Dalaman

Dalaman

Son dakika dalaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dalaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dalaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dalaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dalaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.001 dalaman haberi bulunmuştur. Tüm dalaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 4-5 Nisan 2024 tarihinde alınan 799 liradan başlayan yurt içi uçak biletleriyle 1 Ekim-30 Kasım 2024 tarihinde seyahat edilebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bilet kampanyası düzenledi. 5-6 Mart 2024 tarihinde alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat gerçekleştirilecek.
5.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak, "Muğla ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız? Şu an rakamı aldım, 50 bin kişi var. 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz. Ülkemize en büyük müjdemiz bu olacak." ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 15-16 Şubat tarihinde alınacak biletlerle 1 Mart-4 Nisan arasında 799 liradan başlayan fiyatla seyahat avantajı sağlıyor.
15.02.2024 Ekonomi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
THY ucuz bilet kampanyası yeniden başladı
THY ucuz bilet kampanyası yeniden başladı Türk Hava Yolları 11 Ocak-12 Ocak 2024 tarihlerinde alınan biletlerle yurt içi 16 Nisan-30 Mayıs 2024 tarihlerinde ucuz fiyattan uçuş imkanı sağlıyor.
11.01.2024 Ekonomi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası Pegasus 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. Pegasus indirimli bilet fiyatlarını açıkladı.
22.11.2023 Ekonomi
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.
18.09.2023 Magazin
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre hava ulaşımında hizmet verilen yolcu sayısının 2023'ün 7 aylık döneminde bir önceki yıla kıyasla yüzde 22,65 artarak 118 milyon 679 bine ulaştığı görülüyor. Çevrim içi seyahat platformu Turna.com ise uçak bileti satışlarından yola çıkarak 2023’ün ilk 7 ayının seyahat karnesini açıkladı. Buna göre yılın en pahalı uçuşu tek yönde 66 bin 600 TL ile İstanbul’dan Çin’e yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Muğla'nın 7 ilçesinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 31 şüpheli gözaltına alındı.
4.08.2023 Gündem
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dalaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dalaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.