Denizaltı

Denizaltı

Son dakika denizaltı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan denizaltı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını denizaltı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizaltı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizaltı gelişmeleri de dahil olmak üzere 890 denizaltı haberi bulunmuştur. Tüm denizaltı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Türkiye'de ilk ve tek! Mavi Vatan'ın yeni gücü DÜFAS
Türkiye'de ilk ve tek! Mavi Vatan'ın yeni gücü DÜFAS ASELSAN, bugüne kadar elde ettiği teknolojik birikim ve yeteneklerini kullanarak Türkiye'nin ilk yerli ve millî ufuk ötesi denizaltı savunma harbi sonarı DÜFAS'ı tamamen özgün teknolojiyle Mavi Vatan'a kazandırdı.
19.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor
MSB: F-16 satış sürecinde bir olumsuzluk beklenmiyor Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Kongresi’ne sunulan ve Türkiye’ye F-16 satışını engellemeyi amaçlayan öneri ile ilgili "Kongredeki sessizlik süreci devam etmektedir. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk beklenmemektedir” dedi.
8.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Krom Kullanım Alanları Nelerdir? Kromun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Krom Kullanım Alanları Nelerdir? Kromun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Krom, 1797 senesinde bulunmuş bir elementtir ve birçok farklı alanda, sektörde kullanılır. Krom elementi en çok döküm sanayii, kimya, metalurji ve otomotiv sektöründe tercih edilir.
4.01.2024 Yaşam
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus gemisi artık bir denizaltı
Ukrayna Savunma Bakanlığı: Rus gemisi artık bir denizaltı Ukrayna Savunma Bakanlığı, 26 Aralık gecesi Feodosya limanında vurulan Rusya’ya ait Novoçerkassk adlı gemiye ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, “Ukraynalı savaşçılar gemiyi modifiye etti. O artık bir denizaltı” dedi.
27.12.2023 Dünya
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor Milli Savunma Bakanlığı, “Kafkasya bölgesinin barış içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğine inanıyor, Ermenistan’ın uzatılan barış elini tutmasını temenni ediyor, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.
14.09.2023 Gündem
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yeşil trenle yola çıktı Rusya’dan açıklama geldi!
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un yeşil trenle yola çıktı Rusya’dan açıklama geldi! Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un’un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine Rusya'ya gitmek üzere kurşun geçirmez yeşil treni ile yola çıktı.
11.09.2023 Dünya
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü...
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyonu açıklamasında Şakir Zümre ile ilgili videosu gündem oldu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre İstiklal Savaşı'nın ilk Türk özel "uçak bombası" fabrikasının kurucusudur. Peki, Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı? Şakir Zümre neler yapmıştır? İşte detaylar…
3.08.2023 Gündem
Titanik enkazına dalış yapan denizaltı karaya çıkarıldı
Titanik enkazına dalış yapan denizaltı karaya çıkarıldı Titanik enkazına dalış yaptığı sırada Atlantik Okyanusu'nda kaybolan küçük denizaltının enkazı karaya çıkarıldı.
28.06.2023 Dünya
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı Titanik enkazını görmeye giden Titan denizaltısının okyanusun altında infilak etmesi ve 5 kişinin ölmesi, tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ölen kişiler arasındaki Titan kaptanı Stockton Rush karısının Titanik'le olan bağlantısı dikkatleri çekmişti. Daha günler önce gündeme gelen ve James Cameron'ın Titanic filminde Rush'ın karısının akrabasını canlandıran aktörün ölümü ise bir kez daha şaşkınlık yarattı.
27.06.2023 Dünya
Katastrofik patlaması ne demek? Katastrofik patlama nedir, katastrofik şekilde patlamak ne demek? Kayıp Titan kastastrofik şekilde patladı!
