Prefabrik

Prefabrik

Son dakika prefabrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prefabrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prefabrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prefabrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prefabrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 prefabrik haberi bulunmuştur. Tüm prefabrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu bugün hizmete giriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni metro hattı ile ilgili tüm merak edilenleri CNN TÜRK ekranlarında anlattı...
19.03.2024 Gündem
LGS sonuçları açıklanıyor! Bakan Tekin duyurdu
LGS sonuçları açıklanıyor! Bakan Tekin duyurdu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hatay’da açıklamalarda bulunuyor.
23.06.2023 Eğitim
Bakan Göktaş: Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezleri tüm illerimizde yaygınlaşacak
Bakan Göktaş: Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezleri tüm illerimizde yaygınlaşacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Rehberlik ve danışmanlık, gündüz bakım ve psiko- sosyal destek hizmetlerinin verildiği Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezleri'nin tüm illerimizde yaygınlaştırılması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatay dahil olmak üzere 6 ilimizde; Mersin, Osmaniye, Şanlıurfa, Hatay, Bursa ve Adana'da yaşlılarımıza yönelik Gündüzlü Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi açılması planlandı" dedi.
10.06.2023 Gündem
İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımı! Destek tutarı artırıldı, işte başvuru şartları
İhtiyaç sahibi ailelere konut yardımı! Destek tutarı artırıldı, işte başvuru şartları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu. En yüksek destek tutarları artırıldı. Oturulamayacak derecede eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere evlerinin yapımı, bakım, onarımı ve ev eşyası için barınma yardımında bulunuluyor. Şartlar neler, başvurular nereye yapılıyor? İşte detaylar...
25.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bir taraftan depremle mücadele ediyoruz, bir taraftan da Türkiye'nin her tarafındaki bütün projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor ve hizmete açılıyor. İşte büyüklük bu, güçlü devlet olmak bu" dedi.
12.05.2023 Gündem
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı
Şirketler, 2023 yılının ilk çeyrek finansallarını açıkladı Bazı şirketler, 2023’ün ilk çeyreğinde net satış gelirlerini açıkladı. Buna göre; Penta Teknoloji, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde konsolide cirosunu geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 84 artırarak 3,6 milyar TL’ye ulaştırdı. Ülker Bisküvi, 2023 yılının ilk çeyreğinde cirosunu 10,1 milyar TL’ye ulaştırdı. Net satış gelirleri yüzde 103,6 büyüyen ŞOK Marketler’in ekonomiye ve istihdama katkısı devam etti.
10.05.2023 Ekonomi
Deprem sonrası çelik prefabrik evlere ilgi arttı!
Deprem sonrası çelik prefabrik evlere ilgi arttı! Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığını göz önünde bulundurarak çelik prefabrik evlerin daha da popülerleşeceğini öngördüklerini belirten Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, “Deprem sonrasında çelik prefabrik evlere talebin artması şaşırtıcı değil. Çünkü insanlar hayatlarını güvenli yapılarda sürdürmek istiyor" dedi. 
28.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, yaptığı açıklamada "55 bin kişiye madalya ve nişanlarını takdim edeceğiz." ifadelerini kullandı. Depremzedelere yapılan ödemeler hakkında bilgi veren Erdoğan, 28 milyar lira ödeme yapıldığını duyurdu.
25.04.2023 Gündem
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor
Nurdağı'nda köy evlerinin teslim tarihi belli oldu! Bakan Kurum: Devletimiz çifte bayram yaşatıyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesinin kırsal kesimindeki Belpınar Mahallesi'ndeki 3 köyde 14 köy evi tamamlandı. Mesthöyük köyünde yöresel mimariye uygun tek katlı evlerden 3'ü, Ramazan Bayramı'nda sahiplerine teslim edilecek. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir video paylaştı.
19.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de depremzedelerle iftar programında açıklamalarda bulundu. "Bunlara sandıkta en iyi tokadı gençlerimiz atacak" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençler bu tokadı öyle indirecek ki, seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak. Bunlar siyasi mefta olacak" ifadelerini kullandı.
15.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara-Sivas arasının 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın 26 Nisan'da açılacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili de "Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk kavgasına tutuşanları tarih unutmaz, millet de affetmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk kavgasına tutuşanları tarih unutmaz, millet de affetmez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enkaz kaldırma çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Kalıcı konutlarımızın inşaatları yoğun bir şekilde devam ederken, 1 yıl içerisinde onları tamamlama vaadimiz var. Bayrama kadar köy evlerinin bir kısmını teslim edeceğiz." dedi.
12.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Adıyaman’ımıza ne yapsak az. Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz” dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Adıyaman’da depremzedelerin teslim edilen geçici barınma alanlarına yerleştirilmesini anlatan bir video paylaştı. Bakan Kurum, mesajında "Adıyaman’ımıza ne yapsak az! Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz!" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak Deprem bölgesinde sağlam raporu verilen tüm devlet okullarını açtıklarını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üç ay içinde sağlam raporu almayan özel okulları ise kapatacaklarını kaydetti.
8.04.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Anketlerde açık ara öndeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "20 Nisan'da Karadeniz gazı devreye girecek. Karadeniz gazının ateşini Filyos'ta yakacağız. Sonra da Türkiye yerli gazını kullanmaya başlayacak." dedi. Erdoğan, "Listelerde sürpriz isimlerimiz de olacak. Yazar, çizer ve entellektüel isimler var. Kabine ve üst yönetimini de çalışmaya başladık" diye konuştu.
5.04.2023 Gündem
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti
YÖK Üyesi Prof. Dr. Açıkgöz: Depremde 1605 öğrencimiz hayatını kaybetti Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, "Depremde 1605 öğrencimiz vefat etmiştir. Bunlardan 121’i uluslararası öğrencidir. 135'i uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 1609 öğrencimizin de hastanelerde tedavisi devam etmektedir. 56 bin 987 öğrencimiz de bu süreçte bulundukları illerden farklı illere tahliye edilmiştir" dedi.
5.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçiler ile iftar programında konuştu. Seçim mesajı veren Erdoğan, "14 Mayıs'ta milletimin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın cemresi, sadece gönüllere değil aynı zamanda sandığa da düşmüştür" dedi.
4.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir İstanbul'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafına tepki gösterdi. Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." dedi.
2.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
Deprem riski az olan Edirne'ye göç başladı! Kiralık daireler neredeyse tükendi
Deprem riski az olan Edirne'ye göç başladı! Kiralık daireler neredeyse tükendi Deprem riski az olan Edirne’ye göçün artmasıyla birlikte kiralık daireler kısa sürede tükendi. Konut fiyatlarında da artışın yaşandığı kentte, emlakçılar genellikle İstanbul'dan olmak üzere gelen talepleri karşılamak için yoğun çaba sarf ediyor.
29.03.2023 Gündem
Bakan Özer tarih vererek duyurdu: Eğitim ve öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek
Bakan Özer tarih vererek duyurdu: Eğitim ve öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran'da sona eriyor. Herhangi bir uzatma yapmayacağız." dedi.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek. Depremzedeler mağdur edilmeyecek." dedi.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin, toplamda da 650 bin konut inşa etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin, toplamda da 650 bin konut inşa etmek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da depremzedelerle bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan, "Geçici Ticaret Merkezleri geri dönüşü hızlandıracak. Amacımız 1 yılda 319 bin konut toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır" ifadelerini kullandı.
26.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan: Biz yas tutarken ihtiras peşindekilere millet dersini verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan: Biz yas tutarken ihtiras peşindekilere millet dersini verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da depremzedelerle iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete "Deprem turisti misali arada bir buraya uğrayıp fotoğraf çektirdikten sonra sırra kadem basanlardan değiliz. Sizler yas tutarken kendi ihtiraslarının peşinde koşanları Allah'a havale ediyoruz. Bunlara milletimiz çok yakında hak ettiği dersi verecektir" diyerek tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "İş yerine laf üretenlere bu milletin gücünü göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
24.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prefabrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prefabrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.