Gazete Vatan Logo
Magazin Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman?

Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman?

Atv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümü ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Seviyor Sevmiyor ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümü ne zaman?

Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi Seviyor Sevmiyor'un başrollerinde ise; Zeynep Çamcı ve Gökhan Alkan yer alıyor. Seviyor Sevmiyor dizisinin yayın günü ve yeni bölümü hakkında tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölüm hangi gün yayınlanacak?

ATV’nin dizisi Seviyor Sevmiyor‘un yayın günü değişti. Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle artık pazar akşamları ekrana gelecek.

Seviyor Sevmiyor dizisinin hayranlarına müjdeli haber geldi. Yoğun gündemden dolayı haftalardır yayınlanmayan dizi artık Pazar günleri ekranlara gelecek. İşte Seviyor Sevmiyor’un merakla beklenen 5.bölüm fragmanı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor dizisi 5. ve yeni bölümüyle 14 Ağustos Pazar akşamı 21.00’de ATV ekranlarında olacak. Daha önce Çarşamba akşamları ekrana gelen Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümüyle Pazar akşamı yayınlanacak.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?
Deniz, Yiğit’in 15 yıl önce ona verdiği yapboz parçasını hiç olmadık bir yerde düşürür. Yiğit’in yapboz parçasını görmesi ve stajyeri olarak bildiği Deniz’in ilk aşkı olduğunu anlaması an meselesidir. Deniz’in küçük sırrını öğrenen Tuna, yaptığı sürprizle herkesi şaşırtacaktır.
İrem’in, Deniz’den gizli görüşmeye devam ettiği Yiğit’e olan hisleri giderek artmaktadır. Onunla vakit geçirmek için komik bahaneler yaratır. Deniz, İrem’in odasında Yiğit’in fotoğrafını bulur. İrem köşeye sıkışmıştır.
SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir.
Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır.
Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

Haberin Devamı