Deniz Taksi

Deniz Taksi

Son dakika Deniz taksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz taksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz taksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Taksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz taksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 deniz taksi haberi bulunmuştur. Tüm deniz taksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama!
İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (iBB) duyurdu! Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından deniz taksi açılış ücreti ve taşıma ücretlerine zam yapıldı. Toplantı sonucunda Aralık 2021'de hizmete başlayan İBB Deniz Taksi hizmetlerinde ücret tarifesi değişti. Peki, İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama!
25.08.2022 Ekonomi
Sürat motorunun tekneye çarptığı anların görüntüleri ortaya çıktı
Sürat motorunun tekneye çarptığı anların görüntüleri ortaya çıktı Muğla'nın Marmaris ilçesinde sürat motoru ile deniz taksinin çarpışması sonucu İngiliz turistin ölümüne neden olan kazanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.
4.08.2022 Yaşam
Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu?
Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu? İBB duyurdu! Ramazan’da toplu ulaşım araçlarının gece seferleri uzatıldı. Ramazan etkinlikleri kapsamında uzatılan seferler merak ediliyor. Peki, Ramazan’da metro ve tramvaylar saat kaça kadar çalışıyor? Metrobüs ve otobüsler sabaha kadar çalışıyor mu? İşte Ramazanda tramvay ve metro saatleri!
3.04.2022 Gündem
Deniz taksiler hizmete başladı
Deniz taksiler hizmete başladı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin  deniz taksilere hizmete başladı. 24 saat hizmet verecek 50 deniz taksi Haliç Tersanesi'nde yolcu beklemeye başladı. Ancak ilk gün talep gelmedi.
1.12.2021 Gündem
Deniz Taksi açılış ücreti belli oldu!
Deniz Taksi açılış ücreti belli oldu! Deniz Taksi ücretleri belirlendi. Fiyatlar Şehir Hatları için açılış ve ilk mil için 100 lira, 1-4 mil arası mil başına 75 lira, 4-8 mil arası mil başına 60 lira, 8 mil sonra mil başı 48 lira oldu. Mavi Marmara, Turyol ve YUPİ Deniz Taksi'nin işleteceği taksiler de yine aynı ücret tarifesi geçerli olacak.
30.09.2021 Gündem
İBB’nin 1000 yeni taksi teklifine 9 kez ret
İBB’nin 1000 yeni taksi teklifine 9 kez ret İBB'nin 5 bin taksi projesinin 1000 yeni taksilik bölümü, UKOME toplantısında oylandı. Teklif, 9'uncu kez reddedildi.
30.09.2021 Gündem
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek? İstanbul'da seferlere başlayan deniz taksi ile köprü trafiğine girmeden deniz üzerinden yolculuk edebilecek. Haliç Tersanesi'nde üretilen deniz taksilerin seferlere başlamasıyla deniz taksi fiyatları ve inme binme yerleri sorgulanmaya başlandı. İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
25.09.2021 Gündem
İstanbul'da 8 deniz taksi suya indirildi ve hizmete başladı
İstanbul'da 8 deniz taksi suya indirildi ve hizmete başladı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce (İBB) kentte trafiğini rahatlatmak amacıyla yerli ve milli olarak üretimi yapılan 50 deniz taksiden 8'i denize indirilerek hizmete başladı. 24 Eylül Dünya Denizcilik Günü'nde gerçekleştirilen törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ulaşım alanında denizlerimizden faydalanma noktasında ciddi adımlar atmalıyız. Denizin payını en üst seviyeye taşımamız gerekiyor" dedi.
24.09.2021 Gündem
İstanbul'da çevreci 'deniz taksi'ler ay sonunda hizmete giriyor
İstanbul'da çevreci 'deniz taksi'ler ay sonunda hizmete giriyor Haliç Tersanesi'nde üretilen yeni nesil çevreci deniz taksiler bu ay sonunda hizemete giriyor. Mobil uygulama ile ulaşılacak olan taksilerin ücretlerini UKOME belirleyecek. Deniz taksilerin 6 ay sonra dolmuş taksi olarak hizmet vermesi planlanıyor.
6.09.2021 Gündem
İstanbul’a 50 adet deniz taksi geliyor
İstanbul’a 50 adet deniz taksi geliyor İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, deniz ulaşımının toplu taşımadaki yerini artırmayı hedeflediklerini belirterek, bu yaz 50 adet deniz taksinin hizmete alınacağını açıkladı.
18.01.2021 Gündem
O ilçede ev fiyatları uçtu! Prefabrik yapılara ilgi arttı!
