Özbekistan

Özbekistan

Son dakika özbekistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özbekistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özbekistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özbekistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özbekistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.615 özbekistan haberi bulunmuştur. Tüm özbekistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklar açılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması yapıp yapmayacağı da araştırılamaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefonda görüştü.
31.03.2024 Gündem
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, geçtiğimiz Kasım ayında gözaltına alınmıştı. Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Dilan Polat’ın Şule adlı yardımcısı Shaklo Khaydarova, geçtiğimiz aylarda Özbekistan’a gönderildi. Şimdi de ülkesinde gece kulübü açtığı ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri 21 Mart nevruz bayramı mesajları ile kısa, resimli nevruz sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Nevruz Bayramı, özellikle İran, Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve diğer bazı Orta Asya ülkelerinde kutlanan geleneksel bir bayramdır. 21 Mart'ta kutlanır ve baharın başlangıcını temsil eder. Fransızca kökenli olan "Nevruz" kelime "yeni gün" anlamına gelir. Binlerce yıldır çeşitli kültürlerde kutlanan Nevruz bayramına özel biz de anlamlı, umut ve coşku dolu, müjde içeren 21 Mart bahar bayramı mesajları derledik. İşte kısa, resimli nevruz sözleri…
21.03.2024 Gündem
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var 22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İş için Kazakistan'da olan ve deprem sonrası kendisinden haber alınamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber geldi.
23.01.2024 Magazin
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Boobek Acikeev, Kırgızistan’da meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Afganistan'da yolcu uçağı düştü
Afganistan'da yolcu uçağı düştü Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitmek üzere kalkış yapan bir uçağın Afganistan'ın kuzeyindeki Badakhshan vilayetinde düştüğü açıklandı. Hindistan, uçağın Hindistan’a ait olduğuna ilişkin açıklamalarını reddederken Rusya Havacılık İdaresi, Rusya'ya kayıtlı uçağın Fransız yapımı Falcon 10 tipi olduğunu ve ilk belirlemelere göre uçakta 4’ü mürettebat 6 kişinin bulunduğunu açıkladı.
21.01.2024 Dünya
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
18.01.2024 İddaa
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Afganistan'ın kuzeydoğusunda 6.4'lük deprem!
Afganistan'ın kuzeydoğusunda 6.4'lük deprem! Afganistan’ın kuzey doğusunda bulunan, Hindukuş bölgesinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
11.01.2024 Dünya
“Kışın tüketilen aşırı sıcak içecekler kanser riski oluşturuyor”
“Kışın tüketilen aşırı sıcak içecekler kanser riski oluşturuyor” Kışın tüketilen aşırı sıcak içeceklerin ileriki yıllarda kanser riski oluşturduğunu söyleyen Gastroenteroloji Bölümü'nden Prof. Dr. Vedat Göral, “Sıcak içecekler 65 derecenin üstünde her gün çok sayıda tüketildiğinde yemek borusunda yanma, erozyon, tahriş ile ortaya çıkan özofajit tablosuna yol açıyor. Aynı zamanda ileriki yıllarda yemek borusunda ve gırtlakta kanser riski oluşturuyor. İçilen çay veya diğer içeceklerin sıcaklığı 65 derecenin altında olmalı” dedi.
11.01.2024 Sağlık
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı  İstanbul'da düzenlenen 'Kafes-30' operasyonunda 6 ülke tarafından kırmızı bülten ile aranan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali yerlikaya Sosyal medya hesabından paylaştı.
11.01.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü! ‘Millet olarak rahatlayın’
Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü! ‘Millet olarak rahatlayın’ Dilan ve Engin Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanı Şule’nin akrabalarını Polat çiftinin evine yerleştirdiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şule ile Özbekistan uyruklu arkadaşları kaçak durumda oldukları için sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen Dilan Polat’ın yardımcısı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla ülkesine döndüğünü duyurdu.
9.12.2023 Magazin
Dilan Polat’ın yardımcısı Şule kimdir, gözaltına mı alındı? Sınır dışı edilecekler
Dilan Polat’ın yardımcısı Şule kimdir, gözaltına mı alındı? Sınır dışı edilecekler Dilan ve Engin Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanının, akrabalarını Polat çiftinin evine yerleştirdiği ortaya çıktı. Peki, Dilan Polat’ın yardımcısı Şule kimdir, gözaltına mı alındı?
5.12.2023 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor?
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her ay 2 kez toplanan kabine bu hafta İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı atılacak adımlar görüşülecek. Ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler de kabinede ele alınacak konular arasında yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı kararları neler? 20 Kasım Kabine Toplantısı bitti mi?
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı atılacak adımlar, ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler gündemde yer alıyor.
20.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Zengezur için Azerbaycan ile çok yakın çalışıyoruz
Bakan Uraloğlu: Zengezur için Azerbaycan ile çok yakın çalışıyoruz Azerbaycan'da düzenlenen 'Türk Devletleri Teşkilatı Ulaştırma Bakanları Toplantısı'nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tüm bölge ülkelerinin istifade edeceği Zengezur Koridoru'nun bağlantıları ile bir an önce bitirilmesi için Azerbaycan ile çok yakın çalıştıklarını söyledi.
16.11.2023 Ekonomi
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirvede lider eşleriyle bir araya geldi.
15.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirveye ev sahipliği yapacak
Emine Erdoğan "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirveye ev sahipliği yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yarın İstanbul'da pek çok ülkeden devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilcilerin katılacağı "Filistin İçin Tek Yürek" temalı zirveye ev sahipliği yapacak.
14.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özbekistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özbekistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.