Demre

Demre

Son dakika demre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demre gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 demre haberi bulunmuştur. Tüm demre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem! AFAD Antalya Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
10.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon Antalya'nın Kemer merkezli Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde 'Tefecilik', 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Yağma' suçlarından yaklaşık 11 milyar lira gelir elde ettikleri tespit edilen 'Çukur Çetesi'ne yönelik operasyonda, 48 şüpheli hakkında işlem başlatılırken, suçtan elde edilen şirketler, tatil sitesi, banka hesapları ile çok sayıda taşınmaz ve araca el koyuldu.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Kültür Sanat
Akdeniz foklarını korumak için ilginç yöntem
Akdeniz foklarını korumak için ilginç yöntem Nesli tükenen hayvanlar denildiğinde ilk akla gelen deniz memelisi Akdeniz foklarını korumak için ilginç bir önlem alındı.
9.07.2023 Gündem
Nisanda yağışlar yüzde 254 arttı, kuraklık haritası yeşile döndü
Nisanda yağışlar yüzde 254 arttı, kuraklık haritası yeşile döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yağışlar, nisan ayında geçen yıla göre yüzde 254, son 30 yıllık normaline göre de yüzde 51 artış gösterdi. En fazla artış, yüzde 82 ile Marmara ve Karadeniz'de gerçekleşti; Karadeniz son 63 yılın rekorunu kırdı. Siyah ve kahverengi ağırlıklı kuraklık haritası da yeşil ve mavi tonlara döndü.
25.05.2023 Gündem
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
'Gülsüm Cengiz' gelinler, belediye başkanlığı için yarıştı
'Gülsüm Cengiz' gelinler, belediye başkanlığı için yarıştı Antalya'nın Demre ilçesinde, Okan Kocakaya'nın milletvekilliği aday adaylığı gerekçesiyle istifasının ardından boşalan Demre Belediye Başkanlığı için mecliste seçim yapıldı. Aynı ailenin gelinleri, biri İYİ Partili, diğeri AK Parti'li 'Gülsüm Cengiz'ler, başkanlık için yarıştı. Seçimde kazanan İYİ Partili Gülsüm Cengiz (55), Demre'nin ilk kadın belediye başkanı oldu.
23.03.2023 Gündem
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Rusya-Ukrayna savaşının ardından Antalya'ya iki ülkeden yaşanan göç, kentte birçok etkiye yol açtı. Son 11 ayda kiralarda yüzde 172, konut fiyatlarında yüzde 140 artış oldu. Yükselen kiralar nedeniyle kira tahliye davaları günde 60'a kadar yükseldi. Kamu görevlilerinin tayin kararı ise sektörün durumunu gözler önüne seriyor.
22.01.2023 Ekonomi
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Antalya TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulaması başladı. 250 bin sosyal konut projesinde kura sırası Antalya’ya geldi. Antalya Alanya 500 konut, Manavgat 350 konut ve Serik 350 konut çekilişi 20 Ocak günü tamamlandı. Gazipaşa 300 konut, Kaş 200 konut ve Kemer 200 konut için hak sahipleri 21 Ocak günü belirlenecek. Peki, 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Antalya TOKİ kura sonuçları listesi…
21.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Önümüzde 5 ay var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kumluca'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karşımızda kendimiz ve evlatlarımız için geleceğimize umutla bakabileceğimiz bir Türkiye tablosu olduğuna inanıyorum. İnşallah yeni dönemin adına da Türkiye Yüzyılı diyoruz. Kumluca Türkiye Yüzyılı'nın evelallah önemli bir adımı olacak, Finike, Manavgat öyle olacak. 19 ilçesiyle Antalya öyle olacak." diye konuştu. Antalya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, “Milletimizi vesayetin cenderesinden kurtarmış olmakla övünüyoruz. Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyorlar. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz, 6'lı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet" dedi. "Türkiye'nin her meselesini çözdük, sadece işte bu muhalefet sorununu halledemedik" diyen Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil, 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.
7.01.2023 Gündem
Antalya turizmine 2022 dopingi; Yüzde 48 artış, 13.4 milyon turist
Antalya turizmine 2022 dopingi; Yüzde 48 artış, 13.4 milyon turist Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 2022'de kenti hava yoluyla 13 milyon 432 bin 593 turistin ziyaret ettiğini açıkladı. Vali Yazıcı, aralık ayında ise 'rekorlar yılı' 2019'un aralık ayı rakamlarının aşıldığını belirtti.
3.01.2023 Gündem
Antalya'daki sel felaketinin bilançosu açıklandı
Antalya'daki sel felaketinin bilançosu açıklandı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Antalya Finike’de sel felaketinden zarar gören noktaları ziyaret etti. 16 mahalledeki 21 bin dekarlık alandaki 12 bin seranın selden etkilendiğini belirten Bakan Kirişci, “Can kaybının olmaması hepimiz adına mutluluk verici” dedi.
13.12.2022 Gündem
Demre, Finike ve Kumluca'da vergi ödemelerine 1 ay erteleme
Demre, Finike ve Kumluca'da vergi ödemelerine 1 ay erteleme Hazine ve Maliye Bakanlığı, Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde faaliyet gösteren mükelleflerin aralık sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme sürelerinin 1 ay ertelendiğini duyurdu.
13.12.2022 Gündem
EYT'de yaş sınırı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz
EYT'de yaş sınırı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi açıklama yaptı. EYT ile ilgili konuşan Erdoğan, "EYT konusunda bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz. İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız." ifadeleri kullandı.
13.12.2022 Siyaset
Bakanlıktan vergi ödemesi kararı! 3 ilçede 1 ay ertelendi
Bakanlıktan vergi ödemesi kararı! 3 ilçede 1 ay ertelendi Demle, Finike ve Kumluca ilçelerindeki mükelleflerin beyanname ve ödeme süreleri 1 ay ertelendi.
13.12.2022 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
Tüm istilacı türlere, balon balığı teşviki istendi
Tüm istilacı türlere, balon balığı teşviki istendi Antalya'da düzenlenen Doğu ve Güney Avrupa İstilacı Yabancı türler İletişim Ağı 11'inci Konferansı'nda, Türkiye'de balon balığı avlayan balıkçılara 5 liradan 12,5 TL'ye kadar kuyruk başı ödenen teşvikin, diğer istilacı türler için de genişletilmesi talep edildi.
22.11.2022 Gündem
Oğlu ile tartışan 2 kardeşin sopalı saldırısında öldü
Oğlu ile tartışan 2 kardeşin sopalı saldırısında öldü Antalya’nın Demre ilçesinde oğlu ile tartışan 2 kardeşin sopalı saldırısına uğrayan Erdoğan Kolak (51), yaşamını yitirdi.
13.11.2022 Yaşam
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor
Sebzede örtü altı sezonu açıldı, fiyatlar düşüyor Antalya’da, sera üretiminde hasat döneminin başlamasıyla, domates başta olmak üzere birçok sebzenin fiyatı düşmeye başladı. Hal esnafı, kış dönemi için 'Domates 50 TL olacak' söylemine karşı, "50 TL olmaz ama 30 olabilir" dedi.
11.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.