdirini topladı. 1 milyon TL'lik soruya iki adım kala yarışmacının verdiği karar yanlış çıkınca büyük şaşkınlık yaşadı.
1.05.2023 Magazin
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri...
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri... Atasözleri yüzyıllar geçse de sıklıkla duyduğumuz ve hayatta karşılaştığımız birçok durum için bir tane bulabileceğimiz özlü ama çok şey anlatan sözlerdir. Mutlaka bir yargı içerir ve daima önerme formundadır. Deyimlerden en çok bu yanıyla ayrılır. Mecazlı sözcük öbeği olarak bilinen atasözleri gelenek ve görenekleri yansıtmasıyla da bilinir. Toplumun inançlarını, duygularını ve kültür yapısını pek çok bakımdan yansıtan atasözleri uzun deneyimlere dayanan kısa sözlerdir. Türkçe'de en çok kullanılan kısa ve uzun atasözleri örnekleri hakkında bilgi almak için hazırladığımız "En çok kullanılan atasözleri ve anlamları" haberimizi ziyaret edebilirsiniz.
24.01.2023 Eğitim
Sıcak hava genetiklerini değiştirdi! Kışın yumurtlamaya başladılar
Sıcak hava genetiklerini değiştirdi! Kışın yumurtlamaya başladılar Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki çiftlikte bulunan deve kuşları Nisan Ekim dönemi yerine bu yıl havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle yumurtlamaya başladı. Bu durum öğretim üyelerinin de şaşkınlığına sebep oldu.
24.01.2023 Yaşam
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.