Gazete Vatan Logo

Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!

Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor'un 16. bölümünde yaşanan kaza herkesi ekran başına kilitledi. Seviyor Sevmiyor'un 17. yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı.

Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!

Seviyor Sevmiyor dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde İrem Yiğit'e tüm gerçekleri anlatıyor. Her şeyi öğrenen Yiğit ne yapacak? İrem'i affedebilecek mi? Hepsi Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde olacak.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor dizisi 17. yeni bölümü ile 6 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Atv'de.

SEVİYOR SEVMİYOR 17. BÖLÜM FRAGMANI



SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Seviyor Sevmiyor son bölümünde, Kazada Yiğit’e bir şey olmaz ancak İrem’in durumu kritiktir.

Kazada Yiğit'e bir şey olmaz ancak İrem'in durumu kritiktir. Yiğit onu hastaneye yetiştirir, hayati tehlike atlatılır ama İrem uyandığında beklenmedik durumla karşılaşırlar; İrem beyin sarsıntısı sebebiyle bir çeşit geçici demans yaşamakta ve 17 yaşından sonrasını hatırlamamaktadır. Tuna ve Deniz bu süreçte sırrı açık edebileceğini düşünerek İrem'i Yiğit'ten uzak tutmaya çalışırlar. Birlikte vakit geçiren İrem ve Deniz, İrem'in rahatsızlığı sebebiyle tam bir 17 yaşa dönüş yaşamaya başlayıp, bir yerden sonra bunun tadını çıkarırken diğer tarafta Tuna, Yiğit'in başında bekçilik yapmakta, bir yandan da kitapla gelen şöhretin "bedellerini" ödemekle uğraşmaktadır. Her şey yolunda giderken Deniz'in annesi Elif'in Yiğit'e yazdığı ve bütün sırrı anlattığı mektup bütün planları bozacak ve İrem karşılaştığı Yiğit'e söylememesi gereken bir şey söyleyerek geri dönüşü olmayan bir yolun kapısını açacaktır.

Haberin Devamı