Davada Karar Çıktı

Davada Karar Çıktı

Son dakika davada karar çıktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davada karar çıktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davada karar çıktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davada Karar Çıktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davada karar çıktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.433 davada karar çıktı haberi bulunmuştur. Tüm davada karar çıktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kavgayı ayırmak istedi, kulağını martı kaptı! Davada karar çıktı
Kavgayı ayırmak istedi, kulağını martı kaptı! Davada karar çıktı Büyükada'da 2016 yılında Eyüp Çelik'in şiddete uğrayan bir kadını kurtarmak isterken çıkan kavgada kulağı koptu. Yerdeki kulağı bir martı kaparak uzaklaştı. Olayla ilgili süren davada karar açıklandı. Eyüp Çelik’in kulağını ısırarak kopmasına neden olan sanık Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.
25.04.2024 Gündem
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu Bursa'da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı. Çöplüğü yakmak isterken alevlerin ormana sıçradığını öne sürüp, "Ben, orman sevdalısıyım. Doğayı çok seviyorum" diyen Öner, 'Kasten orman yakmak'tan 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin lira cezaya çarptırıldı.
3.04.2024 Gündem
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı
Ceren Damar cinayetinde yeni gelişme! Katilin ailesine ceza yağdı Akademisyen Ceren Damar’ı öldüren Hasan İsmail Hikmet’in anne ve babasının, Damar ailesine yönelik yaptıkları sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandıkları davada karar çıktı. Mahkeme, baba Ömer Hikmet’e 8 yıl, anne Hatice Hikmet’e ise 7 yıl hapis cezası verdi. İyi hal indirimi ise yapılmadı.
21.10.2023 Yaşam
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga Yağcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, Yağcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023 Gündem
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu
Böyle damat eğlencesi görülmedi! Sosyal medyada gündem oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğünden sonra yapılan damat eğlencesinde, damadın arkadaşlarının ilginç kıyafetlerle yaptığı koreografi sosyal medyada ilgi odağı oldu.
22.08.2023 Yaşam
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı Koronavirüs için geliştirilen aşıların yan etkileri olduğu gerekçesiyle binlerce kişi geçtiğimiz aylarda şikayetçi olmuştu. Mainz Eyalet Mahkemesi, önceki gün AstraZeneca aşısı olduktan sonra sağ kulağı sağır olan diş doktorunun tazminat talebi için kararını verdi.
22.08.2023 Magazin
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi İzmir'in Dikili ilçesinde 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde öldüren Haydar Çakıcı'nın (35) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi, ardından Hanife Çakıcı'nın C.G. ile mesajlarını gerekçe gösterip, cezayı 22 yıl hapse çevirdi.
11.08.2023 Yaşam
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer: Yüzlerce ölüm olayı varken sadece Melike’nin ölüm olayına takılmışsınız Palu ailesi davasında mahkeme alınan kararları açıkladı. Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Tutuklu sanık Tuncer Ustael, "Olası kasttan çocuğu kasten öldürme" suçundan müebbet hapse çarptırıldı, tutuksuz sanıklar ise beraat etti.
19.07.2023 Gündem
İsveç’ten tarihi karar! Terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan şahsa hapis cezası
İsveç’ten tarihi karar! Terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan şahsa hapis cezası NATO üyeliği için Türkiye'nin onayını bekleyen İsveç'te mahkeme, terör örgütü PKK’yı finanse etmeye çalışan bir şahsı 4,5 yıl hapis cezasına çarptırarak sınır dışı edilmesini istedi.
6.07.2023 Dünya
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası!
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası! ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan’ın, müzisyen Nicole Rona’nın sesini izinsiz olarak kendisine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Alkan’ı ‘mali ve manevi haklara tecavüz’ suçundan 6 bin 80 lira adli para cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Duruşmanın ardından Alkan, ‘’Yargı önünde çıkan karara saygımız sonsuzdur’’ dedi.
19.06.2023 Magazin
CZN Burak'ın annesine 2 yıl 7 ay hapis cezası!
CZN Burak'ın annesine 2 yıl 7 ay hapis cezası! CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura'nın yargılandığı davada karar çıktı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde rüşvet aldıkları iddiasıyla yargılanan sanık Prof. Dr. Mehmet Alp Bozbura 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına, eşi Didem Bozbura ve yanında çalışan Yasin Şimşek ise 2 yıl 7 ay 7'şer gün hapis cezasına çarptırıldılar.
15.06.2023 Magazin
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi
6 kez bıçakladı, mahkemede 'Eşimi çok seviyorum' dedi Bursa'da, ayrı yaşadığı eşi Yüce Can Yılmaz'ı (39) dövüp, karın ve kalça bölgesinden 6 bıçak darbesiyle yaralayan Kenan Yılmaz'ın (42) yargılandığı davada karar çıktı. Duruşmada eşini kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle bıçakladığını söyleyerek, "Eşimi hala çok seviyorum" diyen Yılmaz, haksız tahrik indirimiyle 'Eşe ve kadına karşı kasten öldürmeye' teşebbüs suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.
18.05.2023 Yaşam
Soner Sarıkabadayı'nın yargılandığı davada karar çıktı!
Soner Sarıkabadayı'nın yargılandığı davada karar çıktı! Müzisyen Serdar Kapan'ın bir şarkısındaki nakarat kısmındaki melodiyi intihal ettiği iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis cezası talep edilen şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın yargılandığı davada karar çıktı.
