Deniz Feneri

Deniz Feneri

Son dakika Deniz Feneri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deniz Feneri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deniz Feneri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Feneri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz feneri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.218 deniz feneri haberi bulunmuştur. Tüm deniz feneri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Kalın Kenarlı Merceklerin Kullanım Alanları Nelerdir? Kalın Kenarlı Mercek Örnekleri...
Kalın Kenarlı Merceklerin Kullanım Alanları Nelerdir? Kalın Kenarlı Mercek Örnekleri... Kalın kenarlı merceklerin kullanım alanları oldukça fazladır. Fakat kalın kenarlı merceklerin kullanım alanlarından önce mercek nedir? Bilinmesi daha doğru olacaktır. Mercek; plastik ya da cam gibi maddelerden oluşan saydam bir ürünüdür. Kalın kenarlı ve ince kenarlı mercekler olarak iki türü bulunmaktadır.
23.01.2024 Gündem
Kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu
Kaybolan 16 yaşındaki genç kızın cesedi sahilde bulundu Giresun'un Eynesil ilçesinde dün ailesi tarafından güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulunulan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sahilde bulundu.
13.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanlığa hizmet için gayretimizi kararlılıkla sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanlığa hizmet için gayretimizi kararlılıkla sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 8. Türk Tıp Dünyası Kurultayı ve Tıp Tarihine/Ortak Geçmişe Vefa Ödül Töreni'nde konuştu. Rusya'nın tahıl anlaşmasını askıya alması ile ilgili konuşan Erdoğan, "İstanbul'da kurulmasını temin ettiğimiz ortak mekanizma ile Ukrayna buğdayının 9.3 milyon tonunu insanlığın hizmetine sunarak gıda krizinin nispeten azaltılmasını sağladık. Her ne kadar Rusya kendisi için aynı kolaylıkların gösterilmemesi sebebiyle bu konuda mütereddit davransa da biz insanlığa hizmet için gayret göstermeye devam edeceğiz" dedi.
31.10.2022 Siyaset
Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak?
Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak? İstanbul’un simge yapılarından Kız Kulesi’nde bir süredir restorasyon çalışmaları devam ediyordu. Sosyal medyada Kız Kulesi'nin yıkıldığına yönelik paylaşımlar üzerine Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama yapıldı. Peki, Kız Kulesi tadilatında son durum ne? Kız Kulesi restorasyonu neden yapılıyor? Kız Kulesi ne zaman açılacak? Kız Kulesi’nin son hali nasıl olacak? Kız Kulesi ne zaman yapıldı? İşte detaylar…
4.09.2022 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kıyı Emniyeti personeliyle iftar yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kıyı Emniyeti personeliyle iftar yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personeliyle iftar programında bir araya geldi.
26.04.2022 Siyaset
Bakan Yanık: 'İcat çıkarma' sözünün aksine icat çıkarın
Bakan Yanık: 'İcat çıkarma' sözünün aksine icat çıkarın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana'da düzenlenen 23 Nisan Tekno Çocuk Festivali'nde yaptığı konuşmada, “Tekno-çocuk bayramımızla istiyoruz ki; geleceğin mucitleri, bilim adamları olarak bugünden, bu alandaki faaliyetlerinizi başlatmış olun. 'İcat çıkarma' sözünün aksine icat çıkarın. Fikirlerinizi hayata geçirme gayreti içinde olun” dedi.
22.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız  Esenler''deki İyilik Fuarı'nın açılışında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah şahidimiz olsun. Nasıl Doğu ve Güneydoğu'ya huzur getirmişsek Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye'yi de, Irak'ı da kurtaracağız, oralara da huzur getireceğiz" dedi.  
16.04.2022 Siyaset
Bu oyunda yenilen korona virüse yakalanıyor
Bu oyunda yenilen korona virüse yakalanıyor Zonguldak'ta iki üniversite öğrencisi mezuniyet projesi olarak hazırladıkları hayatta kalma oyununa Zonguldak'ın simgelerini de ekledi. Lavuar Alanı, Madenci Anıtı'nın yerleştirildiği oyunda korona virüse yakalanan kişilerle sosyal mesafe kuralları aşılırsa can barı düşüyor ve oyuncu "Korona oldunuz. Daha dikkatli olunuz" uyarısıyla yenilgiye uğruyor.
8.04.2022 Sağlık
Bakan Karaismailoğlu'ndan Şile'de esnaf ziyareti
Bakan Karaismailoğlu'ndan Şile'de esnaf ziyareti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Şile Belediyesini ve esnafı ziyaret etti.
17.01.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısını aralıyoruz." dedi.
17.01.2022 Gündem
Bakan Soylu 'ilk kez şahit oldum' dedi ve açıkladı: Bunlardan korkulur           '
Bakan Soylu 'ilk kez şahit oldum' dedi ve açıkladı: Bunlardan korkulur ' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri 25. Hizmet Yılı Özel Programı'nda yaptığı konuşmada Diyarbakır'daki Hafıza odası sergisiyle ilgili, "Terörün sanatı kullandığına ilk kez şahit oldum. Bunlardan korkulur" diye konuştu.
