Burak Deniz ilk kez konuştu! Deniz İrem ile aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ilk kez konuştu! Deniz İrem ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Şahmeran dizisinin çekimleri biter bitmez İstanbul’a dönen Burak Deniz, önceki gün Maslak’ta görüntülendi. Ünlü oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Deniz İrem hakkında ilk kez sessizliğini bozdu.
23.01.2022 Magazin
Dizi final yaptı Özcan Deniz-İrem Helvacıoğlu dostluğu bitti!
Dizi final yaptı Özcan Deniz-İrem Helvacıoğlu dostluğu bitti! Final yapan 'Seni Çok Bekledim' dizisinin başrol oyuncularından İrem Helvacıoğlu, partneri Özcan Deniz ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırdı.
6.05.2021 Magazin
Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı yayınlandı!
Seviyor Sevmiyor 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Seviyor Sevmiyor son yayınlanan bölümüyle nefesleri kesti. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor son yayınlanan 21. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!
Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor! Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor'un 16. bölümünde yaşanan kaza herkesi ekran başına kilitledi. Seviyor Sevmiyor'un 17. yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Elif dizisi 367. bölüm fragmanı yayınlandı!
Elif dizisi 367. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif harika bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 367. bölüm özeti yayınlanan Elif'te neler olacak? İşte Elif 367. bölüm özeti ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
26.09.2016 Magazin
Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümü için nefesler tutuldu!
Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümü için nefesler tutuldu! Seviyor Sevmiyor yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri peşinden sürüklüyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting listelerini alt üst ediyor. Hayranları tarafından merakla beklenen Seviyor Sevmiyor'un 9. yeni bölümüne dair detaylar ve dizinin fragmanı bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölümde neler olacak?
Seviyor Sevmiyor 9. yeni bölümde neler olacak? Ekranların sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor için meraklı bekleyiş sürüyor. Seviyor Sevmiyor yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan her bölümü ile reyting listelerini alt üst eden Seviyor Sevmiyor'da bu hafta neler olacak? işte diziye dair merak edilen soruların cevapları ve 9. bölüm fragmanı bu haberimizde..
29.09.2021 Gündem
Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman?
Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman? Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümü ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Seviyor Sevmiyor ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
12.08.2016 Magazin
Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde Yiğit herşeyi öğrenecek mi?
Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde Yiğit herşeyi öğrenecek mi? Atv ekranlarının sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümünde Deniz'in küçük başarısızlıkları hiç durmadan devam ediyor. Seviyor Sevmiyor dizisinin bu bölümünde Deniz, yapboz parçasını hiç olmadık bir yere düşürünce ortalık karışacak mı? Yiğit küçükken Deniz'e hediye ettiği yapboz parçasını görünce her şeyi anlayacak mı? İşte Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde büyük gelişme!
Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümde büyük gelişme! Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor 5. bölümde izleyenleri neler bekliyor? İşte Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölüm fragmanları ve detayları...
29.09.2021 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Deniz ve havuz suyuyla temasta sık görülüyor: Kalıcı hasara yol açabilir!
Deniz ve havuz suyuyla temasta sık görülüyor: Kalıcı hasara yol açabilir! Özellikle yaz aylarında deniz ve havuz suyuyla temas sonrası daha sık görülen kulak çınlaması kişinin hayatını olumsuz etkiler. Eğer kısa süre içinde tedavi edilmezse baş dönmesi, baş ağrısı, kalıcı işitme kaybı görülebilir. Bu durumlarda zaman kaybetmeden Kulak Burun Boğaz uzmanına görünmek gerekir.
14.08.2023 Sağlık
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun 'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023 Sağlık
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı Oyuncu Fırat Tanış, önceki gün Cihangir'de sarışın sevgilisiyle objektiflere yansıdı. Akşam yemeği yedikleri mekan çıkışı yüzünü saklayan sevgilinin, Tanış'a sorular sorulurken ayrı ayrı yürümesi dikkat çekti. Sekiz yıllık eşi ve çocuğunun annesinden boşanan ünlü oyuncuya, “Fırat Bey tekrardan bir evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.
28.01.2023 Magazin
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne? Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu, Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 finali dün gerçekleşti. 20 yarışmacı podyumda tek tek kendilerini tanıtıp koreografiye uygun gösterilerini yaptıktan sonra jüri üyeleri kazanan ismi belirledi. Türkiye'nin güzellik yarışması Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say oldu, tacını da bir önceki yılın şampiyonu Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
21.09.2022 Televizyon
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu!
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu! Miss Turkey yarışmasının adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve isimleri…
15.09.2022 Güzeller
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim'
Simge Sağın'dan tatil pozu! 'Hayatımda en sevdiğim yerdeyim' Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, tatilini 10 yıldan uzun süredir karavanda geçiriyor. Genelde kamp yapmayı tercih eden 41 yaşındaki şarkıcı, bu sene de geleneği bozmadı.
3.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri