Demokrasi Ve Özgürlükler Adası

Demokrasi Ve Özgürlükler Adası

Son dakika Demokrasi ve Özgürlükler Adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demokrasi ve Özgürlükler Adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demokrasi ve Özgürlükler Adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demokrasi Ve Özgürlükler Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demokrasi ve özgürlükler adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 demokrasi ve özgürlükler adası haberi bulunmuştur. Tüm demokrasi ve özgürlükler adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın sandıkta darbeler döneminin bittiğinin müjdesini duyurmak için sabırsızlanıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yarın sandıkta darbeler döneminin bittiğinin müjdesini duyurmak için sabırsızlanıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adnan Menderes ve arkadaşlarının anıt mezarını ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Türk demokrasisi, bir 27 Mayıs’ta aldığı yarayla sendelemişti. Şimdi 63 yıl sonra yine bir 27 Mayıs’ta, yarın gideceğimiz sandık başında, darbeler, cuntalar, muhtıralar döneminin bittiğinin müjdesini cümle âleme duyurmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Süleyman Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir
Bakan Süleyman Soylu: Böyle liderler 100 yılda bir gelir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demokrasi ve Özgürlükler Adası, Cumhuriyet Tarihinde İki 14 Mayıs Paneli'nde konuşma yaptı. Soylu, "Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan yetiştirdi. Böyle liderler 100 yılda bir gelir. 'Şimdi zamanı değil' dersek ABD acımazsızdır, Avrupa acımazsızdır. Onların yetişmiş insanlarla dertleri söz konusu değildir. Bu millet 15 Temmuz'da tam 27 Mayıs 1960'da karşılaştığı hınç ile ABD'yi mağlup etmiştir." dedi.
27.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır Cezaevi'ne kilit vurdu
Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır Cezaevi'ne kilit vurdu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, müze yapılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına devredilen Diyarbakır Cezaevi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Bozdağ, incelemenin ardından cezaevinin kapısına kilit vurup, anahtarı Bakan Ersoy’a teslim etti.
23.10.2022 Gündem
Emine Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Sadece bana değil bir millete de ilham oldu!
Emine Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Sadece bana değil bir millete de ilham oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, gazeteci-yazar Şule Yüksel Şenler'in vefatının 3’üncü yıl dönümü nedeniyle Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda düzenlenen "'O'nu Anma ve Mücadelesini Anlama" isimli bir programa katıldı. Programda katılımcılara hitap eden Emine Erdoğan, "İslamofobinin ve milli değerleri hedef alan küresel ideolojilerin karşısında duracak olan, sizlersiniz. Bu yolda yorulmaya gönüllü olun. Çünkü değerli olan her şeyin ön koşulu, yorulmaktır" dedi.
29.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu açıkladı: 200 binden fazla genci kamplarda misafir edeceğiz!
Bakan Kasapoğlu açıkladı: 200 binden fazla genci kamplarda misafir edeceğiz! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Kampları sezon açılış programı ile Mersin’de hizmete giren Akkum Gençlik Kampı'nın açılış törenine katıldı.
28.06.2022 Şampiy10
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş 81 il müftüsüyle Özgürlükler Adası'nı ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş 81 il müftüsüyle Özgürlükler Adası'nı ziyaret etti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bir daha milletimiz, memleketimiz, vatanımız böyle acılar yaşamasın. Darbelerden uzak, demokrasi ve özgürlükler içerisinde milletimizin ilelebet payidar olması için dua ettik" dedi.
7.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan dönüşü ‘sınır ötesi’ operasyon mesajı: Bir gece ansızın tepelerine ineriz Azerbaycan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğiyle ilgili net mesajlar verdi. Suriye'ye yeni operasyon sinyali de veren Erdoğan, "Bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Abdülhamid sözlerine de yanıt verdi.
29.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit şehidi Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit şehidi Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin babasıyla telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.
27.05.2022 Siyaset
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı?
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuştu. Konuşmasında tarihi belgeyi gösteren ve "'Beraberinde 17 uçak dolusu altın ve parayı kaçırmaktayken yakalandılar' yazıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?" diyerek tepki gösterdi.
27.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının bazı çevreleri rahatsız etmesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu. Bu adam Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Yargımız onunla ilgili nihai kararı verdi. Kusura bakmasınlar bu ülkede hukuk var, yargı var." ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika faiz, enflasyon ve asgari ücret açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi gündemiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Her zaman düşük faizi savunduğunu ve bu konuda taviz vermeyeceğini söyleyen Erdoğan, "Faiz lobileri kuduruyor" dedi. Asgari ücretle ilgili kararın, görüşmelerin akışına göre verileceğini kaydeden Erdoğan, "Asgari ücret arttı diye işçi çıkarma gibi bir durumla karşılaşacağımızı da zannetmiyorum" diye konuştu.
