Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı

Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı

Son dakika Denizcilik ve Haberleşme Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Denizcilik ve Haberleşme Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizcilik ve haberleşme bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.506 denizcilik ve haberleşme bakanı haberi bulunmuştur. Tüm denizcilik ve haberleşme bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi...
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi... Zonguldak'ta açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Teoman Duralı tünelleri, köprülü kavşak ve sahil yolu, Filyos'a kadar devam edecek. Üç etap halinde tamamlanması planlanan yolun ikinci etabının Kilimli ilçesinden Muslu beldesine, üçüncü etabının ise Muslu'dan Filyos'a ulaşacak şekilde tamamlanması bekleniyor.
11.02.2022 Ekonomi
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı Zonguldak'tan Kilimli ilçesine olan mesafeyi 35 dakika kısaltarak 5 dakikaya düşüren tünel ve sahil yolu projesine vatandaşlar ilgi gösteriyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı proje ile yıllık 155,2 milyon lira tasarruf sağlanacak. Karbon salınımı da 4 bin 225 ton azaltılacak.
6.02.2022 Ekonomi
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Sahil Yolu'nun bir kısmı olan Zonguldak-Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri'nin açılışını yapacak. 30 dakikada süren yol 5 dakikaya gerilerken akaryakıttan da 155 milyon lira yıllık tasarruf sağlayacak.
5.02.2022 Gündem
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Yapımı tamamlandı, açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Yapımı tamamlandı, açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak Zonguldak'tan Kilimli ilçesine yaklaşık 30 dakikada gidilebilen yolu 5 dakikaya düşürecek olan Prof Dr. Teoman Duralı Tünelleri'nin yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılan projenin açılışı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 5 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Öte yandan ekipler sahil yolunda dolgu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
31.01.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli?
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? Berat Albayrak'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna Cumhurbaşkanı Kararı ile Lütfi Elvan atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, atamanın 104'üncü ve 106'ıncı maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Peki, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan kimdir? Lütfi Elvan kaç yaşında ve nereli? İşte Lütfi Elvan'ın biyografisi...
10.11.2020 Ekonomi
Lütfi Elvan kimdir, nereli kaç yaşında?
Lütfi Elvan kimdir, nereli kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı ve Resmi Gazetede yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan getirildi. Lütfi Elvan daha önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde bulundu. Peki Lütfi Elvan kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.11.2020 Siyaset
Zonguldak'ta 45 yıllık hayal projede ışık göründü
Zonguldak'ta 45 yıllık hayal projede ışık göründü Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatması amacıyla 1975 yılında planlanan ancak 2013 yılında temelleri atılan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında ışık göründü. Çift taraftan tünel açma çalışmalarının devam ettiği tünellerde son kepçe dokunuşu 'Işık Göründü Töreni' ile gerçekleştirildi.
3.09.2020 Gündem
45 yıllık hayal gerçek oluyor! Mithatpaşa Tünelleri'nde sona gelindi
45 yıllık hayal gerçek oluyor! Mithatpaşa Tünelleri'nde sona gelindi Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatması amacıyla 1975 yılında planlanan ancak 2013 yılında temelleri atılan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi. Tünellerle birlikte 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya inecek.
1.08.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli Kars’ta müjdeleri sıraladı!
Bakan Pakdemirli Kars’ta müjdeleri sıraladı! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Kars’a yapılacak olan projeleri sıralayarak müjde verdi. Bugün Kars Barajının açılacağını belirten Pakdemirli, "Digor ilçe merkezi ana dere taşkın koruma işinin ihalesine de çıkacağız. Sarıkamış mescitli taşkın koruma işinin ihalesine de çıkıyoruz. 8 tane hayvan içme suyu göleti yapacağız. Kağızman Barajının temel zemin ve sondaj işini bitirdik, projelerinin yeni şartlarını da revize ederek inşaatına devam edeceğiz. Arpaçay Ovası sulaması 2. kısım ihalesine çıkacağız, yaklaşık 7 bin dekar alan da sulanmış olacak." dedi.
20.06.2020 Ekonomi
Kanal İstanbul nereye yapılacak?
Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul son günlerin en çok tartışılan gündem konularından biri. Vatandaşlar tarafından yakından takip edilen Kanal İstanbul hakkında merak edilen soruların başını ise ‘’Kanal İstanbul nereye yapılacak?’’ çekiyor. İstanbul’da yapılması planlanan suyolu projesi Kanal İstanbul, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın Proje olarak duyurulmuştu. Projenin detayları ise 27 Nisan 2011 yılında paylaşılmıştı. Peki Kanal İstanbul nereye yapılacak?
20.01.2020 Gündem
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları!
Kanal İstanbul projesi ne zaman başlayacak? Kanal İstabul'un güzergahları! Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çılgın proje olarak duyurulan Kanal İstanbul projesi bugünlerde gündemden düşmüyor. Kanal İstanbul hakkında gelen son dakika bilgilere göre ise, Kanal İstanbul projesine ilişkin Çevresel Etki Değerlendirme Raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun bulunarak kabul edildi. Peki, Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? Kanal İstanbul nereye yapılacak? Kanal İstanbul projesi güzergahı nerelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul hakkında merak edilenler…
23.12.2019 Gündem
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul son durum...
Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul son durum... Kanal İstanbul projesi nedir? son günlerde yapılan tartışmalardan sonra yeniden gündeme geldi. 2011 yılında ‘’Çılgın Proje’’ olarak duyurulan, Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağı düşünülen Kanal İstanbul projesi hakkında merak edilenleri derledik. Peki, Kanal İstanbul projesi nedir? Kanal İstanbul son durum…
3.12.2019 Gündem
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kimdir?
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kimdir? Binali Yıldırım, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının ardından seçmenlerin araştırdığı isim oldu. Daha önce, milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık, TBMM Başkanlığı görevlerinde bulunan Binali Yıldırım, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler...
27.03.2019 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Rabb'im, yeni sistemin ve hükümetin, ülkemizi ve milletimizi 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealine ulaştırmasını nasip eylesin." ifadesini kullandı.
10.07.2018 Siyaset
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu!
Tren basket topu gibi zıp zıp zıplıyordu! Çorlu’da 24 kişinin can verdiği, 318 kişinin yaralandığı korkunç kazadan yaralı kurtulanların anlattıkları, facianın boyutlarını gözler önüne serdi...
9.07.2018 Gündem
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.
9.07.2018 Yaşam
"Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor"
"Dünya Erdoğan'ı durdurmaya çalışıyor" Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, en son Kudüs olayında gördünüz, İslam İşbirliği Teşkilatı dahil bütün teşkilatları toplayabilen, Birleşmiş Milletlerden dünya için önemli kararlar aldırabilen bir lider haline gelince dünya onu durdurmaya çalışıyor." dedi.
2.07.2018 Siyaset
Limanlara ‘tek pencere’ sistemi
Limanlara ‘tek pencere’ sistemi Bugünden itibaren limanlarda uygulanacak tek pencere sistemi ile gemilere ait bildirimlerin tek bir sistem üzerinden elektronik ortamda yapılması sağlanacak
30.06.2018 Ekonomi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
‘Adı neden Recep Tayyip Erdoğan olmasın?’
‘Adı neden Recep Tayyip Erdoğan olmasın?’ Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, önceki akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağının indiği İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili bilgiler verdi.
22.06.2018 Ekonomi
Türkiye için tarihi gün! Erdoğan'ın uçağı üçüncü havalimanına indi
Türkiye için tarihi gün! Erdoğan'ın uçağı üçüncü havalimanına indi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan "TC-ANK" adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi.
21.06.2018 Gündem
Saadet Partisi'ne istifa şoku!
Saadet Partisi'ne istifa şoku! Saadet Partisi Kars Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız, Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karataş ve 24 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
18.06.2018 Siyaset
Dünyanın kargosu İstanbul’dan uçacak
Dünyanın kargosu İstanbul’dan uçacak 3. Havalimanı hem yolcuda hem de hava kargoda bölgenin hub’ı olacak. Geçtiğimiz hafta Çinli kargo devi ZTE ve Hong Konglu PAL Air THY ile anlaştığını açıklamıştı. ABD’li kargo devleri UPS, DHL ve FedEx de Yeni Havalimanı için yer talep etti.
15.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı: Bilet fiyatı 10.8 euro olacak
Bakan açıkladı: Bilet fiyatı 10.8 euro olacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,18 Haziran'da yeniden başlayacak Tebriz-Van hattındaki trenin bilet ücretinin 10,8 euro olacağını söyledi.
14.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizcilik ve haberleşme bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.