Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Realme 10 Pro+ incelemesi

realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...

Hiperuzay tünelinden esinlenerek tasarlanan realme 10 pro+, markanın tasarım anlayışını bir adım daha ileri taşıyor.
"Güç Tarzla Buluşuyor" söylemi ile lanse edilen realme 10 Pro+, bu tasarım sayesinde dinamik bir üç boyutlu etki yaratıyor.

Telefon Prizma İvme Deseni ve Nebula Parçacıkları sayesinde standart iki boyuttan üç boyuta ve ötesine geçiyor.
Bu tasarımı ile akıllı telefon elin her dönüşü ve yeni açısıyla yeni bir ışık ve görüş açısı yansıtıyor.
Cihaz dünyanın ilk 2160 PWM Karartma teknolojisiyle kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor.
realme 10 Pro+ karanlık ortamlarda daha rahat bir göz deneyimi ile ekranda doğru renkleri korumak için otomatik olarak bu moda geçiyor.

Cihaz ayrıca serisindeki ilk 120Hz kavisli ekrana sahip telefon olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.
Ekranın kavisi 61° olup yanal bozulmayı önlerken, AMOLED matrisinin kullanılması ekranın altına bir parmak izi tarayıcının yerleştirilmesine izin vermiş.

Ayrıca ekran, çift 0,65 mm güçlendirilmiş cam ile korunmaktadır. realme 10 Pro+'ın kavisli ekrana sahip ürünler arasında dünyanın en dar alt çerçevesine sahip olduğunun da altını çizmekte fayda var.

Haberin Devamı

Ekran, ön panelin neredeyse %94'ünü kaplıyor ve bu da kullanım kalitesini son derece artıyor.

Gelelim cihazın fotoğraf ve video çekme becerilerine. Ön tarafta kullanıcıları 16 MP'lik bir selfie kamerası karşılıyor.

Arka taraftaki kamera ise bir fotoğraf makinası ile yarışacak cinsten.

Cihaz 108 MP çözünürlüğünde ana kamera sensörü ile fotoğraf çekiyor. Telefonda 2 MP makro kameraya ek olarak 8 MP 112 derece geniş açı kamera da bulunuyor.

HyperVision Modu, sektörde oyunun kurallarını değiştirecek deneyimler sunuyor.

Bu Mod ile video izlerken, daha yüksek parlaklık ve dinamik aralık ile renkler canlanıyor.

Parlak alanlar daha parlak, karanlık alanlar daha karanlık dolayısıyla da her noktada üstün renk derinliği mümkün oluyor.
Amiral gemisi modellerde sunulan özellikleri çok daha ulaşılabilir hale getiren telefon 6.7 inç AMOLED FHD+ ekrana ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

5 bin mAh'lık bataryası ile son derece uzun bir kullanım sunnan cihaz 256 GB depolama alanı ile de dikkat çekiyor.
Cihaz güvenilir, kendini ispatlamış bir aileden geldi; OPPO & OnePlus kardeşleri. Global iş ortaklıkları da; Coca-Cola, Dragon Ball ve Naruto

Uzay siyahı ve Bulutsu Mavi renk seçenekleri ile kullanıcılarının karşısına çıkan akıllı telefon ile Realme’nin “dare to leap” mesajını sadece söylemde bırakmadığını, bunu ürünleri ile de gösterdiğini görüyoruz.

Cihazın Türkiye’nin her yerinde güvenilir yetkili mağazalarda veya bayilerde bulunabilirliği ve satış sonrasında da yine tüm Türkiye’den servis destek ağına sahip olması son derece faydalı.

Kamerası, büyük ekranı, görüntü kalitesi ve uzun kullanım sunan bataryası benim bu telefonu kullanırken en beğendiğim özellikler oldu.

Hiperuzay tasarımıyla dikkat çeken cihaz, şıklığı ve üst düzey özellikleri bir arada isteyen her kullanıcıya hitap ediyor.