O ilçede ev fiyatları uçtu! Prefabrik yapılara ilgi arttı! Koronavirüs süreci ile birlikte yazlıkçılar uzaktan çalışma ve online eğitim nedeniyle şehirlere dönüşü erteliyor. Hatta şehirlerden yazlık bölgelere büyük bir akın var. Çoğu kişi de yazlık bölgelerde ev fiyatları artınca ikinci seçenek olarak tercihini arsadan yana kullanıyor. Arsa alıp prefabrik ev yapmak moda oldu.
6.12.2020 Ekonomi
Heybeliada açıklarında tekne alabora oldu 27 kişi kurtarıldı
Heybeliada açıklarında tekne alabora oldu 27 kişi kurtarıldı Heybeliada açıklarında belirlenemeyen bir sebeple alabora olan bir teknede bulunan 27 kişi kurtarıldı, Kurtarılanlardan 11'i hastaneye kaldırıldı. Doğum günü kutlamasından döndüklerini anlatan kazazedeler, o anları anlattı. Bir kazazede, teknenin deniz taksi ruhsatının olmadığını iddia etti.
26.07.2020 Yaşam
İstanbul'daki o proje hüsranla sonuçlandı! Çürümeye terk edildiler...
İstanbul'daki o proje hüsranla sonuçlandı! Çürümeye terk edildiler... İstanbul'da 2012 yılında başlatılan Deniz taksi projesi hüsranla sonuçlandı. Haliç kıyısına çekilen tekneler çürümeye terk edilirken alacaklılar muhatap bulamıyor. Haliç'te bekleyen tekneler havadan fotoğraflandı.
31.12.2019 Gündem
Yavaş yaşam felsefesi tabaklarda
Yavaş yaşam felsefesi tabaklarda “Her şey yavaş” felsefesinden yola çıkan Port Frankie’de tabiatın iyi yaşam için sunduğu tüm olanaklara rafine lezzetleri ile eşlik ediyor. Hisarönü Körfezi’nden çıkan günlük deniz ürünleri ve civar köylerin yerel malzemelerinden oluşan değişken mönüsü ile de dikkatleri üzerine çeken mekanı şef Melih Demirel ile konuştuk.
10.08.2018 Magazin
Haliç'te deniz taksiler yanıyor
Haliç'te deniz taksiler yanıyor Haliç kıyısında bulunan 3 deniz taksi yandı. Teknelerin alev alev yanması kameraya yansıdı.
9.07.2018 Gündem
Bu adalar satın alınabiliyor!
Bu adalar satın alınabiliyor! Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamak isteyenler dünyanın farklı köşelerinde kendilerine ada satın alabiliyor.
20.10.2017 Dünya
İstanbul’un taksileri akıllı telefona girdi
İstanbul’un taksileri akıllı telefona girdi Telefon uygulamalarıyla çağırdığımız taksilere BiTaksi ve Uber’den sonra, Careem, iTaksi de eklendi. İstanbul’un taksileri akıllı bir pazar haline geldi.
18.08.2017 Arşiv
İndi bindi ücreti yargıya taşınıyor
İndi bindi ücreti yargıya taşınıyor İSTANBUL'DA taksilere getirilen indi-bindi ücretinin gizli taksimetre zammı olduğunu ve haksızlık olduğunu ileri süren Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Başkanı Mehmet Bülent Deniz, kararın iptali için kararı yargıya başvuracaklarını açıkladı.
30.12.2016 Yaşam
Ebru Gündeş'ten flaş karar!
Ebru Gündeş'ten flaş karar! Eşi Rıza Zarrab ABD’de tutuklu bulunan Ebru Gündeş, geçtiğimiz gün böyle görüntülendi.
8.12.2016 Magazin
Erzincan'dan İstanbul’a taksiyle döndü!
Erzincan'dan İstanbul’a taksiyle döndü! Nurseli İdiz ile kızı Elif İdiz, hafta içi her akşam teve2'de Armağan Çağlayan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Hepsi Bugün Oldu' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.11.2016 Magazin
Tercihi deniz taksi
Tercihi deniz taksi Fikret Kuşkan ile 14 yıl aranın ardından tekrar kamera karşısına geçmeye hazırlanan Meltem Cumbul, önceki gün Bebek’teydi...
21.11.2016 Magazin
Ön talep dönemi başlıyor
Ön talep dönemi başlıyor İstMarina Ofis, lansman öncesi fiyatlarla satışa çıkıyor.
4.09.2015 Arşiv
3 saatlik yol 12 dakikaya iniyor
3 saatlik yol 12 dakikaya iniyor Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikada yapılacak.
25.05.2015 Yaşam
89 liralık pakette 250 liralık avantaj
89 liralık pakette 250 liralık avantaj Turkcell Platinum müşterilerine sunduğu avantajları genişletti...
14.06.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Taksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz taksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.