Ukome

Ukome

Son dakika ukome haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ukome ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ukome haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ukome

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ukome gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 ukome haberi bulunmuştur. Tüm ukome haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbullular dikkat! 8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek
İstanbullular dikkat! 8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek UKOME, minibüsten taksiye dönüştürülen 8+1 bazı araçların 4+1 taksiye dönüştürülmesini kabul etti.
15.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi İstanbul'daki ticari taksilerde zamlı tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. Bundan sonraki süreçte taksi kullanmak bir gün öceney göre yüzde 28.09 oranında zamlanmış oldu.
13.01.2024 Ekonomi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Gündem
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi!
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında İBB bünyesindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam yapılırken taksi, servis ve minibüslere yüzde 28.09 oranında zam yapıldı.
8.01.2024 Ekonomi
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı'
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı' İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" diye açıklamalarda bulundu. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde İstanbul'da taksicilerin zam talebi hakkında açıklamalarda bulundu. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na yüzde 65'lik zam talebi iletildiğini ifade eden Aksu, "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" dedi. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Ekonomi
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı Skuter sürücüleri Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerinde en fazla saatte 12.5 kilometre hız yapabilecek.
18.11.2023 Gündem
Dolmuş taksilere yeni düzenleme geldi
Dolmuş taksilere yeni düzenleme geldi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) minibüsçüleri 8 artı 1 koltuk kapasiteli dolmuş taksilere dönüştürmeye teşvik etmek için, daha önce dönüştürülen dolmuş taksilere koyduğu ‘3 yıl süreyle devredilemez’ şartını kaldırdı.
29.09.2023 Ekonomi
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL Son zamanlarda birçok araç sahibi aynı dertten muzdarip. Otoparklarda fiyatlar ateş pahası. Beşiktaş'ta bir otoparksa sosyal medyada gündem oldu. Peki otoparklarda tavan ücret uygulaması mümkün mü? İşte detaylar...
6.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! İstanbul’da yaklaşık 16 bin servis aracının 300 bin çocuğu taşıyacağı yeni eğitim öğretim yılının ilk günü trafikte kaos yaşanmaması için tüm kurumlar alarma geçti.
4.09.2023 Gündem
UKOME'den servislere yeni düzenleme! Bundan sonra zorunlu olacak
UKOME'den servislere yeni düzenleme! Bundan sonra zorunlu olacak UKOME toplantısında servis hizmeti veren özel okulların, özel hizmet veren servislerin UKOME'de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu. E-skuter ise vatandaşların yoğun olduğu bazı ilçelerde saatte 20 kilometre olan hız sınırının 12.5 kilometreye düşürülmesi teklifi kabul edildi.
31.08.2023 Ekonomi
Servislere yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi
Servislere yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi UKOME toplantısında servis hizmeti veren özel okulların, özel hizmet veren servislerin UKOME'de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu. E-skuter ise vatandaşların yoğun olduğu bazı ilçelerde saatte 20 kilometre olan hız sınırının 12.5 kilometreye düşürülmesi teklifi kabul edildi.
31.08.2023 Gündem
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı Okul sevisi ücretlerine yapılan artış sonrası veliler kendi çözüm yollarını buldu. Bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’e yöneldi. Ancak bu yöntemin de bazı sakıncaları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı Toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya başlandı. Yeni ücret tarifesiyle, 22.25 TL olan metrobüs ücretinin, kredi kartı ve banka kartıyla yapılan temassız ödemelerde 60 TL, İET otobüslerindeki 15 TL’lik tam bilet ücretinin ise 30 TL olduğu görüldü. Kredi kartı kullanarak ödeme yapan bazı İstanbullular, ücret farkını yüksek buldu. Metrobüse binmek için kredi kartıyla temassız ödeme yapan Asiye Zengin, "Bu ücret çok fazla, normalde 22,5 lira, benden 60 lira aldı. 60 lira bayağı yüksek" dedi. Zengin daha sonra, iade almak istediğini belirterek güvenlik görevlisinden yardım istedi, o anlar kameraya yansıdı.
16.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi İstanbul'da UKOME kararıyla taksi ücretlerine geçtiğimiz hafta yüzde 51.52 oranında zam yapıldı. 14 Ağustos itibariyle geçerli olacak yeni fiyatlar için taksimetre ayar merkezleri son gün mesaisi yaptı. Taksimetre güncellemesi yapan firmaların merkezlerinde zaman zaman yoğunluk yaşandığı görüldü.
13.08.2023 Ekonomi
10 kilometre için 1000 TL istiyorlar! Mantar gibi çoğaldılar, korsan araç terörü
10 kilometre için 1000 TL istiyorlar! Mantar gibi çoğaldılar, korsan araç terörü Yaz aylarında her gün binlerce kişiyi ağırlayan İstanbul’un gözdesi Adalar’da mantar gibi çoğalan akülü araçlar, yürümeyi çileye dönüştürüyor. Büyükada, Heybeli, Burgaz ve Kınalı’da bazı yollara akülü araç girişinin yasak olmasına rağmen buna uyan yok
13.08.2023 Gündem
İstanbul'da taksimetre güncelleme sırası
İstanbul'da taksimetre güncelleme sırası UKOME'nin taksi ücretlerine yaptığı yüzde 51.52'lik zammın ardından taksi şoförleri taksimetrelerini güncellemeye başladı. Zamlı tarife 14 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2023 Haber
70 liraya yükseldi! Taksiler için taksimetre ayarı, 14 ağustos son gün
70 liraya yükseldi! Taksiler için taksimetre ayarı, 14 ağustos son gün UKOME'nin taksi ücretlerine yaptığı yüzde 51.52'lik zammın ardından taksi şoförleri taksimetrelerini güncellemeye başladı. Zamlı tarife 14 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak. 
10.08.2023 Gündem
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak?
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşım ücret tarife değişikliği teklifi görüşüldü. Toplantıda, İstanbul’da toplu ulaşıma oy çokluğuyla yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Minibüslerde 0-7 kilometrelik mesafeler arasında tek fiyat uygulamasına geçildi. Bu fiyat da 12 TL oldu. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor, İETT zamlı tarife ne zaman geçerli?
9.08.2023 Gündem
Taksi tarifesi açıklaması: Zam yapma yetkimiz yok
Taksi tarifesi açıklaması: Zam yapma yetkimiz yok Taksiciler Esnaf Odası'nın zam talebi üzerine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, "UKOME tarafından belirlenen tarifede değişiklik yapma yetkimiz yok" açıklamasını yaptı.
9.08.2023 Ekonomi
Antalya taksimetre açılış ücreti: Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu, Antalya’da taksiye zam geldi mi? Antalya taksi indi bindi fiyatı…
Antalya taksimetre açılış ücreti: Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu, Antalya’da taksiye zam geldi mi? Antalya taksi indi bindi fiyatı… Antalya’da taksi ücretlerine yüzde 42 zam yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün toplandı. Peki, Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu? Antalya taksimetre açılış ücreti ile Antalya taksi indi bindi fiyatı…
9.08.2023 Gündem
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları Toplu taşımaya yüzde 57 zam isteyen İBB ile yüzde 40 zam teklif eden bakanlık temsilcileri iddiaya göre anlaştı. 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek UKOME toplantısı öncesi İstanbul’da toplu taşmaya yüzde 45 veya üstü oranında zam yapılacağı öne sürüldü. Peki, İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi mi, toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT zammı ne kadar oldu? İşte Toplu taşıma ücretleri İstanbul 2023…
9.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ukome ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ukome haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.