29.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik
Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.
13.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.
12.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Konseyi Zirvesi'nde önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Konseyi Zirvesi'nde önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Konseyi olarak Afrika'ya 2,5 milyon doz aşı bağışlayacağız. Bunun 2 milyonunu Türkiye olarak biz bağışlayacağız" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Türk keneşi ne demek? Türk Konseyi ülkeleri hangileri? Aksakallılar Konseyi'nde kimler var?
Türk keneşi ne demek? Türk Konseyi ülkeleri hangileri? Aksakallılar Konseyi'nde kimler var? Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Devlet Başkanları 8. Zirvesi başladı. Pek çok kişi de Türk Konseyi ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, Türk keneşi ne demek? Türk Konseyi ülkeleri hangileri? Aksakallılar Konseyi'nde kimler var? Aksakallılar Konseyi'nde Türkiye'den kim var? İşte Türk Konseyi ve Aksakallılar Konseyi ile ilgili tüm detaylar...
12.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhamedov ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhamedov ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile baş başa görüştü. 
12.11.2021 Siyaset
İstanbul'da Türk Konseyi Zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi kararlar alacağız
İstanbul'da Türk Konseyi Zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi kararlar alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde konuştu. Tarihi kararlara imza atacaklarını belirten Erdoğan, "Aile resmimizin daha da zenginleşmesi için önümüzdeki dönemde KKTC'yi aramızda görmeyi arzu ediyoruz. Kıbrıs Türklerinin maruz bırakıldıkları ecridin hafifletilmesinde desteklerinize güveniyorum." dedi.
12.11.2021 Siyaset
Türk liderler cuma namazını Fatin Rüştü Zorlu Camisi'nde kıldı
Türk liderler cuma namazını Fatin Rüştü Zorlu Camisi'nde kıldı Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'nin (Türk Konseyi) liderleri, cuma namazını Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Fatin Rüştü Zorlu Camisi'nde kıldı.
12.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Konseyi Genel Sekreterliği binasının resmi  açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Konseyi Genel Sekreterliği binasının resmi açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'ne (Türk Konseyi) üye ülkelerin liderleri ile Türk Konseyi Genel Sekreterliği binasının resmi açılışını gerçekleştirdi.
12.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan'ın yaptığı nankörlüktür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan'ın yaptığı nankörlüktür Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Türkiye'ye yönelik sözleri üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyayı aldatabilirsiniz ama Türkiye'yi aldatamazsınız. Yunanistan dürüst davranmıyor. Elimizde belgeler var. 5 milyona yakın mülteciyi ev sahipliği yapan ülkeye, "Mülteci sorunu Türkiye'den kaynaklanıyor" demek, nankörlüktür." ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan, ABD'nin Dedeağaç'a askeri sevkiyat yapmasıyla ilgili olarak, "Aslında Dedeağaç bir üs değil. Yunanistan'ın kendisi şu anda ABD'nin bir üssü noktasına gelmiştir. Şu anda Yunanistan'ın içerisindeki ABD üslerinin sayısını ben saya saya bitiremedim." dedi.
11.11.2021 Siyaset
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar...
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından 1 Haziran sonrası normalleşme adımlarını açıkladı. Yeni normalleşme kararlarına göre, Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi ve cumartesi günü için akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında devam edecektir. Bu sınırlama cumartesi 22 ile pazartesi 5 arasında yani pazar günün tam kapsayacak şekilde uygulanacak. Restoranlar ise sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Pazar günleri ise sadece paket servisi yapabilecek...
31.05.2021 Gündem
1 varil petrol kaç dolar, 1 varil kaç litre? İşte petrol varil fiyatları
1 varil petrol kaç dolar, 1 varil kaç litre? İşte petrol varil fiyatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan petrol müjdesi verdi, "3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Günlük üretimimiz 61 bin varilin üzerine çıktı" dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşım yaparak, "Karadeniz'deki 405 milyar metreküplük doğal gaz keşfimizin ardından, karada da 3 yeni kuyuda petrol keşfettik" ifadelerini kullandı. Dönmez, Diyarbakır'daki Akoba-1 kuyusunda günlük 2 bin 800, Yenişehir-1'deki kuyuda günlük 3 bin Kırklareli'ndeki Misinli-2 kuyusunda ise günlük 1000 varil petrol çıkarıldığını açıkladı. Bir varil petrol kaç dolar, 1 varil kaç litre? İşte petrol varil fiyatları…
27.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demokrasi Ve Özgürlükler Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demokrasi ve özgürlükler adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.