Depolama

Depolama

Son dakika depolama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan depolama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını depolama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Depolama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan depolama gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.304 depolama haberi bulunmuştur. Tüm depolama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Yaşam
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı Ticaret Bakanlığı, Ankara ve Mersin'de 252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün ele geçirildiğini açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023’te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan ortak saldırı düzenlediğini duyurdu.
25.02.2024 Dünya
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek Adana’da patates ve soğanda fahiş fiyat oluşmaması ve tüketicinin mağdur olmaması için Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlileri halde üçlü denetim yaptı.
16.02.2024 Adana
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Günümüzde en çok kullanılan ve popüler donanımlar arasında bulunan temel flash belleklere benzeyen ancak yapısal farklılıkları bulunan güvenilir ve hızlı diskler olarak nitelendirilmektedir. Bu diskler genellikle verilerin hızlı ve akıcı şeklinde çalışmasına yardımcı olmaktadır. Ondan dolayı ortaya çıkabilecek ya da problemi neden olabilecek her türlü sıkıntının önüne geçmektedir. Hızın dışında sessizlik ve aynı zamanda uzun ömürlü kullanımı ile birlikte önemli bir avantaja sahip olduğu görülmektedir. Bünyesinde barındırdığı mikro denetçiliği sayesinde uzun kullanım senaryolarına sahip olmaktadır.
4.02.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı Hollanda tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı.
3.02.2024 Gündem
Ram Nedir, Ne İşe Yarar? Bilgisayardaki Ram Nasıl Öğrenilir?
Ram Nedir, Ne İşe Yarar? Bilgisayardaki Ram Nasıl Öğrenilir? Günümüzde ilerleyen teknoloji ile birlikte en çok ihtiyaç duyulan ve yaygın hale gelen işlemcilere denilmektedir. Cihazların içerisinde bulunan ve cihaza birçok yardımı dokunan bu parçalar bellek görevi görebilmektedir. Cihazlarda hızın en üst noktaya kadar çıkmasını sağlayabilecek boyuta kadar gelebilmektedir.
1.02.2024 Gündem
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir?
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir? Günümüzde küçük veya büyük ölçekli firmalar ya da bireysel çalışma hayatı bilgisayarların ve laptop kullanımları ile gerçekleşmektedir. Çeşitli dosyaların saklanması ve hızlı arşivden bulunarak tekrar kullanılması için dosyaların çeşitli uzantıları bulunmaktadır. Dosya uzantıları içerisinden resim dosyası olarak PNG uzantısı sıklıkla kullanılmaktadır.
1.02.2024 Gündem
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır?
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır? Birçok uygulamada bir aracı olarak kullanılan menü seçeneği olarak nitelendirilmektedir. Birden farklı telefonların model kısmında bulunan bu ayraç açıklama uygulama gibi özellikleri etkin bir şekilde girilmesini sağlamaktadır.
28.01.2024 Gündem
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor Aşırı kırmızı et tüketiminin kolon, rektum ve prostat kanseri riskini artırdığını dile getiren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilüfer Avcı, kanser riskini azaltmak için sağlıklı bir hayat tarzı benimsemenin çok önemli olduğunu söyledi.
28.01.2024 Yaşam
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bor elementi, çeşitli birçok alanda ve farklı sektörlerde kullanılmakta olan bir elementtir. Yeryüzünde bor madeni çok fazla miktarda bulunmamaktadır. Ancak dünya üzerinde özellikle bazı bölgelerde bor madeninin yoğun bir şekilde bulunduğu bilinmektedir. Bor elementi doğada doğal bir şekilde bulunmamaktadır. Özellikle saf bor endüstri alanında üretilmektedir. Dünyada yer alan en önemli bor kaynakları ise Türkiye, Rusya, ABD ve Güney Amerika'da bulunmaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 bini hemşire, toplam 35 bin sağlık çalışanı alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 bini hemşire, toplam 35 bin sağlık çalışanı alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personelini daha kamuya alıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Rusya, Ukrayna’ya ait dronu düşürdü: Petrol tesisinde yangın çıktı
Rusya, Ukrayna’ya ait dronu düşürdü: Petrol tesisinde yangın çıktı Rusya’nın Bryansk Bölgesi Valisi Alexander Bogomaz, etkisiz hale getirilen Ukrayna’ya ait dronun parçalarının petrol depolama tesisine düşmesi sonucu yangın çıktığını açıkladı.
19.01.2024 Dünya
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu!
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu! ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerindeki bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. ABD Başkanı Joe Biden, saldırılar sonrası yaptığı açıklamada meydan okurken İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Husilere Kızıldeniz'deki gemileri hedef alan saldırılarını durdurma ve tansiyonu düşürme çağrısı yaptı.Yemen'de Husilere bağlı Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin el-İzzi ise "İngiltere ve ABD bu aleni saldırının bedelini ödeyecek" dedi.
12.01.2024 Dünya
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis
Öğrencisine cinsel istismar sanığı yabancı dil öğretmenine 12,5 yıl hapis Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38), ‘cinsel istismar’dan 10 yıl, ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan ise 2,5 yıl olmak üzere toplam 12,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Depolama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki depolama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.