Dehşet Saçtı

Dehşet Saçtı

Son dakika dehşet saçtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dehşet saçtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dehşet saçtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dehşet Saçtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dehşet saçtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 995 dehşet saçtı haberi bulunmuştur. Tüm dehşet saçtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı
Bitlis'te dehşet! Ailenin kızını kaçırıp evini bastı: 3 ölü, 1 yaralı Bitlis'in Mutki ilçesinde evli Cihan Oral, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un (27) evini bastı. Oral, uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan Oral'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.03.2024 Gündem
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'de husumetli 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel (61) hayatını kaybetti, fırıncı L.T. (34) yaralandı.
4.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta 9 saatte dehşet saçtı! 10 kişiyi bıçaklayan şahısla ilgili yeni detaylara ulaşıldı: 1 gün önce babasını bıçaklamış
Esenyurt'ta 9 saatte dehşet saçtı! 10 kişiyi bıçaklayan şahısla ilgili yeni detaylara ulaşıldı: 1 gün önce babasını bıçaklamış   Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan ve yakalanan şahsın olay günü öncesinde babasını bıçakladığı ortaya çıkarken polis ekiplerince kontrol için götürüldüğü hastanede doktoru darp edip odasını dağıttığı öğrenildi. Şahıs emniyetteki ifadesinde ise, "Annemle babam beni istemediği için psikolojik bunalımdayım" dedi.
23.01.2024 Gündem
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı Fatih Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Fatih Camisi'nde iki kişiyi bıçaklayan Ömer Salgın tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
9.01.2024 Gündem
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı
İzmir polisinden 29 adrese operasyon: 21 gözaltı İzmir'de "Nitelikli Dolandırıclık" ve "Vergi Usul Kanununa Muhalef" suçlarından yürütülmekte olan iki ayrı soruşturma kapsamında 19 ikamet adresi ve 10 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı Bağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı
Alkollü sürücü dehşet saçtı! 1 kişi öldü 22 kişi yaralandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 20 kişi yaralandı. Kaza yerinden çalışmalar sürerken, alkollü sürücüsünün kullandığı otomobil, kalabalığın arasına daldı. Bu kazada da 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
30.11.2023 Gündem
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de istediği şarkı çalınmadı diye dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var İzmir'in Menemen ilçesinde düğünde istediği parça çalmadığı için bir süre sonra düğünü pompalı tüfekle basan kişi dehşet saçtı. Meydana gelen olayda 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.
17.11.2023 Gündem
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu Eskişehir'de, restorana pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla tutuklanan Ahmet Alkışlar, 'Kadına ve çocuğa karşı kasten öldürmeye teşebbüs', 'Mala zarar verme', 'İş yeri dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 38,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alkışlar, son ifadesinde, "İş yerinde kadını ve çocuğunu görmedim. Bir kadına ve çocuğa ateş edecek kadar cani değilim" dedi.
15.11.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı Antalya'nın Lara bölgesindeki plajda çıkan hortum, güneşlenen ve denize girenlere korku dolu anlar yaşattı. Tatilciler sağa sola kaçışırken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
12.11.2023 Yaşam
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, karşı şeride geçen aracın seyir halindeki 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
12.11.2023 Gündem
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar Kullandıkları otomobilin dereye uçmasıyla kaza geçirenler, kendilerine yardıma gelenlere saldırıp polise zor anlar yaşattı. Denizli'de yaşanan olayda ters yönde ilerleyip, yol kenarındaki dereye uçan otomobilden hafif sıyrıklar ile kurtulan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. Kazazedeler arasındaki 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler edip, taş atmak istedi. Polisin kelepçeleyerek gözaltına aldığı 2 kadın, adli muayene için götürüldükleri hastanede de özel güvenlik görevlisi kadına saldırıp, saçını çekti.
23.10.2023 Gündem
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi!
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi! Korkuç kaza Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşandı. Cipin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Demiral (66), hayatını kaybetti. K.Ö. ifadesi sonrası serbest bırakılırken, karara tepkili Demiral'ın kızı Zeliha Nayman, cip sürücüsünün kazadan sonra babasının sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gönderdiğini belirterek, "Neden gönderdiğini bilmiyoruz, anlam veremiyoruz" dedi.
23.10.2023 Gündem
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı...
Aldatma iddiasıyla başlayan kavga kanlı bitti! Kocasını sokak ortasında bıçaklayan kadın dehşet saçtı... Evde başlayan tartışmada bıçakla yaralanan kadın çılgına döndü kocasını, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla sokak ortasına kadar kovalayıp göğsünden bıçakladı. Dehşet anları kameralara yansırken, eşinin aracının lastiklerini de bıçaklayan kadın taksiyle kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
23.10.2023 Gündem
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı!
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı! Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda freni boşalan tır, önündeki minibüse çarpıp yol çalışması yapan ekiplerin arasına daldıktan sonra alev aldı. Feci kazada 3 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.
22.10.2023 Yaşam
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular'
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular' Esenyurt’ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Hacı Koçak ve oğlu, iddiaya göre site yönetimine çökmek isteyen grubun demir sopa ve taşlı saldırısıyla hastanelik oldu. Daha önce de aynı grubun silahlı saldırısına uğrayan yöneticinin para ve ev anahtarlarının da gasp edildiği belirtilirken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
8.10.2023 Yaşam
İşçiler birbirine girdi çekiç ve çiviler havada uçuştu, şantiye resmen savaş alanına döndü!
İşçiler birbirine girdi çekiç ve çiviler havada uçuştu, şantiye resmen savaş alanına döndü! Başakşehir’de şantiyede bir grup işçi henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Çivilerin ve çekiçlerin havada uçuştuğu olayda çok sayıda kişi yaralanırken, kavgaya karışanlar ise gözaltına alındı. Yaşananlar bir başka işçi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
5.10.2023 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dehşet Saçtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dehşet saçtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.