Çöp Konteyneri

Çöp Konteyneri

Son dakika çöp konteyneri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çöp konteyneri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çöp konteyneri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöp Konteyneri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöp konteyneri gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 çöp konteyneri haberi bulunmuştur. Tüm çöp konteyneri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi Sarıyer'de çöp konteynerinin üzerindeki "ceset aşağıda" yazısı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul çıkışında öğretmenin kullandığı otomobilin çarptığı tekerlekli çöp konteyneri, hareketlenip 4 öğrenci ile 1 veliye çarptı. Yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.
12.02.2024 Gündem
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı...
Sağanak yağış ve dolu Ankara'da etkili oldu! Sokakları sel aldı, caddeleri fareler bastı... Sağanak yağmur ve dolu yağışı Ankara'da hayatı felç etti. Başkent'te haftalardır yaşanan yoğun yağışın ardından bu sefer de dolu yağdı, sokakları sel aldı. Öte yandan sağanaklar sebebiyle fareler caddeleri bastı. Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş, "Mor ve turuncu fırtına poligonu etkisinde tüm bölgelerde süren yağışlar nedeniyle ilgili birimlerimizin tüm izinleri kaldırılmıştır" dedi.
3.06.2023 Yaşam
Çöp konteyneri kabusu! Konteyner kaçıyor, mahalleli kovalıyor
Çöp konteyneri kabusu! Konteyner kaçıyor, mahalleli kovalıyor İstanbul Maltepe'de bir sokakta bulunan çöp konteyneri mahallelinin kâbusu oldu. Yokuşun başına konulan konteyner rüzgar çıktığında kayınca mahallere zor anlar yaşatıyor.
2.06.2021 Haber
Çöp konteyneri kabusu! Konteyner kaçıyor, mahalleli kovalıyor
Çöp konteyneri kabusu! Konteyner kaçıyor, mahalleli kovalıyor İstanbul Maltepe'de bir sokakta bulunan çöp konteyneri mahallelinin kâbusu oldu. Yokuşun başına konulan konteyner rüzgar çıktığında kayınca mahallere zor anlar yaşatıyor.
2.06.2021 Yaşam
Yenidoğan bebeğini çöpe atan anneyle ilgili flaş karar!
Yenidoğan bebeğini çöpe atan anneyle ilgili flaş karar! Çanakkale'de yenidoğan erkek bebeğini çöp konteynerine atan anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.12.2020 Gündem
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı Avcılar’da kağıt toplayıcısı kadın, çöp konteyneri içerisinde göbek bağı kesilmemiş erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği çöp kutusuna atan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
26.11.2020 Yaşam
Formula 1 için geri sayım: İstanbul Park Pisti'nde son hazırlıklar
Formula 1 için geri sayım: İstanbul Park Pisti'nde son hazırlıklar Tuzla Belediyesi, 9 yıl aradan sonra Türkiye’ye gelen Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si için tüm hazırlıklarını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yarış kaskı takarak Formula 1 aracına bindi. Başkan Yazıcı yaptığı açıklamada, "Formula 1 organizasyonunu dünyada yaklaşık 2 milyondan fazla izleyici bulunan gerçekten çok ilgi duyulan yarışlardan bir tanesi. Dolayısıyla bu yarışların Tuzla’da yapılıyor olması Türkiye’de İstanbul’da yapılıyor olması bizim için çok büyük onur ve gurur kaynağı” dedi.
10.11.2020 Otomobil
Çöp konteyneri üzerinden havuzdaki yaşıtlarını izliyordu... Hayali gerçek oldu
Çöp konteyneri üzerinden havuzdaki yaşıtlarını izliyordu... Hayali gerçek oldu Antalya'da, bir sitenin havuzundaki çocukları izlemek için çöp konteynerinin üzerine çıkan 10 yaşındaki kağıt toplayıcısı M.H., fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine Konyaaltı Belediyesi ekipleri tarafından kardeşleriyle birlikte havuza götürüldü. M.H. ile kardeşleri, daha sonra Antalya Akvaryum'u gezdi.
23.07.2020 Yaşam
Çöp konteynerinin önündeki 'ceset' torbaları korkuttu
Çöp konteynerinin önündeki 'ceset' torbaları korkuttu Mersin'in Tarsus ilçesinde, cami önündeki çöp konteynerinin önüne bırakılan 2 adet ceset torbası çevrede panik yarattı.