Katastrofik patlaması ne demek? Katastrofik patlama nedir, katastrofik şekilde patlamak ne demek? Kayıp Titan kastastrofik şekilde patladı! Katastrofik ne demek, Katastrofik patlamak nedir? Soruları Titan denizaltısının 'katastrofik' olarak patlayarak parçalara ayrıldığı bilgisinin geçilmesiyle gündeme geldi. Titanik Gemisi’nin Okyanusu'ndaki enkazını görmek için yola çıkan denizaltı 'katastrofik' olarak patladı ve parçalara ayrıldı. Peki, Katastrofik patlaması nasıl olur, katastrofik patlama ne demek?
23.06.2023 Gündem
Denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltı kimler var? Titanik’e inen denizaltıda son durum: Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltındaki kişiler öldü mü, bulundu mu?
Denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltı kimler var? Titanik’e inen denizaltıda son durum: Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltındaki kişiler öldü mü, bulundu mu? Dünyanın en büyük gemi kazası Titanik'in enkazını görmek için Atlantik Okyanusu'na dalan ve karanlık sularda kaybolan denizaltı aracı Titan'da mahsur kalan 5 mürettebat üyesini akıbeti merak ediliyor, bulup bulunmadığı sorgulanıyor. Titanik’i ziyarete giden denizaltı bulundu mu, kaybolan denizaltıda kimler var, öldü mü? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Kayıp denizaltı olayı nedir, kaybolan denizaltıda kimler var?
23.06.2023 Dünya
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı!
Titanik denizaltısında ölen 19 yaşındaki Pakistanlı gencin son sözlerini halası açıkladı! Titanik'in enkazına turist taşıyan ve Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı gündemden düşmüyor. Kayıp denizaltıda ölen 5 kişiden biri olan 19 yaşındaki Pakistanlı üniversitesi öğrencisi Süleyman'ın son sözlerini halası Azmeh Dawood açıkladı.
22.06.2023 Gündem
Titanik Denizaltıdan daha çılgıncası yüz yıl önce yapıldı! Ev yapımı fıçıya binip Niagara Şelalesi'ne atladılar ve...
Titanik Denizaltıdan daha çılgıncası yüz yıl önce yapıldı! Ev yapımı fıçıya binip Niagara Şelalesi'ne atladılar ve... Titanik enkazını görmek için Atlantik Okyanusu'na dalan ve içindeki 5 kişiden haber alınamayan olay dünyayı sarstı. Titanik denizaltısında milyarder zenginlerin olduğu gelen bilgiler arasında. Tüm dünyayı sarsan bu olay akıllara bir başka çılgınlığı getirdi. Ancak bu olay Titanik denizaltı'nın yaptığından daha çılgınca görülüyor. Ev yapımı fıçılara binip yüzlerce metrelik dünyaca ünlü Niagara Şelalesi'nden atlayan insanlar birer birer ölüme yürüdüler.
22.06.2023 Gündem
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama alanında bir "enkaz" bulundu. Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı şirketi OceanGate, denizaltıda bulunan 5 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.06.2023 Dünya
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede?
Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede? Titan denizaltısının Titanik batığını ziyareti sırasında kaybolmasıyla 1911 sonbaharında yaşanan kaza sonrası batan Titanik Gemisi için yapılan aramalar arttı. Titanik enkazını bulmak için turistik amaçlı düzenlenen denizaltı seferinde beklenmeyen oldu ve denizaltı kayboldu. Söz konusu olayın ardından Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.06.2023 Dünya
Titan denizaltı için zamana karşı yarış! Korkunç detay ortaya çıktı: Dedesine mezar olmuş
Titan denizaltı için zamana karşı yarış! Korkunç detay ortaya çıktı: Dedesine mezar olmuş 15 Nisan 1912 sabahın erken saatlerinde, Southampton'dan New York'a yaptığı yolculuk sırasında bir buzdağına çarparak batan Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracı, Atlas Okyanusu'nda kayboldu. TSİ 14:08 itibari ile oksijensiz kalacak denizaltıyı kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor. Denizaltıyla ilgili korkunç detay ortaya çıktı.
22.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Denizaltı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizaltı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.