23.10.2021 Siyaset
Kız Kulesi restore ediliyor! 2022 yılında bitecek...
Kız Kulesi restore ediliyor! 2022 yılında bitecek... Kız Kulesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kız Kulesi'nin bir işlev yüklenmeden sadece bir Anıt Eser olarak kalmasını, 'Anıt Eser' olarak ziyaret edilmesini, İstanbul'un güzelliklerinin Kız Kulesi panoramasından gözlemlenmesini amaçlıyoruz" dedi.
4.09.2021 Kültür Sanat
Bakan Soylu'dan '1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu' kampanyasına destek
Bakan Soylu'dan '1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu' kampanyasına destek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin son 3 yılda dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi olduğunu belirterek, "Biz dünyanın en zengin ülkesi değiliz ama buna inanıyorum ki biz dünyanın en vicdanlı ülkesiyiz, en merhametli ülkesiyiz, en merhametli milletiyiz." dedi.
21.01.2021 Gündem
Bakan Soylu: 3 ayda bir Diyarbakır Anneleri'yle bir araya geliyorum
Bakan Soylu: 3 ayda bir Diyarbakır Anneleri'yle bir araya geliyorum İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz bu coğrafyayı merhametle, barışa huzura ve kardeşliğe taşıyabiliriz" dedi.
9.01.2021 Siyaset
Virginia Woolf kimdir? Virginia Woolf eserleri ve kitapları…
Virginia Woolf kimdir? Virginia Woolf eserleri ve kitapları… Virginia Woolf ve evinin sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmesinin ardından İngiliz yazar Virginia Woolf hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki Twitter’da gündem olan Virginia Woolf kimdir? Virginia Woolf eserleri ve kitapları…
8.09.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir
İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye dünyada en çok uluslararası yardım yapan ülkedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Feneri Derneği'nin 1000 Şehidimiz Adına 100 Su Kuyusu" Proje Tanıtım ve İmza Törenine katıldı.
10.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 50 biriket evin ücretini AFAD'a aktardı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 50 biriket evin ücretini AFAD'a aktardı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İdlib'de inşa edilen briket ev kampanyasına bağışladığı 50 evin ücretini, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hesaplarına aktardığını açıkladı.
2.07.2020 Gündem
Bakan Soylu, İdlib için 10 briket ev daha bağışladı
Bakan Soylu, İdlib için 10 briket ev daha bağışladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları 'Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız' kampanyası kapsamında İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışında daha bulundu.
30.06.2020 Gündem
Ehliyet ile ilgili flaş karar! Bakan canlı yayında duyurdu...
Ehliyet ile ilgili flaş karar! Bakan canlı yayında duyurdu... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ehliyet ile ilgili kararı duyurdu. Yeni dönem başlıyor. Ehliyetimizi artık yanımızda taşımamız gerekmeyecek. Ehliyeti, kimlikteki çipe yükleyeceğiz. Kredi kartlarından uygun olanları yine kimliğe yükleyeceğiz. Ayrıca elektronik imza da buna yüklenecek.
19.06.2020 Ekonomi
160 yıllık Şile Feneri restore edilecek
160 yıllık Şile Feneri restore edilecek Sultan Abdülmecid döneminde yaptırılan ve Türkiye’nin uluslararası standartlarda en büyük deniz feneri olan Şile Feneri güçlendirilerek restore edilecek.
9.06.2020 Gündem
Patara'daki Neron Deniz Feneri, 1968 yıl sonra ışık verecek
Patara'daki Neron Deniz Feneri, 1968 yıl sonra ışık verecek Likya Birliği'nin başkenti olan Antalya'nın Kaş ilçesindeki Patara Antik Kenti'nde Roma İmparatoru Neron tarafından dönemin prestij projesi olarak yaptırılan Patara Neron Deniz Feneri'nin restorasyon ihalesi süreci tamamlandı. Patara Neron Deniz Feneri, 1968 yıl sonra yeniden ışık saçmaya başlayacak.
4.05.2020 Gündem
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'e şiir yazdı!
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'e şiir yazdı! Yılmaz Erdoğan, yeni çıkan “Bin Aşık Yılı Uzakta” adlı şiir kitabında, oğlu Rodin’in annesi Belçim Bilgin’e yazdığı şiire de yer verdi.
16.02.2020 Magazin
Patara nedir? Patara Antik kent (plajı) nerede? (Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan etti)
Patara nedir? Patara Antik kent (plajı) nerede? (Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan etti) Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2020 Patara Yılı ilan edildi. Noel Baba olarak da bilinen Aziz Nikolaos'un doğum yeri, Likya'nın başkenti ve Osmanlı döneminde de ilk telsiz telgrafın kullanıldığı ve dünyanın ilk meclis binasına ev sahihliği yapan Patara'nın 2020 Turizm Yılı teması olarak ilan edilmesi, Antalya'da da büyük sevinç yarattı. Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı bu açıklamanın ardından ‘’Patara nedir, Patara Antik Kenti nerede ve nasıl gidilir?’’ sorularında da artış oldu. İşte Patara hakkında merak edilenler...
12.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Feneri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz feneri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.