Deniz Bank

Deniz Bank

Son dakika deniz bank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz bank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz bank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Bank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz bank gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 deniz bank haberi bulunmuştur. Tüm deniz bank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
4 büyükler ile Bankalar Birliği arasında 7+2 yıllık imza!  1.5 yıl içinde borç ödemesi yapılmayacak...
4 büyükler ile Bankalar Birliği arasında 7+2 yıllık imza! 1.5 yıl içinde borç ödemesi yapılmayacak... Son dakika haberine göre; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri, Bankalar Birliği ile yeniden yapılandırma anlaşması imzaladı. Dört büyük kulüp ve Bankalar Birliği, 7+2 yıllık yeni yapılandırma anlaşmasına imza attı. 4 büyük kulüp önümüzdeki 1.5 yıl içinde borç ödemesi yapmayacak.
19.03.2021 Galatasaray
Flaş açıklama! 3 hakemin hayatını bitirdiler
Flaş açıklama! 3 hakemin hayatını bitirdiler Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim ve Falcao hakkında özel açıklamalarda bulundu.
23.12.2020 Galatasaray
Banka açılış kapanış saatleri kaç oldu? Akbank, Denizbank, Garanti, Halk, Şeker, TEB, Ziraat Bankası açılış kapanış saatleri (Kaçta açılacak ve kaçta kapatılacak?)
Banka açılış kapanış saatleri kaç oldu? Akbank, Denizbank, Garanti, Halk, Şeker, TEB, Ziraat Bankası açılış kapanış saatleri (Kaçta açılacak ve kaçta kapatılacak?) Banka açılış saatleri değişti. Corona virüsü düzenlemesi kapsamında bakalar da tedbir aldı. Türkiye Bankalar Birliği tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı alınca, bankaların açılış ve kapanış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapatılıyor? Corona virüsü tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri değişti. İşte bankaların açılış, kapanış saatleri...
31.03.2020 Gündem
Binlerce memuru ilgilendiriyor! Tek seferde ödenecek...
Binlerce memuru ilgilendiriyor! Tek seferde ödenecek... Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler/ağız diş sağlığı merkezleri personel aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü ihalesi gerçekleşti.
21.10.2019 Ekonomi
Faizler indi! Duyan bankaya koştu...
Faizler indi! Duyan bankaya koştu... Merkez’in politika faizini temmuzda 425, bu ay da 325 baz puan indirmesi tüketicilerin kredi taleplerini canlandırdı.Bankacılar canlanmanın ticari krediye de yansımasını bekliyor.
19.09.2019 Ekonomi
Mustafa Cengiz: Biz hiçbir koltuğa yapışık değiliz
Mustafa Cengiz: Biz hiçbir koltuğa yapışık değiliz Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Biz hiçbir koltuğa yapışık değiliz. Bu bir Galatasaray sevdası. Biz herkesi Galatasaray'ın hizmetkarı olarak görüyoruz. İbra edilmeme gibi bir endişem de yok" dedi.
12.03.2019 Galatasaray
Flaş! Kombineler yeniden satışa çıkıyor
Flaş! Kombineler yeniden satışa çıkıyor Beşiktaş, resmi sitesinden yaptığı açıkılamayla sınırlı sayıda kombinenin satışa çıkarılacağını duyurdu.
15.08.2017 Beşiktaş
5’i 10 yapabiliriz
5’i 10 yapabiliriz Denizbank Genel Müdürü Ateş, Kredi Garanti Fonu ve TOBB kabul ederse 80 bin KOBİ’nin yararlanacağı kredinin tutarını 5 milyar liradan 10 milyar liraya çıkarabileceklerini söyledi
3.12.2016 Ekonomi
Hayati 300 projeye 20 milyar dolar verdik
Hayati 300 projeye 20 milyar dolar verdik DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, son 10 yılda 300’ü aşkın proje için yaklaşık 20 milyar $ tutarında uzun vadeli finansman sağladıklarını bildirdi. Ateş, KKTC’deki projelere de 400 milyon $’lık finansal destek verdiklerini söyledi
25.10.2016 Ekonomi
Deniz Yatırım danışmanlık yapacak
Deniz Yatırım danışmanlık yapacak Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.’nin özelleştirilmesine ilişkin açılan finansal danışmanlık ihalesini Deniz Yatırım kazandı.
7.03.2016 Ekonomi
Sberbank: Türkiye ve Rusya arasındaki kriz 2016’da çözülecek
Sberbank: Türkiye ve Rusya arasındaki kriz 2016’da çözülecek Sberbank Başkanı German Gref, Türkiye ile Rusya arasındaki sorunun 2016 yılında çözüleceğini açıkladı.
4.12.2015 Dünya
Bedellide taksit yok ama krediler hazır
Bedellide taksit yok ama krediler hazır Yüz binlerce kişinin beklediği bedelli askerlik sonunda çıktı...
29.09.2021 Gündem
Bayramda ödemesi olmayan konut kredisi
Bayramda ödemesi olmayan konut kredisi Deniz Bank'tan müşterilerin ödemesini kolaylaştıran konut kredisi modeli
25.09.2014 Arşiv
Beşikten mezara F.Bahçe üyesi...
Beşikten mezara F.Bahçe üyesi... İki haftaya hayata geçirilmesi planlanan Fantorya kart aracılığıyla, ‘Beşikten kongre üyeliği’ hazırlıkları başladı.
20.09.2014 Fenerbahçe
Kâr azalıyor, eskisi gibi gül bahçesi olmayacak
Kâr azalıyor, eskisi gibi gül bahçesi olmayacak Banka kârlarının 2008-2013 yıllarındaki gibi olmayacağını söyleyen Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Düşük kârlılık diğer şirketler için de geçerli...
17.03.2014 Ekonomi
Operanın padişahları
Operanın padişahları Uluslararası İstanbul Opera Festivali’ne padişah damgası
27.06.2013 Kültür Sanat
ÖSYM'den  flaş LYS   kararı!
ÖSYM'den flaş LYS kararı! Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) için başvuruların 29 Nisan’a kadar kabul edileceği, başvuru süresinin uzaltılmayacağı bildirildi...
29.09.2021 Gündem
LYS'ye girecek adaylar dikkat!
LYS'ye girecek adaylar dikkat! Başvurular yarın başlıyor...
29.09.2021 Gündem
Sürpriz konuk!
Sürpriz konuk! Canlı yayına oğluyla çıkacak
19.04.2013 Televizyon
LYS'ye başvuracaklar dikkat!
LYS'ye başvuracaklar dikkat! Başvurular başlıyor...
29.09.2021 Gündem
Para para para!
Para para para! F.Bahçe’nin transferdeki suskunluğunun nedeni tamamen duygusal!
26.01.2013 Futbol
Kredi kartında son nokta
Kredi kartında son nokta Sonunda bunu yapmayı başardılar
1.11.2012 Arşiv
Denizbank'a sürpriz talip!
Denizbank'a sürpriz talip! Satış sürecinde olan Deniz Bank'ın Katar National Bank ile olan flörtü uzarken talipler listesine Türkiye'nin yakından tanıdığı bir banka girdi...
9.03.2012 Ekonomi
Doğuş Grubu Star'ı alıyor!
Doğuş Grubu Star'ı alıyor! DYH, Star TV'nin satışı için Doğuş Yayın Grubu ile görüşmelere başladığını bildirdi
3.10.2011 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Bank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz bank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.