Çukur Dizi

Çukur Dizi

Son dakika Çukur dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çukur dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çukur dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukur Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukur dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 çukur dizi haberi bulunmuştur. Tüm çukur dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ: Kocalarımla yaşıyorum
Çukur'un Ayşe'si İrem Altuğ: Kocalarımla yaşıyorum Çukur dizisinde Ayşe karakteriyle tanınan İrem Altuğ kameralara yakalanınca yaptığı açıklamayla şoke etti. Altuğ'un kameraları ti'ye aldığı iddia edildi.
19.09.2021 Magazin
Çukur 72. bölüm önizleme
Çukur 72. bölüm önizleme Çukur dizisinin 72. bölüm önizleme videosu yayınlandı. İşte tüm detaylar...
8.10.2019 Televizyon
Şoke eden gelişme! 'Çukur'dan gidiyor...
Şoke eden gelişme! 'Çukur'dan gidiyor... Çukur'un yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.
30.01.2018 Magazin
Çukur dizisi 13. yeni bölümde Sena ile Yamaç karşı karşıya geliyor?
Çukur dizisi 13. yeni bölümde Sena ile Yamaç karşı karşıya geliyor? Çukur dizisi 13. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Bu akşam ekrana gelecek olan Çukur'da Sena ile Yamaç'ın karşılaşma sahnesi heyecanla bekleniyor. İkili arasında neler olacak? İşte Çukur dizisinde bu hafta yaşanacaklar...
22.01.2018 Gündem
Çukur'da bomba transfer! Usta oyuncu diziye katıldı...
Çukur'da bomba transfer! Usta oyuncu diziye katıldı... Usta oyuncu, Show TV'nin iddialı dizisi Çukur'un kadrosuna dahil oldu.
2.11.2017 Televizyon
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ekim Çarşamba 25 Ekim Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlarınıza renk katıyor. Miniklerin birbirinden komik cevapları ve diğer yandan yarışmacılar…. Komedi ve kahkaha dolu yayın ile sabahınıza hareketlilik getirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Güldür Güldür Show” adlı komedi programı seyircileri ile buluşuyor. Kahkaha tufanı ile karşı karşıya bırakan renkli program yine hem çocuklarınızı hem de kendinizi güldürmeyi başaracak. Güzel bir akşam için mutlaka Show TV’de olun… Kanalın yayın akışını hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Çukur 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur dizi konusu ve oyuncuları
Çukur 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur dizi konusu ve oyuncuları Çukur dizisinin ilk bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Tanıtımları oldukça dikkat çeken Show TV'nin yeni dizisi Çukur'un konusu ve oyuncuları kimler? Peki merakla beklenen Çukur dizisinin başlangıç tarihi nedir?
29.09.2021 Gündem
Çukur dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!
Çukur dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur dizisinin tanıtımı daha başlamadan ses getirmişti. Şimdi ise Çukur dizisinin yayın tarihi belli oldu ve ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen Çukur dizisinin konusu, oyuncuları ve yayın tarihi...
29.09.2021 Gündem
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı!
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı! Bir döneme damga vuran fenomen dizi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Meli Bendeli şimdi ise son halini takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi? Kahramanmaraş merkezli olup 11 ili etkileyen, 50 binden fazla can kaybına sebep olan depremlerin ardından artçı depremler korkutmaya devam ediyor. Uzmanlar sık sık Türkiye’nin deprem bölgesi olduğun hatırlatırken Bozova fayına da dikkat çekiyor. Peki, Bozova fayı nereden geçiyor? Bozova fay hattı tehlikeli mi, en son ne zaman kırıldı, hala aktif mi?
31.03.2023 Gündem
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı
Yeni sosyal destek programı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak' diyerek açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gelir seviyesi belli bir rakamın altında kalan vatandaşlarımıza koruyucu önleyici tarzda destek olacak yeni programlar geliştirdik. Türkiye Aile desteği... Bu kapsamda 2,5 milyon insanımıza 3.2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğalgaz yardımının 2022 kış dönemi ilk ödemesi de bu hafta gerçekleştirilecektir." dedi.
7.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, "Kabine toplantımızda kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani ana para. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak." dedi. Konuşmasının sonunda ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere de bir müjde vermek istediğini belirten Erdoğan, "Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 li,raya yükselmektedir." diye konuştu. Erdoğan son olarak devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacağını da duyurdu...
18.07.2022 Gündem
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi!
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi! Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide ekranlarda olan oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.
19.06.2022 Magazin
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Dudaklarımı yaptırmak zorunda değilim
Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz: Dudaklarımı yaptırmak zorunda değilim Tiyatro ve dizi oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıkladı. 'Çukur'un Timsah Celil’i olarak dikkat çeken Yılmaz, 2020 yılında 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, bütün birikimini estetiğe harcadığını söyledi.
10.04.2022 Magazin
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi…
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi… Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünde Leyla’nın Efe ile evlenmeye karar vermesi ve Kılıç ile Çetin’in sert kavgası damga vurdu. Kartal ve Efe’nin damatlık baktığı sırada karşılarına Kılıç’ın çıkması heyecanı  arttırdı. Üç Kuruş'a ise Kılıç Hicar karakteri ile dahil olan Necip Memili’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Kılıç Hicaz'ı oynayan Necip Memili kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi?
4.04.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
Damla Makar kimdir? Üç Kuruş Halide kaç yaşında, nereli?
Damla Makar kimdir? Üç Kuruş Halide kaç yaşında, nereli? SHOW TV’de ekranlara gelecek olan 'Üç Kuruş', bu akşam saat 20.00'de seyirciyle buluşuyor. Kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Civan Canova ve Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı 'Üç Kuruş'ta rol alan Damla Makar kimdir? Uç Kuruş Halide kaç yaşında, nereli?
1.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çukur Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukur dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.