11.05.2023 Magazin
Mankene gece kulübünde eski sevgiliden öldüresiye dayak!
Mankene gece kulübünde eski sevgiliden öldüresiye dayak! Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darbettiği iddiasıyla eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı'nın yargılandığı davada karar çıktı. Gizem Akbaş'ı yumrukladığı iddia edilen eski sevgilisi Ayta "Kasten yaralama" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, "Tehdit" suçundan da cezalandırılmaları istenen her iki sanık hakkında ise beraat kararı verdi. Duruşma sonrasında Gizem Akbaş sanığın yeterli cezayı almadığını söyleyip ağlarken, destek için yanında bulunan avukat Demet Tanrıverdi Keskin, "7 ay ceza verilen kişi, 7 gün bile yatmayacak. İnfazda önleyici tedbirler alınması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
4.05.2023 Yaşam
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası!
Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası! Şarkıcı Gülşen'in bir konserinde imam hatiplilere yönelik 'İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' şeklindeki sözleri nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan dava açılmış, 25 Ağustos'ta tutuklanmış, daha sonra ise tahliye edilmişti. Ünlü şarkıcı ile ilgili devam eden davada karar çıktı.
3.05.2023 Magazin
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 614 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Fadıl Akgündüz, "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin  dolandırıcılığı" suçundan  2 bin 504 yıl 2 ay hapis cezasına ve 12 milyon 20 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Akgündüz'ün firari olan ablası  Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut'a aynı suçtan 2 bin 445'er yıl 10'ar ay hapis ve 11 milyon 740'ar bin lira adli para cezası verildi. Tutuklu yeğeni Mehmet Salih Obut ise aynı suçtan 2 bin 450 yıl hapis ve 11 milyon 760 bin lira para cezasına mahkum edildi. 6 sanığa ise beraat kararı verildi. Duruşma sonrası mağdurlar verilen karardan memnun olduklarını belirtirken, bir mağdur "Türkiye'yi tescilli dolandırıcılıktan kurtardık" dedi.
28.04.2023 Gündem
Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku! Karar verildi
Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku! Karar verildi Beyoğlu’ndaki bir otelin restoranında meydana gelen kavgaya ilişkin oyuncu Ayşegül Çınar ile erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu’nun yargılandığı davada karar çıktı.
9.03.2023 Magazin
'Cin çıkarma' seansı sonrası ölüm davasında 2 sanığa 10 yıl 5'er ay hapis
'Cin çıkarma' seansı sonrası ölüm davasında 2 sanığa 10 yıl 5'er ay hapis Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Özge Nur Tekin'in (30) 'cin çıkarma' seansının ardından yaşamını yitirmesiyle ilgili tutuksuz 6 sanığın yargılandığı davada Tekin’in eşi sanık Selçuk Tekin ile sanık sözde cinci hoca Erdal Kaya, 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 10 yıl 5'er ay hapis cezasına çarptırıldı, 4 sanık ise beraat eti.
8.03.2023 Yaşam
İşlediği cinayeti küçük yaştaki kızının üstüne atan babanın cezası belli oldu
İşlediği cinayeti küçük yaştaki kızının üstüne atan babanın cezası belli oldu Bursa'da, yüksek sesle müzik dinleme kavgasında Zeki Özezen'i (30) tabancayla vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kıral Dalkıran'ın (34), 'Kasten öldürme' suçlamasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Suçu o tarihte 14 yaşında olan kızı Ç.D.'nin üzerine atan Dalkıran, önce müebbet, sonra da 'haksız tahrik' indirimiyle 18 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme, Ç.D.'ye ise ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti.
6.03.2023 Yaşam
17 yaşındaki Ayşegül'ü istismar edip canice katletmişti! Cezası belli oldu
17 yaşındaki Ayşegül'ü istismar edip canice katletmişti! Cezası belli oldu 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, Kocaeli'de yabancı uyruklu şahıs tarafından adım adım takip edilmiş ve başına taşla vurularak öldürülmüştü. Genç kıza cinsel istismar uygulayan ve 1 saat 40 boyunca ormanlık alanda kalan sanık, “Tecavüz etmedim. Kaçmadım, yardımcı olmak istedim. Pişmanım, bana az ceza verin” dedi. Davada karar çıktı, caninin cezası belli oldu.
17.02.2023 Yaşam
‘Bilal Bal’ davasında karar çıktı
‘Bilal Bal’ davasında karar çıktı Şile’de açıklarında batması sonucu 7 kişinin öldüğü 2 kişinin de kaybolduğu "Bilal Bal" adlı kuru yük gemisine ilişkin 8 kişinin, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan yargılandığı davada karar çıktı.
31.12.2022 Gündem
2 oğlunu öldürten anneye 48 yıl, cinayet sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
2 oğlunu öldürten anneye 48 yıl, cinayet sanığına 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Ankara'da 10 yıl önce 2 kardeşin öldürülmesiyle ilgili azmettirici olduğu gerekçesiyle anne Fahriye Güler (51) ile cinayetleri işleyen sevgilisi İbrahim Terzioğlu (57) ve onun oğlu Arman Terzioğlu'nun yargılandığı davada karar çıktı. Sanık İbrahim Terzioğlu 2 kez ağırlaştırılmış müebbet, anne Fahriye Güler 48 yıl hapis ve Arman Terzioğu ise 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2022 Yaşam
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Davada Karar Çıktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davada karar çıktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.