8.05.2020 Gündem
Aç kalan yaban domuzu Arnavutköy'ün merkezine indi
Aç kalan yaban domuzu Arnavutköy'ün merkezine indi Arnavutköy'de aç kalan yaban domuzu ilçe merkezine indi. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
24.03.2020 Gündem
Çöp kamyonunda erkek cesedi bulundu
Çöp kamyonunda erkek cesedi bulundu Samsun'da çöp toplama kamyonunda battaniyeye sarılı vaziyette bulunan cesedin, kimliğini belirlemek üzere çalışma başlatıldı.
12.01.2020 Yaşam
Açık öğretim bürosuna daldı
Açık öğretim bürosuna daldı Antalya'da direksiyonda fenalaşan adamın kullandığı otomobil, bariyere çarptıktan sonra açık öğretim bürosuna girdi.
16.12.2019 Yaşam
Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu
Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu Mersin'in merkez Akdeniz ilçesindeki bir çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu.
22.11.2019 Yaşam
Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu!
Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek bulundu! Adana'nın Kozan ilçesinde, vatandaşlarca bulunan bebek hastanedeki kontrollerinin ardından, Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne yerleştirildi. Bebeğin annesi ve babası olduğu iddia edilen kişiler gözaltına alındı.
2.10.2019 Yaşam
'Doğa komandoları', Marmaris'te bir günde 6 ton çöp topladı
'Doğa komandoları', Marmaris'te bir günde 6 ton çöp topladı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 8'i tırmanış ve iniş eğitimi almış toplam 23 belediye personeli; karayolları kenarları, seyir tepeleri ve uçurumlarda, bir günde 6 ton çöp topladı.
3.08.2019 Gündem
Çöpte ölü bulunan bebeğin annesi gözaltına alındı
Çöpte ölü bulunan bebeğin annesi gözaltına alındı Hatay'da çöp konteyneri içinde ölü bulunan bebeğin annesi olduğu belirlenen Endonezya uyruklu Kadek Ayu R. (29) gözaltına alındı.
13.06.2019 Gündem
Domuzlar, 2 bin kişinin yaşadığı siteye dadandı
Domuzlar, 2 bin kişinin yaşadığı siteye dadandı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yiyecek arayan yaban domuzları, yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı siteye dadandı.
9.06.2019 Yaşam
Kadıköy'deki vahşetin sırrı çözüldü!
Kadıköy'deki vahşetin sırrı çözüldü! Kadıköy'de çöp konteynerlerinde bulunan kesik bacakları sırrı, polisin detaylı çalışmasıyla ortaya çıktı. Amcasını öldüren gencin, cesedi parçalayarak farklı çöp konteynerlerine attığı belirlendi.
27.02.2019 Gündem
Kadıköy'de çöp konteynerinden kesik bacaklar çıktı
Kadıköy'de çöp konteynerinden kesik bacaklar çıktı Kadıköy'de bir çöp konteynerinden kesik bacaklar çıkması üzerine polis inceleme yapıyor.
28.02.2019 Yaşam
"Çöp topladığını" iddia ettiği kadın, Kılıçdaroğlu'ndan şikayetçi oldu
"Çöp topladığını" iddia ettiği kadın, Kılıçdaroğlu'ndan şikayetçi oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Şubat'taki grup toplantısında fotoğrafını gösterdiği "çöpten yiyecek toplayan kadın"ın, sokak hayvanları için çevredeki iş yerlerinin konteynere bıraktığı gıda maddelerini alan Aysun Demir olduğu ortaya çıktı.
22.02.2019 Gündem
Esenyurt'ta  sitede el bombası ve mermiler bulundu
Esenyurt'ta sitede el bombası ve mermiler bulundu ESENYURT Haramidere Caddesi'nde bir sitedenin kamelya kısmında masanın üstündeki poşetten el bombası ve mermiler çıktı.
17.01.2019 Gündem
Eşi, sevgilisinden olan çocuğu çöpe attı
Eşi, sevgilisinden olan çocuğu çöpe attı İzmir'de yaşayan 42 yaşındaki M.S., kendisini terk edip İstanbul'a giden ve burada bir iş adamıyla birlikteliğinden dünyaya gelen çocuğu çöp konteynerine attığını öğrendiği eşi 36 yaşındaki A.S.'ye boşanma davası açtı. M.S., başına gelen bu olayı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, terk edilen çocukla ilgili açtığı dava sayesinde öğrendi.
11.12.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çöp Konteyneri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöp konteyneri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.