Coca Cola

Coca Cola

Son dakika Coca Cola haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Coca Cola ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Coca Cola haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Coca Cola

haberleri sayfasında son dakika yaşanan coca cola gelişmeleri de dahil olmak üzere 776 coca cola haberi bulunmuştur. Tüm coca cola haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır?
Sap Nedir, Ne İşe Yarar? Sap Nasıl Kullanılır? SAP bir yazılım programı olarak kurumsal iş hayatında kullanılmaktadır. Yeni nesil yazılım programları arasında yer almaktadır. SAP kullanılan sektöre göre değişiklik gösterebilen modüler bir programdır.
1.02.2024 Gündem
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Realme 10 Pro Coca-Cola Edition
Realme 10 Pro Coca-Cola Edition Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtımı
10.08.2023 Advertorial
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Realme 10 Pro+ incelemesi
Realme 10 Pro+ incelemesi realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...
4.05.2023 Advertorial
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı
Twitter reklamlarını durduran büyük şirket sayısı 7’ye ulaştı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın aylar önce yaptığı teklifle başlayan ve tarafları davalık hale getiren Twitter’ı satın alması, geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Bu gelişmenin ardından Twitter’ın yeni sahibi Musk olurken, üst düzey yöneticilerin büyük bir kısmı şirketten istifa etti. Bu süreçte Twitter’a karşı güveni azalan markalar, Twitter’daki reklam harcamalarını durdurdu.
24.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Coca Cola soruşturması sonlandırıldı: Dolapların yüzde 25'i rakiplere ayrılacak
Coca Cola soruşturması sonlandırıldı: Dolapların yüzde 25'i rakiplere ayrılacak Rekabet Kurulu, hakkında soruşturma yürütülen Coca Cola Satış ve Dağıtım Anonim Şirketi'nin, sunduğu taahhüt paketinin rekabet sorunlarını giderebileceğini değerlendirerek, soruşturmayı sonlandırdı.
28.07.2022 Ekonomi
Kola fiyatları 2022! Kolaya zam geldi mi? Güncel 2.5 litre, 1 litre, kutu coca cola zammı!
Kola fiyatları 2022! Kolaya zam geldi mi? Güncel 2.5 litre, 1 litre, kutu coca cola zammı! Kolaya zam geldi mi? Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kolaya zam geldiğini duyurdu. İşte Güncel 2.5 litre, 2 litre, 1.5 litre, 1 litre, 200 cc ve 330 cc kutu kola fiyatları 2022...
11.05.2022 Ekonomi
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak
Kız Kardeşim kadınlarına destek ikiye katlandı! Hedef 700 bin kadına ulaşmak  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında, kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla yürütülen Kız Kardeşim Projesi’nin 700 bin kadına ulaşmayı hedeflediği açıklandı.
1.04.2022 Ekonomi
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Rusya'dan bir yaptırım kararı daha! Hepsine el koyacak
Rusya'dan bir yaptırım kararı daha! Hepsine el koyacak Rusya, sermayesinin yüzde 25'inden fazlası "dostane olmayan" ülkelere ait firmaları, ülkedeki iş olanaklarını korumak ve iflası önlemek adına kamulaştırma konusunda ilk adımı attığını duyurdu. Söz konusu yasa ile dostane olmayan ülkelerin vatanşlarına ait şirketlere kayyum atanabilecek.
9.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı bu akşam mı, ne zaman? Şiddete hayır kadın futbol maçı saati, yayınlanacağı kanal ve bilet fiyatları…
Galatasaray Fenerbahçe kadın futbol maçı bu akşam mı, ne zaman? Şiddete hayır kadın futbol maçı saati, yayınlanacağı kanal ve bilet fiyatları… Galatasaray - Fenerbahçe kadın futbolu maçı ne zaman, saat kaçta? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla oynanacak hazırlık maçıyla Galatasaray ve Fenerbahçe Kadın Futbol Takımları, tarihte ilk kez karşı karşıya gelecek. Nef Stadyumu'nda oynanacak. İşte, Galatasaray - Fenerbahçe kadın futbolu maçı saati, yayınlanacağı kanal… kanalda?
7.12.2021 Gündem
Galatasaray 'Kadına şiddete son' dedi TFF engelledi!
Galatasaray 'Kadına şiddete son' dedi TFF engelledi! ‘Kadına şiddete son’ parolasıyla 7 Aralık’ta NEF Stadı’nda oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisinde sarı-kırmızılı yönetimin ‘yarı yarıya taraftar’ önerisi güvenlik sıkıntısı yaşanabileceği öne sürülerek TFF’den kabul görmedi.
4.12.2021 Galatasaray
Danıştay’dan kritik Coca-Cola kararı! İçeriği sır gibi saklanıyordu...
Danıştay’dan kritik Coca-Cola kararı! İçeriği sır gibi saklanıyordu... Danıştay’dan Coca-Cola için kritik krara geldi. Çocuk eğitimi ve sağlığı alanında çalışmalar yapan bir kişinin Coca-Cola’ya yönelik açtığı davada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İdare mahkemesinin kararının bozulmasına hükmeden Danıştay 10. Dairesi, Coca-Cola’nın içinde zararlı maddeler olup olmadığının araştırılmasına karar verdi.
15.11.2021 Ekonomi
Millet İttifakı'nda adaylık krizi!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 yıl kala Millet İttifakı'nda adaylık krizi başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'de peş peşe hamleler geldi. Akşener'in ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
29.10.2021 Siyaset
'Kadınlarımız artık girişimci, iş veren, istihdam sağlayan konumuna gelmiştir'
'Kadınlarımız artık girişimci, iş veren, istihdam sağlayan konumuna gelmiştir' Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün gelinen noktada misyonu ve artan sorumluluğu ile kadınların, tarımsal üretimin ve gıda güvenliğinin artık 'yıldız oyuncusu' olduklarını belirtip, "Kadınlarımız, bütün mukaddes görev ve sıfatlarının yanında artık üretici, girişimci, iş veren, istihdam sağlayan, işinin patronu konumuna gelmiştir" dedi.
15.10.2021 Ekonomi
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e video mesajla katıldı
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Zirvesi 2021'e video mesajla katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, küresel ısınmanın sadece insan yaşamını değil, bütün ekosistemi etkilediğini ve tabiatın dengesini bozduğunu belirterek, "Birçok canlı türü yok olmakta, emanet aldığımız dünya, çocuklarımıza eksilerek kalmaktadır. Dünya bir bütün. Biz, insanoğlu da onun emanetçisiyiz. Yüksek bir çevre ahlakıyla onu korumalı, emaneti eksiksiz teslim etmek için etkin çevre politikaları geliştirmeli ve uygulamalıyız." dedi.
15.10.2021 Gündem
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar Rekabet Kurulu, yeni binek otomobil ve hafif ticari araç üreticisi ve dağıtıcısı teşebbüslere yönelik, özel tüketim vergisi (ÖTV) indirimi sonrasında birlikte hareket ederek fiyat artışına gittikleri ve mal arzını kısıtladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturmayı tamamladı. Söz konusu kuruluşlara idari para cezası verilmesine gerek olmadığı kararına varıldı.
6.09.2021 Ekonomi
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi
Kız Kardeşim Projesi ile girişimci kadınlara hibe desteği kazananları belli oldu!
Kız Kardeşim Projesi ile girişimci kadınlara hibe desteği kazananları belli oldu! Kız Kardeşim Projesi kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren girişimci kadınları desteklemek amacıyla ikinci kez hayata geçirilen Kız Kardeşim Hibe Programı’nın kazananları düzenlenen çevrimiçi törenle tanıtıldı. Törene, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Başak Karaca ve Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır katıldı. Hibe Programı’na 81 ilden 360'a yakın başvuru yapıldı. Girişimci kadın ve kadın kooperatifleri arasından seçilen 29 girişimci kadına 25 biner TL ve 1 girişimci kadına 40 bin TL jüri özel ödülü olmak üzere toplamda 765 bin TL’lik iş geliştirme hibe desteği sunuldu.
29.06.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli açıkladı: 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz
Bakan Pakdemirli açıkladı: 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kuraklığın önemine dikkati çekerek, "Bizim davamız bozkır ile yeşilin davası. Bu bozkırın yeşil olması gerekiyor. Biz her düşen yağmur damlasını ülkemiz topraklarında tutmak için projelerimize devam edeceğiz. Devlet Su İşleri (DSİ) ile ciddi bir plan yaptık, 2023 yılına kadar yer altı barajını 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
17.06.2021 Ekonomi
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye dolar yağacak
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye dolar yağacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çevrim içi toplantı gerçekleştiren ABD merkezli şirketlerin üst düzey yöneticileri, Türkiye ekonomisine duydukları güvene işaret ederek, yeni yatırım hazırlıkları içinde olduklarını vurguladı.
31.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Coca Cola ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki coca cola haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.